Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti Bac Psihologie 2022 - 2023 Sinteze si grile

  • 2 cărți

Gama completa de carti Bacalaureat Psihologie 2022 - 2023

Lectiile de psihologie formeaza elevilor cultura psihologica, cultura pe care trebuie sa o posede toti oamenii. Cultura psihologica reprezinta grija de propria sanatate psihica, adica, capacitatea de a face fata crizelor psihologice si de a ajuta persoanele apropiate. Studierea psihologiei ajuta elevii sa-si formeze capacitatea de a depune efort in invingerea situatiilor dificile. Situatiile dificile sunt cele care prezinta pericol pentru sanatatea fizica si psihica a elevului, pentru confortul (climatul) psihologic. In acest scop elevii invata la lectiile de psihologie strategii cognitive, emotionale, comportamentale de solutionare a conflictelor.
Liceenii asteapta de la studierea psihologiei raspunsul rezolvarii tuturor problemelor personale cu care se confrunta. Asadar, orice mijloc prin care elevii pot afla si intelege mai multe despre aceasta materie va contribui la dezvoltarea acestora. Psihologia este o materie ce se studiaza doar la liceu, dar aceasta nu lipseste din categoria materiilor prezente la probele de Bacalaureat. Pentru pregatirea cat mai buna a elevilor, profesorii recomanda utilizarea de catre acestia de culegeri de psihologie pentru bac.
 
Volumul cel mai utilizat de catre profesori, cat si de catre elevi este “Psihologia prin sinteze si grile. 19 sinteze si 720 de grile pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior. Editie adaugita si revizuita”, de la editura Semne, autori Florica Dumitrescu, Marieta Iordan. Continutul culegerii respecta programele de Bacalaureat si de admitere la facultate, reusind sa acopere toata materia care trebuie pregatita de elevi. Continutul invatarii este abordat riguros si cu multa creativitate. Rigurozitatea este asigurata prin caracterul sintetic, prezent la fiecare tema, care prezinta cele mai relevante informatii care trebuie intelese de elevi. Continutul grilelor este, de asemenea, riguros si cu o abordare creativa. Informatiile prezente in sintezele cu care debuteaza fiecare tema sunt logic si didactic organizate. Grilele elaborate pentru fiecare tema reusesc sa acopere cu itemi de evaluare toate informatiile relevante. Finalul lucrarii contine raspunsurile corecte, oferind elevilor un feed-back imediat, confirmand reusita/nereusita rezolvarii grilelor si posibilitatea corectarii cu promptitudine acolo unde este cazul.
 
O alta carte foarte buna pentru pregatirea examenului de Bacalaureat la psihologie este “Psihologie. Teste-grila. Bacalaureat. Admitere facultate”, editura Universitatea, autor Diana Ioanes. Volumul se adreseaza tuturor elevilor care vor sa aprofundeze domeniul psihologiei. Lucrarea a fost scrisa in ideea de a-i ajuta atat pe cei care se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat, cat si pe cei care vor sa sustina examen din aceasta disciplina la admiterea la facultate. Pornind de la dificultatile intelegerii acestei discipline de catre elevi, dificultati cu care m-am confruntat in activitatea didactica, am scris aceasta carte pentru a-i ajuta pe elevi sa elimine posibilele confuzii sau informatiile eronate pe care le-ar putea avea in acest domeniu. Cei care vor parcurge aceasta culegere, au sansa sa-si imbogateasca continutul informational, sa-si clarifice si sa inteleaga mai bine conceptele psihologiei.
 
Aceste doua culegeri de bac psihologie le puteti achizitiona online de librariadelfin.ro, unde pe langa cartile de pregatire pentru examenul de Bacalaureat veti putea alege dintr-o gama foarte diversificata de manuale, carti si multe altele, totul la preturi foarte avantajoase.

Culegeri Psihologie pentru Bacalaureat de nota 10

In oferta noastra ai la dispozitie o gama variata de culegeri Psihologie pentru Bacalaureat. Acestea includ sinteze, modele de teste si ghiduri de pregatire. Culegerile au avizul Ministerului Educatiei!

Ghiduri de pregatire si sinteze pentru Bacalaureat, proba de Psihologie

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat la psihologie, iti recomandam ” Psihologia prin sinteze si grile pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior. Editie adaugita si revizuita. Contine 19 sinteze si 970 de grile - Florica Dumitrescu, Marieta Iordan”

Culegeri de teste si rezolvari Bacalaureat Psihologie

Pentru evaluarea cunostintelor, iti recomandam ” Psihologie. Teste-grila. Bacalaureat. Admitere facultate - Diana Ioanes”

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Psihologie?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1432 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.