Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Fizica clasa 11 pentru anul scolar 2023-2024

  • 11 cărți

Manual fizica clasa 11

 

Manualele de Fizica clasa 11 sunt realizate in conformitate cu programa analitica aprobata prin Ordin al ministerului Educatiei si Cercetarii, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Toate manualele disponibile in libraria noastra online, se pot achizitiona simplu si rapid, la un pret foarte atractiv.

Manualele sunt structurate pe capitole si contin subiecte precum: Oscilatii si unde mecanice si electromagnetice, Optica ondulatorie, Elemente de teoria haosului si Raspunsuri.
 

Cu ajutorul unui manual fizica clasa 11, elevii vor dezvolta competente cheie, ceea ce inseamna ca ei vor fi capabili sa inteleaga si sa explice anumite fenomene fizice, procese tehnologice, vor efectua investigatii stiintifice experimentale si teoretice, si vor putea anticipa efectele unor actiuni specifice asupra fiintelor si mediului inconjurator.

 

Manuale de fizica clasa a 11 a

 

Manualele de Fizica clasa a 11 a sunt concepute in asa fel incat sa stimuleze interesul elevilor pentru aceasta disciplina, sa le trezeasca dorinta de informare si afirmare, sa inteleaga importanta mediului si grija fata de tot ce ii inconjoara, sa dezvolte o gandire critica si sa aiba o abordare creativa a problematicii specifice fizicii. Mai jos puteti vedea o lista cu titluri de manual de fizica clasa 11, disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale:

  • Fizica F1. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Ion Toma, Rodica Ionescu-Andrei, Cristina Onea
  • Fizica (F1) - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Simona Bratu, Adrian Motomancea, Ion Apostol
  • Fizica F1+F2. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Octavian Rusu, Liviu Dinica, Constantin Gavrila
  • Fizica (F1) - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Cleopatra Gherbanovschi, Nicolae Gherbanovschi
  • Fizica F1+F2 - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Mircea Nistor, Mircea Rusu
  • Fizica F2 - Manual clasa a XI-a - Autor: Constantin Mantea, Mihaela Garabet
  • Manual de fizica pentru clasa a XI-a, F1+F2 - Autor: Nicolae Florescu, Valeria Popescu, Aurelian Popescu
  • Fizica (F1, F2)- Manual pentru clasa a XI - Autor: Daniel Ovidiu Crocnan

Aceste manuale fizica clasa 11 definesc si explica conceptele si fenomenele fizice intr-un limbaj specific dar totusi usor de inteles de catre elevi, si sunt bogate in ilustratii variate. Manualele sunt concepute in asa fel incat sa imbine in mod echilibrat teoria, exercitiile, problemele si testele de evaluare.

 

In fiecare manual de fizica clasa 11 sunt propuse experimente, pe care elevii le pot realiza pentru a evidentia fenomenele studiate. Problemele de fizica din manuale au diferite grade de dificultate, iar experimentele propuse sunt extrem de atractive, astfel incat elevii sa doreasca sa aprofundeze acest domeniu al gandirii.

 
Elevii vor folosi aparatele din laborator pentru realizarea de experimente, dar programa scolara sugereaza studierea fizicii si cu ajutorul observatiilor in natura. Ulterior, elevii vor prelucra datele obtinute din observatiile in natura sau in urma experimentelor realizate in laborator, folosind programe adecvate de calculator.
 
Prelucrarea datelor poate include calcule si reprezentari grafice. Astfel, prin prelucrarea datelor pe calculator, elevii invata sa isi exerseze competentele din domeniul TIC in contexte de invatare variate. Elevii identifica si explica observatiile anormale si stabilesc concluzii, utilizand cunostintele si intelegerea dobandite pe parcursul studierii acestei discipline.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11

✅ Ce include un manual de Fizica clasa 11?

Manualele de Fizica clasa 11 includ notiuni despre fenomene fizice, procese tehnologice, investigatii stiintifice experimentale si teoretice, efectele unor actiuni specifice asupra fiintelor si mediului inconjurator.

✅ Ce edituri au publicat manuale de Fizica clasa 11?

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Fizica clasa 11 publicate de edituri precum Sigma, Gimnasium, Corint, Didactica si Pedagogica, All, Niculescu si nu numai.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Fizica clasa 11?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0964 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.