Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Manuale de Franceza clasa 11 pentru anul scolar 2023-2024

 • 11 cărți

Limba Franceza clasa a 11 a

 

Toate manualele de franceza clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, pot fi achizitionate simplu si rapid, la un pret foarte atractiv. Manualele sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Programa presupune ca elevii de clasa a 11-a sa dezvolte competente care sa-i ajute sa comunice corect in limba franceza, si sa produca, atat oral cat si in scris, mesaje adecvate functional.

Elevii vor invata sa utilizeze strategii de studiu, tehnici si informatii din tabele si scheme, care sa-i ajute sa se dezvolte intelectual. Manualele de limba franceza clasa a 11 a sunt structurate in asa fel incat sa stimuleze interesul elevilor pentru aceasta disciplina, si sa le asigure o buna pregatire.

 

Manual de limba franceza clasa a 11 a

 

Un manual franceza clasa 11 este structurat pe unitati de invatare, care cuprind teme socio-culturale si situatii de comunicare. Paginile cartilor de franceza contin elemente de vocabular, de gramatica, activitati de invatare, si informatii utile despre civilizatia franceza actuala. Mai jos puteti vedea o lista cu titlurile de carte franceza clasa 11, care pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la un pret promotional:

 • Limba franceza L1. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Mariana Popa
 • Manual Limba franceza Limba 2 pentru clasa a XI-a filiera teoretica si vocationala - Autor: Doina Groza, Claudia Dobre, Gina Belabed, Diana Ionescu
 • Limba franceza L2. Manual clasa a XI-a - Autor: Mariana Popa, Angela Soare, Carmen Chirita
 • Manual pentru limba franceza, clasa XI-a Limba 1 (Mariana Popa)
 • Manual pentru limba franceza clasa XI-a (Limba 2) Fil D'Ariane - Autor: Mihaela Cosma
 • Manual Limba franceza L2 - clasa a XI-a - Autor: Dan Ion Nasta
 • Manual Limba franceza L1 - clasa a XI-a - Autor: Mariana Popa
 • Manual pentru limba franceza clasa XI-a (Limba 2) La rose des vents - Autor: Dan Ion Nasta
 • Limba franceza. Manual pentru limba franceza clasa XI-a (Limba 1) - Autor: Dan Ion Nasta

 

Carte de franceza clasa 11

 

Un manual de limba franceza clasa a 11 a Manualele sunt concepute in asa fel incat sa ofere o succesiune logica in cadrul fiecarei unitati de invatare, abordand probleme de lexic si de comunicare. Programa scolara prevede ca pana la finalul clasei a 11-a, elevii sa fie capabili sa identifice ideile principale dintr-un text, mesaj sau inregistrare audio, sa poata citi in mod corect articole de presa, stiri si texte autentice, sa ofere si sa solicite, atat oral cat si in scris, informatii si instructiuni pentru diferite sarcini de lucru, sa prezinte oral si in scris filme, evenimente, experiente si carti, sa prezinte clar si detaliat subiecte legate de domeniul de specializare dar si subiecte de interes propriu, sa completeze formulare si sa redacteze eseuri de opinie, etc

 
In clasa a 11-a, elevii vor participa la dezbateri in limba franceza, vor face schimburi de opinii, in perechi sau in grupuri, folosind un vocabular adecvat contextului social si personal. Elevii vor invata, de asemenea, sa scrie texte si paragrafe, sa completeze formulare, cereri si chestionare, folosindu-se de dictionar si de cunostintele dobandite in toti anii de studiu.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11

✅ Ce include un manual de Franceza clasa 11?

Manualele de Franceza clasa 11 includ elemente de vocabular, de gramatica, activitati de invatare si informatii utile despre civilizatia franceza actuala, abordate prin strategii de studiu, tehnici si informatii din tabele si scheme incluse in manuale.

✅ Ce edituri au publicat manuale de Franceza clasa 11?

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Franceza clasa 11 de la Humanitas, Corint, Niculescu, Didactica si Pedagogica, Sigma si nu numai.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Franceza clasa 11?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1054 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.