De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti de specialitate dermatologie

  • 36 cărți
Dermatologia este o specializare care se concentrează pe studierea, cercetarea, diagnosticarea și gestionarea sănătății pielii, scalpului, părului și unghiilor. Pielea este cel mai mare organ din corp și, ca urmare, în cărți dermatologie sunt informații legate de funcționarea sa corecta  dar și prevenția diferitelor maladii. Pielea și bolile pielii sunt studiate amănunțit, iar cercetarea și diagnosticarea acestor boli, precum și diferite remedii, sunt explicate în cărți de dermatologie.
 
Dermatologia se împarte în mai multe discipline diferite. Dermatologia medicală diagnostichează, tratează și ajută la prevenirea bolilor care pot afecta pielea, părul și unghiile. Dermatologie chirurgicală tratează bolile care afectează pielea, părul și unghiile, prin proceduri chirurgicale.
Din nefericire, în ultimii ani, afecțiunile dermatologice au luat amploare, iar necesitatea pregătirii în dermatologie este din ce în ce mai importantă pentru viitorii medici, asistente medicale, cadre medicale, etc. Orice carte dermatologie cuprinde informații utile cu privire la tratarea multor maladii care afectează pielea, unghiile, parul.
 
Cărți de dermatologie
Literatura de specialitate medicala în dermatologie cuprinde o oferta generoasa de lucrări: “Mc Kee Pathology of the Skin”, “Fitzpatrick’s Dermatology” , dar și cărți dermatologie redactate de autori romani: “Bolile pielii și ale mucoaselor” de Năstase, Ghid Practic de Dermatologie, Manual de dermatologie pentru studenți, “Dermato-venerologie” de Pătrașcu.
 
Cărțile de dermatologie sunt concepute pentru a oferi o pregătire științifică de calitate fiecărui student care susține examene de specialitate, medicilor rezidenți și altor specialiști care se perfecționează în acest domeniu medical.
 
Bolile dermatologice sunt descrise amănunțit, iar remediile și tratamentele sunt din ce în ce mai diversificate. În ultimii ani, incidenta sporită a cancerelor de piele a condus la necesitatea luării de măsuri de prevenție eficace împotriva răspândirii acestor tumori periculoase. Vizita la dermatolog ajută pentru a preîntâmpină probleme mai grave ale pielii, iar consultul de specialitate înseamnă în primul rând grijă pentru sănătatea și frumusețea pielii. Orice disfuncționalitate a tenului și a pielii se răsfrânge în final în întregul organism, afectând starea generală de sănătate a persoanei.
 
Dermatologia nu se limitează doar superficial la piele și țesuturi exterioare, așa cum pare la prima vedere. Specializarea în dermatologie înseamnă studiu, cercetare și informare în diferite domenii conexe: biologie, chimie moleculara, oncologie sau chirurgie. De aceea, pregătirea în dermatologie necesită cărți dermatologie de specialitate, care cuprind informații noi și studii științifice aprofundate, pentru o mai buna cunoaștere în acest domeniu medical de viitor.
 
Importanta dermatologiei
Pielea este un excelent indicator al sănătății individului. Așadar, dacă simțiți că pielea are de suferit, trebuie să apelați la dermatologie. Cu ajutorul acestei discipline medicale, puteți vindeca acneea, primiți tratamente pentru eczema sau psoriazis, afecțiuni ale unghiilor, dar și boli de piele mai grave, până la cancer de piele sau mucoase. De aceea, pregătirea în dermatologie este esențială pentru viitorii medici și specialiști.
 
Sănătatea pielii ca organ este esențială pentru menținerea în buna funcționare a întregului organism. Dermatologia se alătură venerologiei într-o disciplină medicală complexă și importantă, studiată de numeroși studenți și rezidenți. Venerologia este ramura medicinei care se ocupa cu studierea și tratarea bolilor cu transmitere sexuală, adică boli venerice.
Created in 0.1898 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.