Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti de specialitate Stomatologie

  • 162 cărți
Stomatologia este studiul structurii, funcției și bolilor cavității bucale.  Studenții la stomatologie, medicii rezidenți, doctoranzii și specialiștii se informează despre ultimele noutăți în domeniu citind cărți medicină dentară. În unele țări, termenul este schimbabil cu disciplină de stomatologie numită medicină orală.  Pentru specializarea în Stomatologie, multe cărți sunt recomandate studenților și celor care fac specializare în tehnică dentară.
 
Stomatologia este una din cele mai vechi specializări în medicină, fiind întâlnită și menționată încă din timpuri străvechi. Protetica dentară, ortodonția, cosmetic dentară și parodontologia au cunoscut o amploare deosebită în ultimii ani. Cabinetele de medicină dentară oferă servicii tot mai complexe de igienă orală, tratamente dar recomandă specialist pentru lucrări de tehnică dentară, radiologie și anestezie / chirurgie.
 
Importantă și particularitățile medicinei dentare au evidențiat-o ca disciplină separată, iar pentru a practica profesia de stomatolog trebuie să parcurgi studiile unei facultăți de profil. Acest timp de studio presupune achiziționarea de cărți de stomatologie, cărți de tehnică dentară.
Nu doar estetic, dar mai ales funcțional, un dinte sănătos înseamnă un plus de viață și de putere. Bolile cavității bucale și ale dinților afectează treptat bună funcționare a întregului organism.
 
Cărți de stomatologie
Făcând obiectul de studiu a două facultăți (stomatologie și tehnică dentară), materia despre medicina orală este subiectul multor lucrări de specialitate. Fiecare student parcurge cel puțin o carte importantă de stomatologie cum este “Netter's Head and Neck Anatomy for Dentistry “de Neil S. Norton. Cei interesați de stomatologia pediatrică pot studia “Handbook of Pediatric Dentistry” - Angus C. Cameron, Richard P. Widmer.
Învățământul stomatologic românesc are deja un renume deosebit în cadrul specialiștilor în stomatologie și medicină orală. De aceea, multe cărți de stomatologie sunt redactate de profesori și cercetători în domeniu, care au colaborat cu Facultatea de Medicină Dentară.
 
Chirurgia oromaxilofaciala, edodontia, ortodonția și parodontologia sunt tratate și explicate în detaliu, cu planșe, desene, schițe și exemple practice, în numeroase lucrări și cărți de stomatologie. Importanța acestei discipline medicale și rolul din ce în ce mai amplu alături de medicină tradițională o fac esențială pentru asigurarea sănătății populației.
 
Igiena dentară, prevenția și tratamentul ortodontic constituie elemente educaționale timpurii, care sunt deja implementate copiilor pentru o mai bună întreținere a sănătății orale. Educația celor mici cu privire la întreținerea igienei dentare se reflectă în comportamentul ulterior al populației adulte, care trebuie să aibă o atitudine mai responsabilă față de sănătatea și estetică dinților. Stomatologii au rolul de a îndrumă și de a preveni maladii grave induse de boli gingivale netratate, infecții, etc.
 
Cărțile de stomatologie constituie un instrument valoros de învățare și recapitulare a noțiunilor de medicină orală. În multe librării online au apărut numeroase lucrări de stomatologie, cărți de medicină dentară, de tehnică dentară și chirurgie maxilo-facială.
 
Având la îndemână aceste cărți și tratate, studenții și cei care își pregătesc examenele la facultatea de Stomatologie, pot beneficia de cele mai interesante apariții în domeniu, informație științifică de calitate și exemple concrete din practica medicală. Fiecare carte aduce valoare și contribuie decisiv la dezvoltarea practicii stomatologice în țara noastră. 
Created in 0.1140 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.