Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale scolare Istorie Clasa 10 | Libraria Delfin

  • 8 cărți

Manual de Istorie clasa 10

Manualele de Istorie clasa 10 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate in conformitate cu programa scolara si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele sunt concepute in asa fel incat sa fie pe intelesul elevilor, si structurate in capitole cu subiecte despre popoare si spatii istorice, despre oameni si societate, stat si politica, relatii internationale, inclusiv religie si viata religioasa. Mai jos am alcatuit o lista cu o parte dintre titlurile de manual de istorie clasa 10 care pot fi achizitionate la preturi foarte avantajoase:

• Istorie, manual clasa a X-a - Autor: Dinu C. Giurescu (coord.), Anisoara Budici, Mircea Stanescu, Dragos Tigau
• Manual istorie - clasa a X-a - Autor: Alexandru Barnea, Eugen Palade, Vasile Manea
• Manual Istorie pentru clasa a X-a - Autor: Dinu C. Giurescu, Dragos Tigau, Anisoara Budici, Mircea Stanescu
• Manual istorie - clasa a X-a SAM - Autor: Valentin Balutoiu
• Manual istorie - clasa a X-a SAM - Autor: Bogdan Teodorescu, Vasile Manea

Carte de Istorie clasa 10

Temele prezente intr-un manual Istorie clasa 10 contribuie la dezvoltarea competentelor prevazute de programa scolara, si anume utilizarea informatiei in comunicarea orala si scrisa, precum si dezvoltarea comportamentului civic. Aceasta disciplina isi propune sa ii ajute pe elevi sa isi formeze o imagine pozitiva despre propria persoana si despre cei din jur, si sa foloseasca sursele adecvate istoriei pentru a rezolva anumite probleme.

Competentele care trebuie formate in urma parcurgerii acestei materii au la baza anumite valori, ceea ce inseamna ca elevii vor dobandi o gandire critica, vor invata sa relationeze pozitiv cu cei din jur, isi vor antrena gandirea prin rolul intelegerii istoriei ca parte din viata prezenta, si vor avea o coerenta in actiunile lor.

Manuale istorie clasa 10

Continutul manualelor de Istorie clasa 10 este foarte bogat si bine structurat. Acestea contin detalii importante despre popoare, civilizatii si modernitate, despre revolutia industriala, revolutia franceza si constituirea SUA, aspiratii liberale si nationale in Europa anului 1848, perioada interbelica care cuprinde Marea Unire si societate si cultura in Romania in anul 1938, lumea postbelica, etc.

Pe langa aceste detalii programa sugereaza si parcurgerea informatiilor despre societate la inceputul mileniului III, inclusiv globalizare, viata cotidiana si terorism. Subiectele despre religie si viata religioasa includ crestinismul, islamul, budismul si alte religii, precum si libertatea religioasa si prozelitismul.

Relatiile internationale, UE, NATO, razboaiele mondiale si Holocaustul sunt alte subiecte sugerate de programa scolara, care se regasesc in orice carte de istorie clasa 10. Acestea sunt doar cateva dintre informatiile existente, manualele fiind concepute in asa fel incat sa includa toate detaliile istorice pe care elevii de clasa a 10-a trebuie sa le cunoasca. In timp ce parcurg materia, elevii vor realiza analize si sinteze.

Evaluarea este foarte importanta in procesul de invatare, asadar manualele contin puncte de recapitulare si teste care sa ajute atat elevii cat si profesorii, sa verifice anumite cunostinte. De pe site-ul nostru puteti achizitiona simplu si rapid manuale Istorie clasa 10 aprobate de Ministerul Educatiei, la preturi promotionale.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 10.

✅ Ce include un manual de Istorie clasa 10?

Manualele de Istorie clasa 10 includ informatii despre popoare si spatii istorice, despre oameni si societate, stat si politica, relatii internationale, religie si viata religioasa din diferite perioade trecute.

✅ Ce edituri au publicat manuale de Istorie clasa 10?

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Istorie clasa 10 de la edituri recunoscute precum Corint, Sigma, Didactica si Pedagogica.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Istorie clasa 10?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate

Created in 0.1435 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.