HOT Books for HOT Days
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Religie clasa 2 pentru anul scolar 2023-2024

  • 9 cărți

Manual Religie clasa 2

 

Manualele de religie clasa 2 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate pe baza programei scolare, sunt avizate de Ministerul Educatiei, si au un pret foarte accesibil. Cartile contin rugaciuni, exercitii, imagini si aplicatii, fiind foarte bine structurate pentru nivelul elevilor de clasa a 2-a.
 

Manual de religie clasa 2

 

Pe site-ul nostru puteti gasi la preturi promotionale, manual religie clasa 2, care contine tot ce ce este necesar pentru ca elevii sa invete despre cultul ortodox. O parte dintre cartile de religie contin si editie digitala, fiind un instrument util care imbogateste predarea cunostintelor cuprinse in manualul de religie. Iata cateva exemple de manuale de religie clasa 2 care pot fi achizitinate de pe site la un pret foarte avantajos:

• Manual de religie cultul romano-catolic pentru clasa a II-a – semestrul I si semestrul II - Autor: Petru Sebastian Tamas
• Religie Cultul ortodox Manual pentru clasa a II-a, semestrul I si semestrul al II-lea. Contine si editia digitala - Autor: Gabriela Favu

In manualul de religie clasa 2 Cultul ortodox domeniul I, elevii pot invata despre iubirea lui Dumnezeu fata de oameni, rugaciuni de multumire si de lauda, iubirea este sentimentul cel mai inalt al omului, si darul si ajutorul oferit celorlalti sunt dovezi ale iubirii fata de Dumnezeu. Paginile sunt insotite de imagini, desene, icoane, tabele si scheme. Invatarea prin descoperire este metoda prin care elevul devine centrul activitatii desfasurate de catre cadrul didactic. La finalul domeniului I se gasesc exercitii recapitulative si evaluarea cunostintelor.

Domeniu II din manual cuprinde puncte precum: Dumnezeu este Tatal nostru iubitor, Dumnezeu ne iubeste pe toti, El ne ajuta sa il cunoastem si sa il iubim, Iisus Hristos S-a facut om din iubire, minunile arata iubirea lui Dumnezeu fata de om si Maica Domnului, ingerii si sfintii savarsesc minuni. Primul si al doilea domeniu din manual sunt structurate in asa fel incat elevii sa invete ca a iubi inseamna sa fii bun, bland, darnic, rabdator, sincer si corect cu toti semenii.

Manual religie clasa a 2 a contine activitati de invatare atractive, adaptate elevilor de 7-9 ani. Potrivit particularitatilor acestora, activitatile propuse au in vedere:

• stimularea interesului pentru religie si credinta;
• valorificarea experientelor de invatare a copiilor din mediul familial;
• evidentierea utilitatii achizitiilor de invatare in viata reala a fiecarui copil;
• crearea unor situatii de invatare cat mai apropiate de realitatea crestina a copiilor, cunoscuta de acestia.

Fiecarui continut ii corespunde un anumit numar de activitati de invatare, proiectate progresiv, astfel incat complexitatea lor sa creasca. In cadrul anumitor activitati, elevii trebuie sa defineasca anumiti termeni, din perspectiva generala, dar si din perspectiva religioasa: iubire, dar, minune, lauda, ajutor, multumire, etc. Activitatile de lucru au scopul de a incita la descoperire, cautare, la intuirea unor solutii care duc la rezolvare. Elevul trebuie sa gaseasca singur un raspuns dilemei, punandu-si intrebari successive ce-l ajuta in rezolvarea situatiei.

 

Religie clasa 2 - Semestrul I si II

 

Manualele de religie clasa 2 sunt aprobate prin Ordinul ministrului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, si sunt realizate in conformitate cu programa scolara. Manualele reprezinta un suport necesar pentru studiul religiei, si contin diverse exercitii care contribuie la o invatare mai usoara.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 2.

Created in 0.1561 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.