Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manual Fizica clasa 6 [Semestrul 1 si 2] Librariadelfin.ro

  • 9 cărți

Fizica clasa 6

 

Fizica este o stiinta care se ocupa de studiul fenomenelor naturii. De la inceputul lumii, oamenii incearca sa creeze lucruri noi care sa ii ajute sa duca o viata mai buna.

Fizica este printre singurele materii cu care ne confruntam zilnic, prin doar cateva exemple simple: faptul ca nu plutesti in aer, se datoreaza Pamantului care te atrage catre el, prin forta gravitationala, prin simplu fapt ca stai pe scaun inseamna ca tu ai echilibru, iar scaunul este construit corect corect din punct de vedere fizic, asadar centrul de greutate este bine calibrat si multe alte situatii de genul.

Obiectivul fundamental al fizicii este de a intelege transformarea materiei si a energiei la orice nivel, de la originile Universului in Big-Bang si pana in interiorul atomului din picatura de roua. In cautarile si incercarile lor de a intelege si a explica toate acestea, fizicienii si fizica ne-au schimbat vietile. De asemenea, fizica ne ofera posibilitatea sa raspundem la cele mai bizare intrebari si ne supune unei continue invatari.

 

Manuale Fizica clasa 6

 

Fizica se invata incepand din clasa a 6 a, asadar totul trebuie luat treptat deoarece elevii vor fi asaltati de catre noi termeni si formule, si au nevoie ca trecerea aceasta sa fie facuta incet-incet. Prin urmare, manualul este mijlocul principal de pe care vor invata noile notiuni legate de fizica, iar aprofundarea lor se va face prin intermediul problemelor si exercitiilor existente in manual si in a caietul de clasa pentru elevi.

Totusi, ca un manual Fizica clasa 6 sa fie bun, este necesar ca acesta sa fie conceput in asa fel incat sa treaca prin toate capitolele din programa scolara a anului respectiv. Capitolele si subcapitolele prin care trebuie sa treaca elevii clasei a 6 a la fizica sunt urmatoarele: concepte de baza in fizica (marimi fizice, determinarea valorii unei marimi fizice), fenomene mecanice (miscarea si repaus, inertia, interactiunea), fenomene termice (starea termica; temperatura, efecte ale schimbarii starii termice), fenomene electrice si magnetice si fenomene optice.

Acesta ar trebui sa fie cuprinsul unui manual de Fizica clasa 6, astfel incat elevii sa poate intelege noile notiuni legata de fizica. Site-ul www.librariadelfin.ro, are intocmai astfel de manuale, care urmaresc aceeasi structura a cuprinsului si sunt foarte bine redactate (multe probleme si exercitii prin care elevii isi pot aprofunda informatia; imagini, desene, tabele) si fac parte din manualele avizate de catre Ministerul Educatiei.

Toate manualele de Fizica clasa 6 a celor de la librariadelfin.ro, sunt redactate de catre cei mai cunoscuti autori specializati de la cele mai cunoscute edituri din Romania (All, Teora, Editura Radical, Didactica si Pedagogica) si preturile manualelor de clasa 6 sunt accesibile pentru oricine.

✅ Ce notiuni includ manualele de Fizica clasa a 6 a?

Manualele de fizica clasa 6 cuprind concepte de baza in fizica (marimi fizice, determinarea valorii unei marimi fizice), fenomene mecanice (miscarea si repaus, inertia, interactiunea), fenomene termice (starea termica; temperatura, efecte ale schimbarii starii termice), fenomene electrice si magnetice si fenomene optice.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Fizica pentru clasa a 6 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Fizica clasa 6 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de fizica pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 6 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1774 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.