Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Culegeri Istorie Bac 2023 | Teste, sinteze si rezolvari

  • 23 cărți

Culegeri Istorie Bacalaureat 2023

Examenul de bacalaureat aduce in atentia elevilor o materie importanta, pentru clasele cu profil uman, si anume istoria. Cele mai bune rezultate la bac istorie 2023 sunt obtinute atunci cand studiezi teoria temeinic iar cunostiintele le verifici cu teste, asemanatoare cu cele pe care le vei primi la examen.

 

Libraria online Delfin le pune la dispozitie elevilor si profesorilor care invata pentru examenul de bacalaureat diferite carti si manuale auxiliare cu teste istorie bac 2023.

 

In gimnaziu si pe parcursul liceului,  istoria ocupa, alaturi de alte materii din curricula elevilor, un loc  special. Studiul istoriei este esential pentru elevi , de folos si pentru absolventi, iar examenul de Bacalaureat sustinut la istorie demonstreaza cunostiintele despre trecutul neamului nostru si al civilizatiei universale. O culegere bac istorie cuprinde notiunile teoretice si baza practica necesara pregatirii examenului de bacalaureat.

 

Cunoasterea  istoriei si a identitatii nationale, a valorilor si a culturii demonstreaa identitatea. Elevii au nevoie de istorie si prezenta acestei materii la examenul de Bacalaureat reprezinta un nivel de intelegere a evenimentelor trecute si a celot contemporane, in mod organizat. O culegere bac istorie 2023 este asadar importanta pentru pregatirea oricarui elev pentru Bacalaureat.

 

Intelegerea si aprofundarea unor evenimente cheie din istoria Romaniei ii ajuta pe elevi sa respecte personalitatile trecutului, sa identifice idealurile poporului si lupta de veacuri pentru identitate nationala. Elevii care cauta o culegere istorie bac au acum la dispozitie o ofera generoasa de la libraria online Delfin. Pot selecta cele mai interesante si utile teste bac istorie 2023, pentru o pregatire optima a examenului de Bacalaureat.

 

Fiecare culegere istorie bac 2023 este redactata de cadre didactice si profesori cu experienta, mereu la curent cu materia necesara elevilor pentru sustinerea examenului de Bacalaureat. Prezentarea grafica  deosebita, ilustratiile si schemele sunt destinate parcurgerii mai usoare a materiei necesare sustinerii in acest an a examenului de Bacalaureat.

 

Parintii si profesorii pot comanda aceste manuale auxiliare si culegere de istorie bac 2023 direct de la editura Delfin. Comanda online este foarte simplu de lansat, iar cartile sunt livrate promt, direct acasa sau la scoala. Elevii beneficiaza astfel de un suport educational valoros si bogat in informatii, pentru cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat in 2023.

Culegeri Istorie pentru Bacalaureat de nota 10

In oferta noastra sunt dispozibile o gama variata de culegeri Istorie pentru Bacalaureat. Acestea includ sinteze, modele de teste si ghiduri de pregatire. Culegerile au avizul Ministerului Educatiei!

Culegeri de sinteze pentru Bacalaureat, proba de Istorie

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat la Istorie, iti recomandam ” Istoria romanilor. Bacalaureat 2021. Sinteze si teste, enunturi si rezolvari. Editie revizuita - Gheorghe Dondorici” si ” Istorie. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat (sinteze si teste) - Ovidiu Barbulescu”

Istoria pe intelesul tuturor – ghiduri si teste

Pentru evaluarea si imbunatatirea cunostintelor la Geografie, iti recomandam ”Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021 + suport electronic (CD) - Ed. Delfin” si ” Istorie. Bacalaureat. 59 de teste - Adrian Ilie Aichimoaie, Loredana Ciobanu”

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Istorie?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.2192 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.