Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Biologie clasa 9 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 9 cărți

Manual biologie clasa 9

Biologia este o stiinta care se ocupa cu studiul vietii, ea studiaza corpurile si organismele vii, este stiinta care ne reda informatiile necesare despre formarea corpurilor cu viata,atat formarea interioara,cat si cea exterioara. Cu ajutorul biologiei mintea umana percepe diferite informatii de viata, de treaiul corect de viata si de alcatuirea trupurilor animalelor, plantelor si a oamenilor. Biologia ca domeniu separat al stiintelor exacte si naturale a fost dezvoltata in secolul XIX cand oamenii de stiinta au descoperit ca organismele impartasesc caracteristici fundamentale. Acum, este una dintre materiile standarde de invatamant in scoli si universitati pretutindeni.

Studiul biologiei contribuie si la dezvoltarea armonioasa a capacitatilor fizice si intelectuale ale omului. Biologia de astazi, contribuie la realizarea educatiei morale de formare a unor generatii cu o conduita etica superioara.

Elevii odata ajunsi la liceu, au posibilitatea de a alege diferite profiluri scolare prin care vor studia mai mult sau mai putin biologia. Elevilor de liceu manualul le va fi fundamental pentru invatarea noilor notiuni legata de biologie, deoarece biologia se va complica si va deveni o materie destul de complexa si de grea. Manualurile de clasa a 9a de biologie, vor fi diferite de la un profil la altul, dar vor fi si manuale universale care se potrivesc oricarui profil.

Programa scolara va fi acceasi pentru toti elevii clasei a 9a, iar clasele care au mai multe ore pe saptamana pot aprofunda si discuta mai pe larg urmatoarele capitole: diversitatea lumii vii, celula – unitatea structurala si functionala a vietii si ereditatea si variabilitatea lumii vii. Capitolele mentionate mai sus, vor fi temele principale prin care elevii clasei a 9a le vor studia de-a lungul anului, totusi acestea pot varia de la un manual la altul.

Manualul de biologie pentru clasa a 9a, de la editura Aramis, autor Tatiana Tiplic, este unul dintre cele mai potrivite manuale pentru orice profil, datorita alcatuirii acestuia si a modului in care informatiile sunt prezentate. Manualul dispune de o multime de imagini, de exercitii dinamice, iar programa scolara este exact aceeasi ca cea precizata adineauri. De asemenea, manualul de biologie clasa 9 de la editura Didactica si Pedagogica, autor Hutanu Elena, este un manual bun, care se potriveste oricarui profil, iar raportul pret calitate este unul avantajos.

Pentru achizitionare manualelor exemplificate mai sus, si a multor altor manuale de la diferite edituri si diferiti autori care mai de care mai cunoscuti, librariadelfin.ro, este unul dintre site-urile care dispune de o varietate de manuale avizate de catre Ministerul Educatiei iar preturile acestora sunt avantajoase.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 9.
Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.