Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Biologie clasa 9 pentru anul scolar 2023-2024

  • 9 cărți

Manual biologie clasa 9

 

In functie de profilul pe care elevii il aleg la inceputul clasei a 9-a, fie real, uman, axat pe stiinte ale naturii, arte si meserii ori vocational, de-a lungul anilor de studiu acestia au un anume numar de ore dedicate studiului biologiei. Materia se diversifica de la an la an, elevii aprofundeaza unele notiuni sau, dimpotriva, materia se simplifica si atentia este indreptata catre alte discipline specifice profilului – precum in cazul filierei teoretice, profil uman, de exemplu.

 

Libraria Delfin aduce in oferta manuale care raspund tuturor acestor cerinte. Unele dintre manuale folosesc deopotriva elevilor de clasa a 9-a si a 10-a.

 

Puteti alege din oferta Librariei Delfin un manual biologie clasa a 9a, in functie de preferinte:

 

- Biologie, manual pentru clasa a IXa - Vasile Bozgan

- Manual biologie clasele a IX-a si a X-a Scoli de Arte si Meserii - Elena Hutanu

- Biologie, manual pentru clasa a IX-a - Elena Hutanu

- Biologie. Manual pentu clasa a IX-a - Tatiana Tiplic

- Manual biologie, clasa a IX-a - Gheorghe Mohan

- Manual biologie, clasa a IX-a - Ionel Rosu

- Manual de Biologie, clasa a IX-a si a X-a. Scoli de arte si meserii - Zoe Partin

- Biologie. Manual pentru clasa a IX-a - Ioana Arinis

 

Edituri consacrate la nivel national ofera manuale de biologie clasa a 9a de calitate, printre care Aramis, editura Didactica si Pedagogica, All sau Corint. De asemenea, unele dintre edituri ofera manuale diferite care se adreseaza diferitelor filiere de studiu, cum este cazul editurilor Corint sau Didactica si Pedagogica.


Programa scolara mentioneaza includerea in manualele de biologie clasa 9 a urmatoarelor capitole: diversitatea lumii vii, celula – unitatea structurala si functionala a vietii si ereditatea si variabilitatea lumii vii. Informatia este adaptata nivelului elevilor si se foloseste un limbaj accesibil acestora.

 

Felul in care se trateaza aceste teme si orele dedicate fiecareia dintre ele difera de la profilul real, la uman si asa mai departe.Indiferent de profil, manualele au continut dinamic, se folosesc o multime de imagini si desene ce exemplifica teoria, pentru a veni in ajutorul profesorilor in procesul de predare si elevilor pentru a-si insusi mai usor cunostintele.

 

De asemenea, sectiuni importante din aceste manuale sunt dedicate recapitularii.

 

Fiecare carte biologie clasa 9  respecta programa scolara in vigoare, avand aprobarea Ministerului Educatiei.

Pe langa manualele de biologie preferate de multi profesori pentru predarea la clasa, Libraria Delfin ofera si o gama variata de alte manuale scolare clasa 9 si auxiliare pentru a completa necesarul de materiale de studiu.

✅ Ce includ manualele de Biologie clasa 9?

Manualele de Biologie clasa 9 includ notiuni despre diversitatea lumii vii, incepand cu notiuni despre celula si structura ei. Volumele include notiuni despre biologia vegetala, biologia animala, ecologie si genetica..

✅ Ce edituri au publicat manuale de biologie clasa 9?

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de biologie clasa 9 de la edituri cunoscute precum Aramis, Didactica si Pedagogica, All sau Corint.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Biologie clasa 9?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.