Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti Drept Administrativ [ Codul Administrativ ]

  • 254 cărți

Drept Administrativ Carti 2022 editii noi, actualizate si revizuite

Dreptul administrativ este definit ca o componenta a  sistemului unitar de drept. Obiectul dreptului administrativ este alcatuit din raporturi sociale care constituie subiectul autoritatii administrative a statului si a comunitatii regionale. Principiile de drept administrativ sunt aplicate de autoritatile publice, urmand normele legale. 

 

Dreptul administrativ este ramura dreptului public ce inglobeaza ansamblul normelor juridice menite sa reglementeze si sa coordoneze raporturile sociale cu privire la organizarea si activitatea administratiei publice, prin intermediul legislatiei in vigoare.

 

Fiind o ramura de sine statatoare a dreptului public, dreptul administrativ este studiat ca materie distincta la orice facultate de studii juridice, iar cei care urmeaza o forma superioara de invatamant juridic au nevoie de  un tratat de drept administrativ dar si de codul administrativ actualizat 2021 – carte fundamentala pentru studiul celor mai noi prevederi legale ale acestei ramuri a dreptului.

 

La libraria online Delfin gasesti o serie de carti drept administrativ utile celor care aprofundeaza aceasta ramura a stiintelor juridice, fie ca sunt studenti la drept, specialisti sau practicieni.  Codul administrativ adnotat. Noutati. Examinare comparativa. Note explicative. 2021. Editia a III-a, revazuta si adaugita – de Verginia Vedinas – este unul din cele mai cautate carti drept administrativ

 

In domeniul dreptului administrativ exista manuale si carti care studiaza legislatia in vigoare, actele normative aplicabile in relatiile cu autoritatile statului dar si in raport cu comunitatile locale si administratia publica. In multe situatii, cunoasterea normelor de aplicare a legilor din cadrul dreptului administrativ presupun studiul codului administrativ.

 

Diverse edituri au tiparit editii noi ale acestor norme, codul administrativ carte nelipsita din biblioteca oricarui profesionist din administratia locala sau institutiile statului.

 

Drept administrativ – carte de baza in studiul acesti ramuri juridice, a cunoscut numeroase modificari de-a lungul timpului, tinand pasul cu prevederile legii, de accea celor interesati le sunt puse la dispozitie carti interesante de drept administrativ carti recomandate atat studentilor la drept dar si profesionistilor in domeniu.

  • Drept administrativ. Curs universitar - Gabriel Manu
  • Drept administrativ. Editie revizuita conform modificarilor Codului Administrativ - Cliza Marta Claudia, Constantin Claudiu Ulariu
  • Drept administrativ - Volumul II. Editia a 5-a - Dana Apostol Tofan
  • Drept administrativ - Alexandru-Sorin Ciobanu

 

Organizarea administratiei de stat, legile de contencios, studiile de drept al achizitiilor publice, tratate de administratie publica sau legi ale notarilor – toate se regasesc in oferta bogata a librariei Delfin. Fiecare volum este selectat cu grija pentru calitate, iar cele peste 150 de titluri din domeniul vast al dreptului administrativ.

 

CAIET - INDRUMAR pentru studentii care efectueaza practica de specialitate in institutiile publice sau organizatii neguvernamentale Ediția a X-a, revazuta și adaugita - Madalina Tomescu, Daniela Stanculescu, este un volum care insoteste cu succes studierea oricarui curs drept administrativ.

 

Legea administratiei publice, cartile de drept contraventional si procedura judiciara, reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal, sunt alte subiecte vaste, elaborate pe larg in manuale si tratate de drept, alcatuite de autori cunoscuti si apreciati in domeniul juridic. Studierea izvoarelor de drept, a legilor fundamentale dar si a normelor de aplicare , este obligatorie pentru fiecare profesionist in drept, din cadrul administratiei locale sau autoritatile statului.

 

Libraria Delfin a grupat in cadrul sectiunii de carti de drept administrativ o paleta larga de manuale, tratate, carti, compendii legislative, pentru a veni in intampinarea oricarui doritor de a studia in amanunt aceasta ramura a dreptului. Acum poti comanda online cele mai noi aparitii de la cele mai cunoscute edituri cu profil juridic.

Created in 0.2212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.