Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Gramatica limba romana clasele 5-8 [Fise de lucru]

  • 11 cărți

Gramatica limba romana clasele 5-8

O comunicare corecta si eficienta, oral dar si in scris, are nevoie de o cunoastere cat mai buna a regulilor gramaticale. Profesorii explica elevilor de gimnaziu cat este de important sa aiba notiuni de gramatica clasele 5-8.

Atunci cand stii si respecti regulile care se aplica in diferite cazuri, vei transmite un mesaj corect si iti va fi de folos si pentru alte materii invatate la gimnaziu.

Editura Delfin  pune la dispozitia elevilor si profesorilor diferite carti despre gramatica limbii romana clasele 5-8. Iata doar cateva titluri

  • Limba Romana pentru gimnaziu. Gramatica, fonetica, vocabular, ortografie si ortoepie - Editie revizuita in conformitate cu noul DOOM – editura Niculescu,  2017
  • Cartea mea de gramatica. Clasa a V-a - Sofia Dobra – editura Art Educational,  2017
  • Gramatica clasa a VII-a. Fise de lucru si unitati de invatare cu itemi si teste de evaluare - Luminita Ardelean – editura Paralela 45, 2018
  • Gramatica clasa a V-a. Fise de lucru si unitati de invatare cu itemi si teste de evaluare - Eliza Mara Trofin – editura Paralela  45, 2018
  • Gramatica limbii romane pentru gimnaziu. Teorie si aplicatii - Daniela Corina Iorga
  • Competente de comunicare pas cu pas - Teorie si aplicatii – editura Delfin

Fiecare volum, auxiliar sau fise de lucru, te ajuta atunci cand esti elev la gimnaziu. In aceste materiale didactice, redactate de autori cu experienta sunt explicate cele mai importante notiuni de gramatica incluse in programa scolara, la limba si literatura romana. 

Rolul cartilor de gramatica si fise de lucru, clasele 5-8

Cartille de gramatica romana clasele 5-8  sintetizeaza cele mai importante notiuni din manual, ajuta la formarea unui limbaj potrivit si un discurs coerent.Cursurile de gramatica limba romana clasele 5-8 sunt utile pentru a construi propozitii si fraze corecte, pentru a aplica reguli gramaticale si pentru a intelege logic morfologia si sintaxa.

Toate noțiunile de teorie limba romana clasele 5-8 sunt detaliat exemplificate, iar elevii vor intelege mai usor materia. Problemele si exemplele practice de gramatica sunt clar rezolvate, iar  demersul profesorilor este sprijinit de aceste materiale auxiliare.  Elevii de gimnaziu vor pregati mai usor materia pentru examenele de final, in clasa 8, avand la dispozitie aceste carti si fise de lucru.

Cartile de gramatica si Fisele de lucru apărute la diferite edituri sunt materiale auxiliare, concepute in concordanta cu programa scolara aferenta pentru limba si literatura romana.

 

Fisele sunt dedicate in primul rand orelor de limba romana. Notiunile cuprinse in fise au ca scop dezvoltarea competentelor lingvistice ale elevilor. Fiecare carte este utila deopotriva si profesorilor, care pot selectiona exercitii de gramatica pentru lectii. Recapitularea si testele de verificare au rolul de a evalua cunostiintele elevilor.

Cartile de gramatica clasa 5-8 pot  fi utilizate acasa de catre elevi, fiind complementare manualelor de limba si literatura romana.

Cei care participa la pregatirea pentru evaluarea nationala dar si pentru olimpiadele şcolare se vor bucura de complexitatea lucrarilor de gramatica aflate in oferta editoriala a librariei Delfin.

 

Importanta gramaticii

 

Gramatica defineste bazele unei comunicări eficiente. Elevii trebuie sa deprinda expresii gramaticale corecte. Erorile in gramatica provin din structura incorecta a propozitiei, acordul gresit intre subiect si predicat, greseli de ortografie sau punctuatie.

Chiar daca lumea din jurul nostru e digitalizata, iar semnele de punctuatie si regulile de gramatica par neimportante, este esential ca elevii sa mentina interesul viu pentru o exprimare corecta din punct de vedere gramatical

O exprimare corecta si un limbaj bogat inseamna un bagaj de cunostiinte important, pentru limba romana dar si alte materii. Fiecare notiune indiferent de subiect trebuie deprinsa respectand regulile gramaticale. Profesorii se straduiesc sa ofere elevilor baza notiunilor de gramatica, utile pentru intreaga viata.

Cartile de gramatica, manualele auxiliare si teste, fisele de lucru si compendiile pe care le gasiti la libraria online Delfin, sunt de folos pentru aprofundarea si invatarea cat mai corecta a notiunilor gramaticale. Gramatica bine stapanita este un instrument valoros pentru multe domenii din viata noastra. Regulile gramaticale corecte te ajuta pentru a oferi idei si exprimari elegante, concise, pentru a clarifica sensul si intelesul exact al gandurilor noastre.

✅ Carti de gramatica LImba Romana, clasele 5 - 8

Libraria Delfin pune la dispozitie o gama variata de manuale scolare si auxiliare elevilor claselor 5 – 8 pentru a studia gramatica limbii romane. In aceste volume sunt incluse notiuni de fonetica, gramatica, ortografie si ortoepie.

✅ Teste si fise de lucru gramatica clasele 5 – 8

Pentru evaluarea cunostintelor acumulate, elevii claselor 5 – 8, pot parcurge testele si fisele de lucru special create pentru ei. Acestea sunt realizate pe baza programei scolare in vigoare.

✅ In cat timp se pot livra cartile de gramatica clasele 5 - 8?

Din momentul ce a fost realizata comanda, cartile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1584 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.