Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manual Engleza clasa 2 [Semestrul 1 si 2]

  • 23 cărți

Comunicare in limba engleza clasa 2

Manualele de Comunicare in limba engleza clasa 2 disponibile pe Libraria Delfin sunt realizate pe baza programei scolare si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Acestea sunt foarte utile pentru invatarea limbii engleze, o parte dintre ele avand si editie digitala, de mare ajutor pentru desfasurarea orelor online. Cu ajutorul acestor materiale, elevii pot sa asimileze informatia usor si in mod distractiv.

 

Manual engleza clasa 2 distrativ si interactiv

 

Manual engleza clasa 2 contine jocuri, activitati si povesti distractive pentru elevi, care ii ajuta sa-si imbunatateasca abilitatile de scriere, citire si vorbire. Acestia invata saluturi, numerele de la 1 la 10, cum sa se prezinte, cum sa numeasca relatiile de rudenie, sentimentele de baza, parti ale corpului animale, cateva obiecte si culori, cum sa ofere detalii despre locul obiectelor in spatiu, nume pentru diverse activitati curente. De asemenea, gama materiale include si din cele folosite la nivel international pentru invatarea acestei limbi.

 

Titluri de manuale engleza clasa 2  recomandate de Libraria Delfin: 

  • Comunicare in limba engleza - Manual pentru clasa a II-a, partea I + partea a II-a (contine editie digitala)
  • Comunicare in limba engleza, L1. Manual pentru clasa a II-a - Partea I - Contine ed. digitala (English with Nimo)
  • Comunicare in limba engleza, L1. Manual pentru clasa a II-a - Partea a II-a - Contine ed. digitala (English with Nimo)
  • Go Starters-Cambridge Young Learners English Tests by H. Q Mitchell-Students Book with 2CDs
  • Super English 2 - manual de Limba Engleza pentru clasele a II-a si a III-a
  • Fairyland 2, Pachetul elevului (manual+Multi-ROM)-Curs de limba engleza pentru clasa a II-a (Virginia Evans)
  • Set Sail 2, Curs pentru limba engleza, (Manualul elevului clasa a II-a)
  • Active Grammar Level 2 with Answers - (contine CD-Rom)

Manualul de limba engleza Right on! 2 disponibil pe Libraria Delfin este un curs interactiv pentru elevii de clasa a doua. Acesta ofera subiecte interesante si texte bogate, este organizat in module tematice si isi propune sa dezvolte vocabularul de care au nevoie elevii pentru a incepe conversatii de baza. Materialul digital care insoteste cursul contine o multitudine de activitati, videoclipuri si jocuri pentru a atrage atentia catre notiuni si a le face usor de retinut.

 

Manual limba engleza clasa 2 structurat si eficient

 

O parte dintre manualele de engleza clasa 2 prezinta punctele gramaticale prin texte informative urmate de explicatii clare. Exercitiile ii incurajeaza pe elevi sa participe la exercitii alaturi de colegi, sa fie creativi in oferirea raspusurilor pentru a usura invatarea gramaticii. Evaluarile din manuale si de pe CD permit monitorizarea progresului elevilor. Tot pentru verificare, de exemplu, Active Grammar Level 2 with Answers contine raspunsurile corecte la final, fiind o versiune ideala si daca elevii vor sa invete singuri.

 

Obiectivul oricarui manual limba engleza clasa 2 este sa ajute elevii sa sa-si dezvolte cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare intr-o maniera interactiva si distractiva. In urmarirea acestui obiectiv, sunt folosite ca modalitati de invatare poezii, cantece si jocuri, iar la final se ofera o sectiune de recapitulare si autoevaluare.

 

Realizate in conformitate cu programa scolara, manualele de Comunicare in limba moderna 1 Limba engleza clasa 2 sunt menite sa incurajeze si sa motiveze elevii pentru a invata limba engleza, aceasta fiindu-le de ajutor in socializare sau in accesarea informatiilor disponibile la nivel intenational. Nu in ultimul rand, cunoasterea unei limbi straine modeleaza creierul si il dezvolta.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 2.

✅ Comunicare in limba engleza clasa 2 – semestrul 1 si 2

Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor si profesorilor manuale si materiale didactice de limba engleza pentru clasa a 2 a diversificate. Acestea sunt adaptate pe nivele de certificare (A1, B1, C1) si sunt structurate pe baza programei scolare.

✅ Manual engleza clasa a 2 a in format fizic si digital

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Engleza clasa 2 in format fizic pentru semestrul 1 si semestrul 2. O parte din aceste manuale includ si CD cu lectiile prezentate in versiunea fizica a manualului.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Limba Engleza clasa a 2 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1476 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.