Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba Engleza clasa 2 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 13 cărți

Manual Limba engleza clasa 2

Manualele de limba engleza clasa 2 disponibile pe site-ul nostru sunt realizate pe baza programei scolare, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele au preturi accesibile si sunt foarte utile pentru invatarea limbii engleze, o parte dintre ele avand si editie digitala, pentru ca elevii sa asimileze informatia mai usor, si intr-un mod distractiv.

Limba engleza clasa a 2 a

In clasa a 2-a elevul invata notiuni de vocabular si gramatica, descoperind noi concepte, cum ar fi plural, adjectiv, prezent, trecut, etc. Manualele de engleza clasa 2 acopera toate aceste puncte gramaticale, si multe alte notiuni. Manualele contin jocuri, activitati si povesti distractive pentru elevi, care ii ajuta sa-si imbunatateasca abilitatile de scriere, citire si vorbire. Pe site-ul nostru sunt disponibile manuale de limba engleza clasa 2 la preturi promotionale. Mai jos sunt doar cateva exemple de manual engleza clasa 2:

• Comunicare in limba engleza - Manual pentru clasa a II-a, partea I + partea a II-a (contine editie digitala)
• Comunicare in limba engleza, L1. Manual pentru clasa a II-a - Partea I - Contine ed. digitala (English with Nimo)
• Comunicare in limba engleza, L1. Manual pentru clasa a II-a - Partea a II - Contine ed. digitala (English with Nimo)
• Go Starters-Cambridge Young Learners English Tests by H. Q Mitchell-Students Book with 2CDs
• Super English 2 - manual de Limba Engleza pentru clasele a II-a si a III-a
• Fairyland 2, Pachetul elevului (manual+Multi-ROM)-Curs de limba engleza pentru clasa II-a (Virginia Evans)
• Set Sail 2, Curs pentru limba engleza, (Manualul elevului clasa II-a)
• Active Grammar Level 2 with Answers - (contine CD-Rom)

Manualul de limba engleza Right on! 2 disponibil pe site-ul nostru la un pret atractiv, este un curs interactiv pentru elevii de clasa a 2-a. Cursul ofera subiecte stimulative si texte bogate in module tematice, si isi propune sa dezvolte acele aptitudini de care au nevoie elevii de astazi pentru a face fata lumii moderne. Materialul digital care insoteste cursul contine o multitudine de activitati, videoclipuri autentice si jocuri pentru a atrage toate tipurile de elevi.

Manual limba engleza clasa 2

O parte dintre manualele de limba engleza prezinta punctele gramaticale intr-un context semnificativ, prin texte informative, urmate de explicatii clare. Exercitiile ii incurajeaza pe elevi sa-si aplice creativ propriile idei pentru a usura invatarea gramaticii. Evaluarile din manuale si de pe CD permit monitorizarea progresului elevilor. Manualul Active Grammar Level 2 with Answers contine raspunsurile corecte la final, fiind o versiune ideala pentru elevii care vor sa invete singuri.

Orice manual de limba engleza clasa 2 ajuta elevii sa sa-si dezvolte cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, intr-o maniera interactiva si distractiva. Cartile contin poezii, cantece si jocuri, iar la final au o sectiune de recapitulare si autoevaluare.

Manualele sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si contin tot ce este necesar pentru a incuraja si motiva elevii sa invete limba engleza. Engleza nu este doar o limba internationala, ci un limbaj esential pentru comunicarea interpersonala in intreaga lume. Este esential ca elevii sa invete sa citeasca, sa vorbeasca si sa scrie in limba engleza, deoarece aceasta joaca un rol important in dezvoltare si comunicare.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 2.
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.