Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Stiinte ale naturii clasa 3 anul 2023-2024

  • 15 cărți

Manual Stiinte ale naturii clasa 3

Manualele pentru stiinte ale naturii clasa 3 disponibile pe Libraria Delfin contin toate informatiile necesare elevilor pentru aprofundarea cunostintelor. O parte dintre manuale sunt insotite de varianta digitala pe suport CD, ce are continut similar cu varianta tiparita: pe langa aspectele teoretice, sunt oferite exercitii variate si pagini separate dedicate activitatilor de recapitulare – evaluare.

Stiinte ale naturii clasa 3

Manualele sunt structurate in asa fel incat sa dezvolte curiozitatea si interesul elevilor pentru mediu si lumea inconjuratoare. Paginile contin imagini atractive si proiecte propuse pentru a fi realizate individual sau in grup. Experimentele si lectura din fiecare capitol ofera elevilor sansa de a-si imbogati orizonturile cunoasterii, in timp ce ii indruma spre activitati interactive.

 

Mai jos puteti vedea o lista cu o parte materiale:

  • Stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I si II (include varianta digitala) - Mirela Mihaescu
  • Stiinte ale naturii - Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a -II-a - Dumitra Radu
  • Stiinte ale naturii - Manual pentru clasa a III-a - Anina Badescu
  • Stiinte ale naturii - Manual pentru clasa a III-a - Stefan Pacearca

Pe langa acestea, realizarea unui manual digital Stiinte ale naturii clasa 3 are scopul de a oferi elevilor o abordare mai flexibila si mai interactiva a continuturilor din programa scolara. Acestea contin jocuri educative, elemente educationale interactive, experimente si ghicitori. Aceasta metoda de invatare vizuala indeamna elevii sa fie mult mai receptivi, mai creativi, mai relaxati si mai dornici sa afle lucruri noi despre natura.

Variantele tiparite contin activitati interesante pentru elevii de clasa a III-a, fiind structurate in asa fel incat sa contina lectii si activitati cat mai diverse, cum ar fi: jocuri de rol, poezii, exercitii, lucrari practice si studii de caz, precum si experimente care pot fi realizate fie individual, fie in pereche sau in grup.

Prin maniera in care sunt realizate, copiii sunt foarte atrasi de manualele de stiinte ale naturii, acestea fiind moderne si creative. Manualele sunt concepute in asa fel incat sa faciliteze invatarea si evaluarea, sa ofere elevilor posibilitatea de a invata, a descoperi lucruri noi prin joaca si experimente, astfel stimuland activitatea lor intelectuala. Explorarea lumii inconjuratoare se face pornind de la experientele lor de viata, iar scopul exercitiilor este de a-i invata sa aplice cunostintele lor in diverse situatii si sa rezolve diverse probleme. Vor lucra la aprofundarea si largirea cunostintelor, fiind subiecti activi ai procesului de invatare.

Printre altele, vor studia despre corpuri fara viata, corpuri cu viata, omul, transformari in natura, omul si mediul, ori despre soare si anotimpuri, consecintele variatiei factorilor de mediu, ocrotirea naturii. Acestea sunt insotite in manualul avandu-l ca autor pe Octavian Mandrut de ilustratie originala, realizata de talentatii graficieni ai revistelor Doxi si Pipo.

Gasiti pe Libraria Delfin o gama diversificata de manuale tiparite insotite de manual digital clasa a 3 a Stiinte ale naturii pentru elevi, realizate pe baza programei scolare. De asemenea, oferim si manual tradus in limba germana.

✅ Ce includ manualele de Stiinte ale naturii clasa 3?

Manualele de Stiinte ale naturii clasa 3 contin informatii despre mediu si lumea inconjuratoare, imagini atractive, proiecte individuale si de grup, jocuri educative, elemente educationale interactive, experimente si ghicitori. Abordarea lor este flexibila si interactiva.

✅ Manual Stiinte ale naturii clasa 3 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Stiinte ale naturii clasa 3 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus mai multe activitati interactive si educationale

✅ In cat timp se pot livra manualele de Stiinte ale naturii clasa 3?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1183 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.