Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Stiintele naturii clasa 3 | Manuale 2020 - 2021

  • 11 cărți

Manual Stiintele Naturii clasa 3

Manualele pentru stiintele naturii clasa 3 disponibile pe site-ul nostru, contin toate informatiile necesare elevilor de clasa a III-a pentru aprofundarea cunostintelor. Toate manualele sunt realizate pe baza programei scolare, sunt avizate de Ministerul Educatiei, si au preturi promotionale. O parte dintre manuale vin la pachet cu varianta digitala, CD-urile avand un continut similar cu varianta tiparita. Cartile contin exercitii variate si pagini separate dedicate activitatilor de recapitulare – evaluare.

Stiintele naturii clasa a 3 a

Manualele sunt structurate in asa fel incat sa dezvolte curiozitatea si interesul elevilor pentru mediu. Paginile contin imagini atractive si proiecte propuse pentru a fi realizate individual sau in grup. Experimentele propuse si lectura din fiecare capitol ofera elevilor sansa de a-si imbogati orizonturile cunoasterii, in timp ce-i indruma spre activitati interactive. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre cartile propuse pentru elevii de clasa 3, manuale care sunt in conformitate cu programa scolara:

• Mapa Elevului - Clasa a III-a - Stiintele Naturii - (sem. I + sem al II-lea) - Editura: Diana
• Stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I si II ( include ed. digitala ) - Autor: Mirela Mihaescu
• Stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I ( contine CD)
• Stiinte ale naturii - Manual pentru clasa a -III-a, partea I + partea a -II-a - Autor: Dumitra Radu, Mihaela Ada- Radu
• Stiinte ale naturii- Manual pentru clasa a III-a (Radu Dumitra)
• Stiinte ale naturii- Manual pentru clasa a III-a (Anina Badescu)
• Stiinte ale naturii- Manual pentru clasa a III-a (Stefan Pacearca)
• Natura prietena mea - clasa a-III-a - Autor: Constanta Cuciinic, Alina Pintilii

Editiile digitale ale manualelor pentru stiintele naturii clasa a 3 a, au fost realizate cu scopul de a oferi elevilor o abordare mai flexibila si mai interactiva a continuturilor din programa scolara. CD-urile contin jocuri educative, elemente educationale interactive, experimente si ghicitori. Aceasta metoda de invatare vizuala, da sansa elevilor sa fie mult mai receptivi, mai creativi, mai relaxati si mai dornici sa afle lucruri noi despre natura.

Manuale tiparite pentru stiintele naturii clasa 3

Variantele tiparite contin activitati interesante pentru elevii de clasa a III-a, fiind structurate in asa fel incat sa contina lectii si activitati cat mai diverse, cum ar fi: jocuri de rol, poezii, exercitii, lucrari practice si studii de caz, precum si experimente care pot fi realizate fie individual, fie in pereche sau in grup.

Prin maniera in care sunt realizate, copiii sunt foarte atrasi de manualele de stiinte ale naturii, acestea fiind moderne si creative, ci nu doar instrumente de lucru. Manualele sunt concepute in asa fel incat sa faciliteze invatarea si evaluarea, si sa ofere elevilor posibilitatea de a invata si de a descoperi lucruri noi prin joaca. Manualul de stiinte ale naturii clasa 3 ii va fi alaturi elevului pe tot parcursul anului, oferindu-i sansa sa exploreze, sa experimenteze si sa-si stimuleze activitatea intelectuala.

Puteti achizitiona de pe site-ul nostru, simplu si rapid, o gama diversificata de manuale clasa 3 pentru copilul dvs, si care sunt realizate pe baza programei scolare. Puteti beneficia de preturi promotionale chiar si la manualele care contin editie digitala, precum si la pachetele pentru semestrul I si II.
Created in 0.086 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.