Pentru consultanta si proceduri achizitii publice prin : (S.E.A.P.) Sistemul Electronic de Achizitii Publice - www.e-licitatie.ro 

razvan.cimpeanu@librariadelfin.ro
 
Cimpeanu Razvan 
( Expert achizitii publice ) 
 
 

Pasul 1. Găsiţi cărţile care vă interesează

Nu uitaţi să folosiţi căsuţa de "căutare rapidă", aflată în partea de sus a monitorului! Introduceţi date despre cartea căutată: titlu, editură, autor.
 

Pasul 2. Adăugaţi cărţile alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul "adaugă în coş" situat în dreptul cărţii respective.
 

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi click pe butonul "vezi coşul" aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui titlu de carte, este suficient să-i bifati căsuţa poziţionată în coloana "Elimină". Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul "actualizează coşul".
 

Pasul 4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.
 

Pasul 5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.
 
Pasul 6. Alegeti o modalitate de plata ( ramburs, plata cu cardul sau plata prin ordin de plata ) 
 
 

7. Pentru plata prin transfer bancar - OP, este necesar sa efectuati plata numai dupa ce primiti factura proforma si toate informatiile despre livrare! 

8. ATENTIE !!!

Va rugam ca la înregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi să verificați cu atenție corectitudinea adresei de mail utilizate și implicit adresa de livrare specificată.