Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Cum cumpăr?

Pentru consultanta si proceduri achizitii publice prin : (S.E.A.P.) Sistemul Electronic de Achizitii Publice - www.e-licitatie.ro 

George Popa : Tel0799601694 / 0722437074
( Expert achizitii publice ) 
 
Telefon: 0217957525 / 0736.36.12.10

Pasul 1. Găsiţi cărţile care vă interesează

Nu uitaţi să folosiţi căsuţa de "căutare rapidă", aflată în partea de sus a monitorului! Introduceţi date despre cartea căutată: titlu, editură, autor.
 

Pasul 2. Adăugaţi cărţile alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul "adaugă în coş" situat în dreptul cărţii respective.
 

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi click pe butonul "vezi coşul" aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui titlu de carte, este suficient să-i bifati căsuţa poziţionată în coloana "Elimină". Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul "actualizează coşul".
 

Pasul 4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.
 

Pasul 5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.
 

6. ATENTIE !!!

Va rugam ca la înregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi să verificați cu atenție corectitudinea adresei de mail utilizate și implicit adresa de livrare specificată.
Created in 0.034 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.