Pentru consultanta si proceduri achizitii publice prin: (S.E.A.P.) Sistemul Electronic de Achizitii Publice - www.e-licitatie.ro 

Chirita Georgiana 

0766.222.021

georgiana.chirita@librariadelfin.ro 

 

Pasul 1. Găsiţi cărţile care vă interesează

Nu uitaţi să folosiţi căsuţa de "căutare rapidă", aflată în partea de sus a monitorului! Introduceţi date despre cartea căutată: titlu, editură, autor.
 

Pasul 2. Adăugaţi cărţile alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul "adaugă în coş" situat în dreptul cărţii respective. La fiecare titlul exista o data estimativa de expediere, aceasta data semnificata perioada cand este posibila expedierea din depozitul nostru cu livrare in 1-2 zile lucratoare, se ia in calcul ultima data aparuta ca si expediere! 
 

Pasul 3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi click pe butonul "vezi coşul" aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui titlu de carte, este suficient să-i bifati căsuţa poziţionată în coloana "Elimină". Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul "actualizează coşul".
 

Pasul 4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.
 

Pasul 5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii.
În cazul în care ați optat pentru ridicarea comenzii din depozitul vânzatorului, veți fi contactat de către un reprezentant Libraria Delfin, pentru confirmarea acesteia, iar ulterior aveți la dispoziție 3 zile lucrătoare pentru ridicarea comenzii.
 

Pasul 6. Alegeti o modalitate de plata ( ramburs, plata cu cardul sau plata prin ordin de plata / numerar sau POS).

Comenzile pot fi achitate si cu tichete educationale pe suport electronic (CARD) UpRomania si Sodexo.

Comenzile pot fi achitate si cu tichete sociale/guvernamentale pe suport electronic (CARD) Sodexo (Pluxee Romania SRL)

 

7. Pentru plata prin transfer bancar - OP, este necesar sa efectuați plata numai după ce primiți factura proformă și toate informațiile despre livrare! 

8. Pentru plata cu card bancar - după trimiterea comenzii așteptați 17 secunde pentru a fi redirecționat către pagina de introducere a datelor de pe cardul bancar cu care veți achita.

 

8. ATENȚIE !!!

Vă rugăm ca la înregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi să verificați cu atenție corectitudinea adresei de e-mail utilizată și implicit adresa de livrare specificată.