Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Chimie clasa 7 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 8 cărți

Carti chimie clasa 7

De-a lungul anilor, inca din cel mai vechi timpuri, oamenii au cautat modalitati prin care sa ajunga la rezultate mai bune in toate domeniile. Privind planul chimiei, desi ei nu puteau intelege ce au realizat, oamenii preistorici descoperisera imbalsamarea mumiilor, arte ale tamaduirii, iar alchimistii se iveau cu teorii şi studii noi.

Chimia are atat parti bune, cat si efecte devastatoare. Unul dintre cei mai mari dusmani ai omului si ai vietii pe pamant ar fi poluarea aerului. Omul transforma natura in folosul sau. Consumul mare de oxigen in diverse activitati si eliminarea in aer a unui numar foarte mare de substante toxice duc la incarcarea atmosferei cu substante daunatoare vietii. Poluarea aerului, a solului si a apei dauneaza vietii plantelor, animalelor sau a omului, dar mai mult, pot duce chiar la disparitia unor specii importante de vietuitoare.

Chimia fiind o materie ce este in continua evolutie, este nevoie de manuale care sa aiba mentionate ultimele noutati din cadrul descoperirilor de ultima ora, sau daca nu cel putin sa se cunoasca notiunile care sunt depasite.

Manualul de chimie clasa a 7 a trebuie sa cuprinda in cuprinsul sau notiuni despre: corp; substanta; amestec, structura substantelor; sistemul periodic si reactii chimice; legea conservarii masei si calcule chimice. Asadar, acestea sunt marile capitole pe care un manual de chimie clasa a 7 a va trebui sa le aiba trecute in cuprinsul acestuia.

In afara de manual, elevii mai pot folosi si caiete de clasa, care vor aduce un surplus de exercitii si probleme ce vor da un mare plus elevilor ajungand la un nivel cat mai bun, dar cat si profesorului care va fi sigur de faptul ca grupul sau de scolari se descurca foarte bine.

Fiind o multime de manuale de chimie clasa 7 si de caiete de clasa pentru elevi, foarte multi profesori tind sa fie incurcati de gama prea diversificata de manuale, nestiind care ofera cel mai ridicat randament si care sunt avizate de catre Ministerul Educatiei.

Foarte multi profesori recurg sa comande online manualele, deci este nevoie sa ne interesam de site-urile care au doar manuale de calitate si redcatate de catre cele mai bune edituri. Site-ul www.librariadelfin.ro, se regaseste printre site-urile care pun la vanzare un numar vast de manuale de chimie clasa a 7 a si nu numai, iar datorita recenziilor pozitive primite din partea clientilor reusesc sa vanda un numar mare de manuale anual.

Manualele clasa 7 de pe librariadelfin.ro urmaresc indeaproape programa scolara pentru fiecare materie in parte, sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, sunt redactate de catre cele mai bine recunoscute si vazute edituri din Romania, iar preturile si ofertele acestora sunt avantajoase.
Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.