HOT Books for HOT Days
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Chimie clasa 7 pentru anul scolar 2023-2024

  • 10 cărți

Chimie clasa 7

 

De-a lungul anilor, inca din cel mai vechi timpuri, oamenii au cautat modalitati prin care sa ajunga la rezultate mai bune in toate domeniile. Privind planul chimiei, desi ei nu puteau intelege ce au realizat, oamenii preistorici descoperisera imbalsamarea mumiilor, arte ale tamaduirii, iar alchimistii se iveau cu teorii şi studii noi.

Chimia are atat parti bune, cat si efecte devastatoare. Unul dintre cei mai mari dusmani ai omului si ai vietii pe pamant ar fi poluarea aerului. Omul transforma natura in folosul sau. Consumul mare de oxigen in diverse activitati si eliminarea in aer a unui numar foarte mare de substante toxice duc la incarcarea atmosferei cu substante daunatoare vietii. Poluarea aerului, a solului si a apei dauneaza vietii plantelor, animalelor sau a omului, dar mai mult, pot duce chiar la disparitia unor specii importante de vietuitoare.

 

Carte de chimie clasa a 7 a

 

Chimia fiind o materie ce este in continua evolutie, este nevoie de manuale care sa aiba mentionate ultimele noutati din cadrul descoperirilor de ultima ora, sau daca nu cel putin sa se cunoasca notiunile care sunt depasite.

Manual Chimie clasa 7 trebuie sa cuprinda in cuprinsul sau notiuni despre: corp; substanta; amestec, structura substantelor; sistemul periodic si reactii chimice; legea conservarii masei si calcule chimice. Asadar, acestea sunt marile capitole pe care un manual de chimie clasa 7 va trebui sa le aiba trecute in cuprinsul acestuia.

In afara de manual, elevii mai pot folosi si caiete de clasa, care vor aduce un surplus de exercitii si probleme ce vor da un mare plus elevilor ajungand la un nivel cat mai bun, dar cat si profesorului care va fi sigur de faptul ca grupul sau de scolari se descurca foarte bine.

Fiind o multime de manuale de Chimie clasa 7 si de caiete de clasa pentru elevi, foarte multi profesori tind sa fie incurcati de gama prea diversificata de manuale, nestiind care ofera cel mai ridicat randament si care sunt avizate de catre Ministerul Educatiei.

Foarte multi profesori recurg sa comande manuale chimie clasa 7 online, deci este nevoie sa ne interesam de site-urile care au doar manuale de calitate si redcatate de catre cele mai bune edituri. Site-ul www.librariadelfin.ro, se regaseste printre site-urile care pun la vanzare un numar vast de carte de chimie clasa a 7 a si nu numai, iar datorita recenziilor pozitive primite din partea clientilor reusesc sa vanda un numar mare de manuale anual.

In selectia de manuale clasa 7 de pe librariadelfin.ro urmaresc indeaproape programa scolara pentru fiecare materie in parte, sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, sunt redactate de catre cele mai bine recunoscute si vazute edituri din Romania, iar preturile si ofertele acestora sunt avantajoase.

✅ Ce contin manualele de Chimie clasa a 7 a?

Manualele de Chimie cuprind urmatoarele capitole: corp, substanta, amestec, structura substantelor, sistemul periodic si reactii chimice, legea conservarii masei si calcule chimice.

✅ Manualele de Chimie clasa 7 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Chimie pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 7 a implementata de Ministerul Educatiei.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Chimie clasa 7?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0950 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.