De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Franceza clasa 10 pentru anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Limba franceza clasa 10

Manuale de Limba franceza clasa 10 se pot achizitiona de pe site-ul nostru la preturi foarte avantajoase. Toate manualele de franceza clasa 10 sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si avizate de Ministerul Educatiei.

Manualele sunt structurate in mai multe unitati de invatare, care ajuta la imbogatirea imaginatiei si creativitatii elevilor. Manualele de franceza clasa 10 sunt concepute in asa fel incat sa ajute elevii sa formeze si sa dezvolte noi competente de comunicare si interactiune in limba franceza, avand un continut exact, variat si interesant care contribuie la dezvoltarea valorilor. Mai jos puteti vedea o parte dintre titlurile de manual de franceza clasa 10 care pot fi achizitionate online de pe site-ul nostru:

• Champion 1 Livre De L'Eleve ( Annie Monnerie-Goarin ) - Autor: Annie Monnerie-Goarin, Evelyne Sirejols
• Limba franceza (L2) - Crescendo. Manual (cls. a X-a) - Autor: Dan Ion Nasta
• Manual pentru Limba franceza L2, clasa a X-a (Mariana Popa)
• Manual Limba franceza L1 - clasa a X-a - Autor: Dan Ion Nasta, Marioara Sima, Doina Bratu
• Manual Limba franceza L1 - clasa a X-a - Autor: Mariana Popa, Angela Soare
• Manual Limba franceza L2 - clasa a X-a - Autor: Doina Groza, Claudia Dobre, Gina Belabed, Diana Ionescu
• Manual Limba franceza - clasele a IX-a si a X-a SAM - Autor: Viorica-Aura Paus, Rodica Mladinescu, Dan Ion Nasta

 

Manual franceza clasa 10

 

Disciplina isi propune sa dezvolte interesul elevilor fata de limba franceza, si pentru descoperirea unor aspecte culturale specifice. Un manual de franceza clasa 10 ajuta elevii sa invete dialogul si conversatia, gramatica si elemente importante din cultura franceza. Pe parcusul clasei a 10-a, elevii invata diverse functii comunicative, precum solicitarea si expunerea de opinii, sa faca si sa accepe o invitatie, sa ceara explicatii, sa exprime dorinte si preferinte, sa relateze intamplari si sa ofere instructiuni, etc.

In plus, intr-un manual franceza clasa 10 se regasesc si teme despre viata sociala, mediul inconjurator, mass-media, literatura, tari, orase, regiuni, si inclusiv, universul adolescentei. Manualele sunt realizate astfel incat sa capteze interesul elevilor, si sa le ofere sansa de a invata o limba straina cu placere. Desi contin foarte multe informatii noi, manualele asigura mentinerea unui ritm constant de invatare, pentru ca elevii sa parcurga cu usurinta cerintele prevazute in programa scolara.

 

Carte de franceza clasa 10

 

O carte de franceza clasa 10 contine elemente fonetice si lexicale, elemente gramaticale, cum ar fi: adjectiv, pronume, verb, adverb, prepozitii si conjunctii, precum si diverse activitati si exercitii care contribuie la o invatare mai usoara a limbii franceze. Elevii sunt incurajati sa participe la activitati de grup si in echipa, care au diferite cerinte.

Acestia vor efectua exercitii de formulare de intrebari si de relatare a unor activitati, dialoguri, conversatii si inclusiv joc de rol, interviuri, proiecte, exercitii de redactare a anumitor texte sau scrisori, comparatii, povestiri, etc. Toate aceste activitati sunt sugerate de programa scolara pentru Franceza clasa 10 si sunt necesare pentru stimularea interesului elevilor.

Manualele de limba franceza clasa 10 aprobate de Ministerul Educatiei, pot fi achizitionate simplu si rapid, din libraria noastra online, la preturi foarte atractive.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa a 10 a

✅ Ce include un manual de Franceza clasa 10?

Manualele de Franceza clasa 10 includ teme despre viata sociala, mediul inconjurator, mass-media, literatura, diverse orase, mediul incojurator si altele. In plus, elevii invata notiuni fonetice, lexicale, gramaticale si, de asemenea, cum sa le foloseasca din diverse situatii de comunicare.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Franceza clasa 10?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Franceza clasa 10 respecta programa scolara?

Toate manualele de Franceza clasa 10 din oferta Librariei Delfin respecta programa scolara si sunt aprobate de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1309 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.