Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Muzica si miscare clasa 3 | Manuale scolare 2022-2023

  • 15 cărți

Manual muzica si miscare clasa 3 

Manualele pentru muzica si miscare clasa 3 destinate invatamantului teoretic general disponibile pe Libraria Delfin sunt realizate pe baza programei scolare, sunt avizate de Ministerul Educatiei si contin sugestii pentru repertoriul de cantece, dansuri si auditii. Pe baza acestor cantece se structureaza si se prezinta materia scolara pentru elevi. Li se ofera astfel acestora posibilitatea sa invete legatura dintre text si melodie, sa cante corect si sa descopere timbrul si ritmul muzical.

 

O parte dintre manualele disponibile pe Libraria Delfin, contin si varianta digitala. Un manual digital muzica si miscare clasa 3 are un continut similar variantei tiparite si in plus activitati multimedia care ofera elevilor ocazia sa invete intr-un mod distractiv si interactiv.

 

Mai jos puteti vedea o parte dintre manualele disponibile:

 
  • Muzica si miscare. Manual pentru clasa a III-a. Semestrul I - Florentina Chifu, Petre Stefanescu
  • Muzica si miscare. Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a - Dumitra Radu
  • Muzica si miscare. Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a (contine ed. digitala) - Mirela Rizea Marinescu, Mihaela Predoiu, Ana Motora-Ionescu
  • Educatie muzicala- Manual pentru clasa a III-a - Anca Toader
  • Educatie muzicala- Manual pentru clasa a III-a - Dragan Maria
  • Educatie muzicala - Manual pentru clasa a III-a - Sofica Matei
 

Materialele ajuta fiecare la dezvoltarea abilitatilor artistice. Elevii descopera frumusetea muzicii in timp ce invata care este pozitia corpului indicata si modalitatea corecta de a respira in timpul cantatului, elementele teoretice, feluri cum sa confectioneze jucarii muzicale pe care le vor folosi in acompanierea cantecelor invatate. De asemenea, invata despre compozitori renumiti, exploreaza legatura text-melodie, descopera timbrul si ritmul muzical, de exemplu prin piese atent selectionate in functie de valoarea lor artistica si particularitatile de varsta ale elevilor. In calatoria lor, elevii vor si insotiti in unele manuale de personaje precum Teia si Costica, ori Mara si Radu. In altele, axate pe transdisciplinaritate, vor primi notiuni imbinate armonios de limba romana si stiinte ale naturii. Toate insa cu scopul ca elevii sa se dezvolte artistic si sa poata deosebi, intr-un final, sunetele muzicale placute de zgomotele obositoare.

Editiile de manuale digitale clasa 3 muzica si miscare ale variantelor tiparite contin imagini atractive, jocuri educationale, melodii si exercitii interactivecare, animatii, filme, simulari ce abordeaza un stil de invatare activ si distractiv. Copiii sunt captivati de continutul CD-urilor, ceea ce sporeste eficienta didactica a demersului scolar.

 

Pe Libraria Delfin sunt inclusemanuale pentru clasa a 3 a; in conformitate cu programa scolara, inclusiv manuale care contin si editie digitala si pachete promotionale. Toate manualele sunt avizate de Ministerul Educatiei.

 

In oferta noastra se gasesc si materiale in limba maghiara sau manuale destinate invatamantului vocational, profilul artistic, specializarea muzica. Acestea pot aparea impartite in muzica si miscare clasa 3 semestrul 1 si 2, pot fi achizitionate la pachet sau individual. Toate materialele insa, indiferent de abordare, nivelul de studiu ori limba folosita, indeamna catre descoperirea frumusetii muzicii, bucuria ascultarii si interpretarii acesteia.

✅ Ce includ manualele de Muzica si miscare clasa 3?

Manualele de Muzica si miscare clasa 3 contin sugestii pentru repertoriul de cantece, dansuri si auditii, pe baza carora se structureaza materia scolara la aceasta disciplina. Manualele includ elemente teoretice si indicatii despre cum sa isi mentina pozitia corecta a corpului si cum sa respire in timpul cantatului, plus sugestii de confectionarea a unor instrumente muzicale.

✅ Manual Muzica si miscare clasa 3 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Muzica si miscare clasa 3 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus activitati multimedia care ofera elevilor ocazia sa invete intr-un mod distractiv si interactiv.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Muzica si miscare clasa 3?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1858 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.