Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Muzica si miscare clasa 3 | Manuale scolare 2020 – 2021

  • 10 cărți

Manual muzica si miscare clasa 3

Manualele pentru muzica si miscare clasa 3 disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale, sunt realizate pe baza programei scolare, contin toate sugestiile pentru repertoriul de cantece, dansuri si auditii, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele ofera elevilor posibilitatea sa invete legatura dintre text si melodie, sa cante corect si sa descopere timbrul si ritmul muzical.

Manuale de muzica si miscare clasa 3

O parte dintre manualele pe care le puteti achizitiona de pe site-ul nostru la preturi foarte accesibile, contin si varianta digitala. CD-urile au un continut similar variantelor tiparite, dar au in plus activitati multimedia care ofera elevilor ocazia sa invete intr-un mod mult mai distractiv, contin exercitii interactive, animatii si jocuri educationale. Mai jos puteti vedea o parte dintre manualele disponibile la preturi atractive:

• Muzica si miscare. Manual pentru clasa a III-a. Semestrul I (CD inclus) - Autor: Florentina Chifu, Petre Stefanescu
• Muzica si miscare. Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a ( contine ed. digitala) - Autor: Dumitra Radu
• Muzica si miscare. Manual pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a ( contine ed. digitala) - Autor: Mirela Rizea Marinescu, Mihaela Predoiu, Ana Motora-Ionescu
• Manual pentru clasa a III-a, Teorie si solfegii (Ana Motora -Ionescu)
• Educatie muzicala- Manual pentru clasa a III-a (Anca Toader)
• Educatie muzicala- Manual pentru clasa a III-a (Dragan Maria)
• Educatie muzicala - Manual pentru clasa a III-a (Sofica Matei)

Muzica clasa 3

In cuprinsul manualului de muzica si miscare, autor Dumitra Radu, se regasesc teme precum cantarea in colectiv, preluarea corecta a tonului, legatura dintre text si melodie, strofa si refren, miscari sugerate de text si ritm, dansuri populare, cantarea cu acompaniament, cantece din folclorul copiilor, cantarea individuala si in grupuri mici, interpretarea de cantece, exprimarea de idei si sentimente prin intermediul muzicii, teste de evaluare si recapitulare, etc.

In cuprinsul manualului Muzica si miscare, autor Mirela Rizea Marinescu, Mihaela Predoiu, Ana Motora-Ionescu, se regasesc teme precum sesizarea diferentelor de inaltime si durata intre sunete, colinde, exprimarea prin miscare a unor lucrari, percutia corporala si instrumentala, precum si evaluare si lectura facultativa.

Elevii descopera frumusetea muzicii in timp ce invata care este pozitia corecta in timpul cantatului si elementele teoretice. Cartile ii invata pe elevi cum sa confectioneze jucarii muzicale, pe care le vor folosi in acompanierea cantecelor invatate.

Editiile digitale ale manualelor de muzica contin imagini atractive, jocuri, melodii si exercitii care abordeaza un stil de invatare activ si distractiv. Copiii sunt captivati de continutul CD-urilor, ceea ce sporeste eficienta didactica a demersului scolar.

Puteti achizitiona de pe site-ul nostru manualele pentru clasa a 3 a ce sunt in conformitate cu programa scolara, inclusiv manuale care contin si editie digitala si pachete promotionale, la preturi foarte accesibile. Toate manualele sunt avizate de Ministerul Educatiei, si contin toate temele necesare pentru parcurgerea cu succes a materiei, fiind structurate in asa fel incat elevii sa invete usor si intr-un mod placut si distractiv.
Created in 0.063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.