Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Fizica clasa 8 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 6 cărți

Manual Fizica clasa 8

Importanta studierii fizicii poate fi vazuta clar in dezvoltarea tehnologiilor de varf. Progresele tehnologiei se bazeaza adesea pe descoperiri in fizica si invenții bazate pe o noua interpretare a cunostintelor fizice existente, demonstrand astfel importatța fizicii ca stiinta.

Fizica ne ajuta sa intelegem cum functioneaza lumea din jurul nostru, de la indicatoarele cu laser, becurile si telefoanele mobile la muschii corpului, plamani si creier; de la pianine, picturi si piruete la aparate foto, camere video, automobile si catedrale; de la cutremurele de pamant, uragane si tsunami la ADN si gauri negre. Fizica ne ajuta sa organizam universul. Ea se se ocupa de lucrurile fundamentale si face sa vedem legaturile intre fenomene care pareau separate. Fizica ne da uneltele cele mai puternice sa ne exprimam creativitatea, sa vedem lumea in moduri noi si, mai ales, sa o schimbam.

Pentru ca o materie ca fizica sa poata fi inteleasa, s-au redactat numeroase manuale si carti pentru elevi, studenti si adulti. Manualul este mijlocul cel mai important al unui elev din cadrul invatamantului gimnazial, deoarece prin intermediul acestuia si al profesorului, el dobandeste noi deprinderi si cunoasteri. Este foarte important ca manualul de fizica sa fie corect redactat din punct de vedere al notiunilor teoretice.

Fizica de clasa a 8a, reprezinta o treapta mare pe care elevii vor trebui sa o urce. De-a lungul anului au de invatat o multime de notinui, teorii si legi noi, pe care le vor aplica in probleme, exercitii si experimente. Conform profesorilor ce predau fizica de multi ani, acestia recomanda ca manualul de fizica clasa a 8a sa fie redactat fie de editura Radical sau All.

Manualul redactat de editura Radical, este foarte bine alcatuit, astfel incat informatia sa fie transmisa cu usurinta acestora. Acest lucru se datoreaza faptului ca pentru fiecare lectie manualul are cateva paragrafe care se numesc “Verifica-te singur” si “Stiati ca…”, prin care sunt expuse cele mai importante informatii ale lectiei respective. Manualul de la editura All, are un caracter interactiv, iar datorita exercitiilor, problemelor si a experimentelor foarte bine speficiate de catre autorii acestui manual, elevii reusesc sa inteleaga legile si principiile precizate si totodata cum functioneaza anumite procese din viata de zi cu zi. De asemenea, cu ajutorul ilustratiilor si a modului in care este redata lectia in pagina, elevii reusesc sa priceapa mai usor noile informatii.

Cele doua manuale se pot cumpara de pe site-ul librariadelfin.ro, unde se pot gasi si multe alte manuale pentru orice materie. Produsele acestora sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, iar datorita preturilor avantajoase, din ce in ce mai multa lume achizitioneaza manuale de la ei.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 8.
Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.