Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba Franceza clasa 2 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 1 carte

Manual Limba Franceza clasa 2

Pe site-ul nostru puteti gasi manuale limba franceza clasa 2, la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Manualele sunt realizate pe baza programei scolare si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele de limba franceza clasa a 2 a ajuta elevii sa descopere si sa invete limba franceza intr-un mod amuzant si simplu. Cartile incurajeaza dobandirea unui vocabular puternic in limba franceza, avand un continut bogat de noi concepte, subiecte si reguli gramaticale.

Limba franceza clasa a 2 a

Discutiile si prezentarile in limba franceza fac parte din programa scolara, iar manualele disponibile pe site-ul nostru contin tot ce este necesar pentru ca elevii sa invete usor materia, in timp ce se distreaza. Manualele ofera elevilor sansa de a-si dezvolta abilitatile de intelegere si comunicare in limba franceza. Aceste carti sunt pline de imagini, educative si sunt absolut minunate.

Manualul de Limba Franceza pentru Clasa a II-a - Comunicare in limba moderna 1 Partea I + Partea a II-a (Examen Delf Prim ) realizat de autorii M.A. Apicella, Mariana Visan, este o lucrare care propune activitati adaptate nevoilor si varstei elevilor de clasa a 2-a. Acest manual este structurat in asa fel incat elevii sa asimileze cu usurinta limba franceza, si poate fi achizitionat de pe site-ul nostru la un pret promotional.

Limba franceza clasa 2

Continutul manualelor de limba franceza clasa 2 este bogat in exercitii lingvistice si imagini captivante, care promoveaza o invatare corecta si eficienta a cuvintelor, frazelor si regulilor gramaticale ale limbii franceze. Elevii vor invata rapid verbe, adjective, expresii utile cum ar fi salutul, ora, numerele si multe altele. In plus, manualele contin subiecte care vor introduce citirea si scrierea in franceza. Manualele de limba franceza clasa 2 au fost structurate cu atentie, si au capacitatea de a distra, educa si inspira mintile tinere.

Manualele de comunicare in limba franceza clasa a 2 a sunt utile pentru:

• Prezentarea punctelor gramaticale specifice
• Practicarea unor structuri gramaticale specifice
• Evaluarea elevilor prin teste

Fiind amuzante si usor de parcurs, manualele de limba franceza clasa 2 asigura invatarea limbii franceze pana la un nivel incepator. Pana la sfarsitul clasei a 2-a elevii vor fi capabili sa se prezinte in limba franceza, sa salute, sa puna intrebari si sa raspunda, sa spuna cat este ceasul, sa numere in franceza, si multe altele. Unele manuale se concentreaza pe imagini, pe repetarea vocabularului si pe verbe si cuvinte utile. Imaginile, exercitiile si activitatile in limba franceza, sunt o introducere frumoasa in structura propozitiilor de baza.

Pentru a le asigura elevilor de clasa a 2-a materialele necesare pentru invatarea limbii franceze, puteti achizitiona de pe site-ul nostru, la preturi avantajoase, manuale clasa 2 realizate pe baza programei scolare si avizate de Ministerul Educatiei.
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.