Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Limba Franceza pentru clasa 2 anul 2023-2024

  • 2 cărți

Limba franceza clasa a 2 a

 

Libraria Delfin ofera manuale de limba franceza clasa a 2 a care ajuta elevii sa descopere si sa invete limba franceza intr-un mod amuzant si simplu. Cartile incurajeaza dobandirea unui vocabular puternic in limba franceza, avand un continut bogat in concepte noi, subiecte si reguli gramaticale explicate pe inteles.

 

Limba franceza clasa 2 cu manualele potrivite

 

Discutiile si prezentarile in limba franceza fac parte din programa scolara, iar manualele disponibile pe Libraria Delfin sunt structurate asa incat elevii sa invete materia usor si in mod distrativ. Oricare manual franceza clasa 2 achizitionat din librarie va oferi elevilor posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de intelegere si comunicare in limba franceza prin texte, exercitii si imagini educative.

 

Manualele de limba franceza clasa 2 - Comunicare in limba moderna 1 partea I + partea a II-a (Examen Delf Prim ) realizate de autorii H. Challier, M.A. Apicella, Mariana Visan sunt lucrari aparute la editura Sitka si propun activitati adaptate nevoilor si varstei elevilor. Acestea sunt structurate asa incat elevii sa asimileze cu usurinta limba franceza, sunt bogate in exercitii lingvistice specifice, jocuri si imagini captivante, care promoveaza o invatare corecta si eficienta a cuvintelor, frazelor si regulilor gramaticale. Elevii vor invata rapid verbe, adjective, expresii utile cum ar fi salutul, ora, numerele si multe altele. In plus, manualele contin subiecte care vor introduce citirea si scrierea in franceza.

 

Lucrarile au fost structurate cu atentie si au capacitatea de a distra, educa si inspira mintile tinere. In acest scop, Jojo, Nicolas si Magali sunt cele trei personaje care ii vor insoti pe elevi in calatoria prin universul francofon.

 

Un manual franceza clasa 2 de mai sus este util pentru:

 
  • Prezentarea punctelor gramaticale specifice
  • Exersarea unor structuri gramaticale specifice
  • Evaluarea elevilor prin teste
 

Aceste manuale franceza clasa 2 propun abordarea integrata, ludica si structura in spirala a continutului adaptat varstei elevilor, conform Cadrului European comun de referinta pentru limbi si sunt folosite in pregatire pentru examenul DELF Prim. Manualele asigura invatarea limbii la nivel incepator. Pana la sfarsitul clasei a II-a elevii vor fi capabili sa se prezinte in limba franceza, sa salute, sa puna intrebari si sa raspunda, sa spuna cat este ceasul, sa numere in franceza si multe altele.

 

Pentru lucru la orele de curs sau pentru studiu individual, alaturi de aceste manuale de franceza clasa 2 se gasesc in oferta Librariei Delfin si materiale auxiliare: caiet de lucru si CD audio. Aceleasi trei personaje care insotesc elevii pe parcursul materiei si cresc odata cu ei se regasesc si in alte manuale de studiu al limbii franceze pentru anii urmatori, seria de publicatii fiind gasita tot la editura Sitka, avand ca autori principali tot pe H. Challier, M.A. Apicella. Obiectivul acestora este dezvoltarea armonica a mai multor niveluri de inteligenta ale elevilor.

Created in 0.1434 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.