Vanatoarea cartilor in luna noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Educatie sociala clasa 5 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 8 cărți

Educatie sociala clasa 5 - Manuale

 

Libraria Delfin promoveaza invatamantul european prin facilitarea accesului elevilor de gimnaziu la manuale de educatie sociala, o noua materie scolara introdusa la cerintele Uniunii Europene care incearca sa-i invete pe elevi sa-si exprime ideile, sa le articuleze si sa le sustina in mod pasnic in cadrul unei comunitati ori echipe. Elevii de clasa a cincea vor invata de-a lungul anului scolar despre gandirea critica si drepturile copilului.

Educatia sociala vine in continuarea, completarea si dezvoltarea competentelor formate prin studiul educatiei civice. Prin intermediul educatiei sociale elevii vor reusi sa se dezvolte ca persoane si sa-si extinda potentialul, avand la dispozitie pentru aceasta suportul profesorului si, in functie de alegerea acestuia, un manual Educatie sociala clasa 5 de la diverse edituri.

Deoarece forta este data de diversitate, Libraria Delfin ofera o gama variata de manuale scolare de educatie sociala pentru elevii de clasa a cincea. Toate cele manualele de la edituri cunoscute din domeniul educational – Aramis, Ars Libri, Ascendia Design, CD Press, Corvin, Editura Sigma si Litera, au fost publicate in 2017 si au preturi accesibile.

Manualul scolar de la CD Press include si o varianta digitala care contine 150 de activitati multimedia care contribuie la reducerea timpului de pregatire a lectiilor. Manualul este scris de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de manuale si auxiliare scolare. Printre atuurile manualului se numara abordarea integrata pentru exersarea gandirii critice, expunerea de probleme reale din viata elevilor de varsta preadolescenta. Manualul este insotit de Ghidul profesorului.

Editura Sigma propune un manual de educatie sociala care se remarca prin continutul integrator. Unitatile tematice si modul de formulare a sarcinilor de lucru fac apel la exersarea cunostintelor dobandite in contextul formal al cadrului educational scolar, precum si la contexte non-formale, din viata extrascolara. Manualul propune un demers didactic ce sustine constructia constienta, participativa a invatarii, un parcurs didactic ponderat si flexibil. Manualul este insotit si de manual digital Educatie sociala clasa 5.

Manualul de Ed. sociala clasa 5 editat de editura Aramis se caracterizeaza prin optimizarea procesului de predare-invatare-evaluare, prin demersul didactic si prin abordarea gandirii critice si a drepturilor copilului. Cartea are o tinuta grafica de exceptie, textele suport si ilustratiile au protagonisti copii pentru o asimilare mai facila a continutului de catre elevi. In plus, diversitatea situatiilor de invatare si a activitatilor multimedia face posibila o multitudine de solutii didactice, aplicabile oricarei clase. Acest manual include, de asemenea, varianta digitala pe CD.

In oferta Librariei Delfin gasiti si manual Educatie sociala clasa 5 Litera ofera modele de actiuni pe care elevii le pot aborda pentru rezolvarea situatilor in drepturile copiilor sunt incalcate, prin informatii si sugestii cat mai variate. Autorii manualului de la aceasta editura spera ca elevii care il parcurg sa se formeze ca cetateni responsabili, care sa reuseasca sa isi sustina ideile liber, cu respect pentru drepturile celorlalti interlocutori. Manualul a fost declarat castigator la licitatia organizata de Ministerul Educatiei Nationale in 2017.

Un alt manual care vine cu suport digital inclus, care se adauga la oferta de manuale digitale clasa 5 Educatie sociala, este cel de la editura Ascendia Design, care se axeaza pe responsabilitatile copilului, fundamentul pentru o formare corecta a celui mic, si pe respectarea, apararea si promovarea drepturilor copiilor.


Toate manualele pentru clasa a 5 a sunt in conformitate cu programa scolara actuala si sunt avizate de Ministerul Educatiei.

 

✅ Ce includ manualele de Educatie sociala clasa 5?

Manualele de Educatie sociala clasa 5 includ materie care sa ii invete pe elevi sa isi articuleze si sa isi exprime ideile, sa le sustina pasnic in cadrul unei comunitati. Aceasta continua materia predata anterior la educatie civica.

 

✅ Manual Educatie sociala clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Educatie sociala clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte dintre aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care contine activitati multimedia ce contribuie la scurtarea timpului de invatare.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Educatie sociala clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1547 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.