Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Educatie sociala clasa 5 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 7 cărți

Manual Educatie Sociala clasa 5

Editura Delfin promovează învățământul european prin facilitarea accesului elevilor de gimnaziu la manuale de educație socială, o nouă materie școlară introdusă la cerințele Uniunii Europene care încearcă să-i învețe pe elevi să-și exprime ideile, să le articuleze, și să le susțină în mod pașnic în cadrul unei comunități, a unei echipe. Elevii de clasa a cincea vor învăța de-a lungul anului școlar despre gândirea critică și drepturile copilului. Educația socială vine în continuarea, completarea și dezvoltarea competențelor formate prin studiul educației civice. Prin intermediul educației sociale elevii vor reuși să se dezvolte ca persoane și să-și extindă potențialul.

Deoarece forța este dată de diversitate, librăria online oferă o gamă variată de manuale școlare de educație socială pentru elevii de clasa a cincea. Toate cele șapte manuale de la șapte edituri cunoscute din domeniul educațional – Aramis, Ars Libri, Ascendia Design, CD Press, Corvin, Editura Sigma si Litera, au fost publicate în 2017 și au prețuri accesibile pentru toți cei interesați de achiziția unui manual de educatie sociala clasa a 5 a.

Manualul școlar de la CD Press include și o variantă digitală care conține 150 de activități multimedia care contribuie la reducerea timpului de pregătire a lecțiilor. Manualul este scris de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale și auxiliare școlare. Printre atuurile manualului se numără abordarea integrată pentru exersarea gândirii critice, expunerea de probleme reale din viața elevilor de vârstă preadolescentă. Manualul este însoțit de Ghidul profesorului.

Editura Sigma propune un manual de educatie sociala clasa 5 de 80 de pagini care se remarcă prin conținutul integrator. Unitățile tematice și modul de formulare a sarcinilor de lucru fac apel la exersarea cunoștințelor dobândite în contextul formal al cadrului educațional școlar, precum și la contexte non-formale, din viața extrașcolară. Manualul propune un demers didactic ce susține construcția conștientă, participativă a învățării, un parcurs didactic ponderat și flexibil. Manualul vine și în format digital.

Manualul editat de editura Aramis se caracterizează prin optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, prin demersul didactic și prin abordarea gândirii critice și a drepturilor copilului. Cartea are o ținută grafică de excepție, textele suport și ilustrațiile au protagoniști copii pentru o asimilare mai facilă a conținutului de către elevi. În plus, diversitatea situațiilor de învățare și a activităților multimedia face posibilă o multitudine de soluții didactice, aplicabile oricărei clase. Manualul include variantă digitală pe CD.

Manualul de la editura Litera care oferă modele de acțiuni pe care elevii le pot aborda pentru rezolvarea situaților în drepturile copiilor sunt încălcate, prin informații și sugestii cât mai variate. Autorii manualului speră ca elevii care îl parcurg să se formeze ca cetățeni responsabili, care să reușească să își susțină ideile liber, cu respect pentru drepturile celorlalți interlocutori. Manualul a fost declarat câștigător la licitația organizată de Ministerul Educației Naționale în 2017.

Un alt manual care vine cu suport digital inclus, este cel de la editura Ascendia Design, care se axează atât pe responsabilitățile copilului, fundamentul pentru o formare corectă a celui mic, cât și pe respectarea, apărarea și promovarea drepturilor copiilor.

Toate manualele pentru clasa a 5 a sunt în conformitate cu programa școlară actuală și sunt avizate de Ministerul Educației.
Created in 0.087 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.