Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Corvin - volume la oferte speciale | Librariadelfin.ro

  • 20 cărți

Editura Corvin tipareste si redacteaza manuale scolare, carti de beletristica, carti stiintifice, etc, de peste 20 de ani. Manualele scolare ale Editurii Corvin, sunt folosite chiar si astazi in multe dintre scolile din Romania.

 

Printre manuelele care inca sunt utilizate putem aminti “Manual pentru Logica si Argumentare, clasa 9-a”, autor Elena Lupsa folosit la toate filierele. “Sociologie- Manual pentru clasa a XI-a”, autor Elena Lupsa, Victor Bratu manual pentru ciclul superior al liceului - clasa a XI-a, filiera teoretica, profil umanist, specializarile stiinte sociale, filologie si filiera vocationala, profil militar MAI, specializarea stiinte sociale. “Economie- Manual pentru clasa a XI-a”, autor Elena Lupsa, Victor Bratu folosit la toate filierele, profilurile si specializarile, precum si pentru clasa a XII-a, liceu tehnologic, ruta de profesionalizare progresiva prin scoala de arte si meserii si anul de completare. “Manual Filosofie tip A clasa clasa a XII-a”, autor Elena Lupsa, Gheorghe Tarara, Victor Bratu, pentru filiera teoretica, profil real, specializarile matematica-informatica si  stiintele naturii si filiera vocationala.

 

De asemenea, Editura Corvin a publicat de-a lungul anilor o multime de carti beletristice si volume ce te ajuta sa-ti dezvolti cultura generala. Un prim volum foarte apreciat si foarte citit este “Secretele romanului „Ingeri si demoni“, autor Dan Burstein, Arne de Keijyer contine eseuri revelatoare si provocatoare ale unor renumiti carturari, ganditori si experti in domenii variate, care se intind de la fizica cuantica pana la procesul succesiunii papale, de la teoria moderna a conspiratiei pana la lumea lui Bernini si Galilei. Cartea “Cite ceva despre Platon “, autor Dave Robinson incepe prin a explica in ce mod filozofi precum Socrate si Pitagora au influetat gandirea lui Platon. Cartea ofera o expunere clara a complexei teorii a cunoasterii a lui Platon si explica in ce mod i-a directionat aceasta teorie vederile provocatoare despre politica, etica si libertate individuala. Lucrarea ofera comentarii critice detaliate despre toate doctrinele cheie ale platonismului si se incheie dezvaluind in ce fel a stimulat filosofia lui Platon opera unor ganditori moderni importanti.

 

Un alt volum foarte interesant de la Editura Corvin este “Supertehnici de comunicare”, autor Alan C. Fox in care scriitorul pune cap la cap tot ce a invatat din finante, arta, afaceri imobiliare si viata de familie. In articole si in conferinte, activitati filantropice si interviuri, el isi incurajeaza publicul sa gandeasca pragmatic si sa se bucure de micile victorii cotidiene.

 

Toate publicatiile Editurii Corvin pot fi cumparate de pe librariadelfin.ro. Pe site-ul librariadelfin.ro veti gasi un numar vast de carti si veti putea alege exact ceea ce cautati. Cartile dispun de o scurta descriere care va ajuta sa luati decizia de a cumpara sau nu volumul respectiv.

✅ Despre editura Corvin

Editura Corvin are o traditie de peste 20 de ani in Romania si se concentreaza pe editarea de publicatii pentru mediul scolar, in speciale manuale scolare pentru ciclul obligatoriu si pentru piata libera.

✅ Manuale scolare si carti diverse editura Corvin

Editura Corvin este cunoscuta pentru manualele scolare din oferta, folosite inca in scoli si licee din Romania. De asemenea, printre titluri se regasesc ghiduri pentru studiu la clasa, olimpiade, evaluare nationala, materiale didactice auxiliare, cursuri de limbi straine pentru copii, caiete speciale si carti de colorat.

✅ Noutati si aparitii de la editura Corvin

Pe LibrariaDelfin.ro gasesti cele mai noi carti publicate de editura Centrum. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in literatura si oferim o colectie impresionanta de titluri.

✅ In cat timp se pot livra cartile de la editura Corvin?

Din momentul ce a fost realizata comanda, volumele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.