Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 8 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 4 cărți

Matematica clasa 8

Matematica clasa a 8a, pentru elevi reprezinta cea mai importanta materie din punct de vedere al profesorilor. Este material ce ajuta si dezvolta cel mai mult elevul si reueste sa-l pregateasca pentru multe alte etape ale vietii care vor urma. Ca totul sa mearga ca uns pentru profesori si pentru elevi, acestia au nevoie de un manual bun.

Ce inseamna un manual de matematica clasa a 8a bun? Un manual de matematica clasa a 8a sa fie considerat bun, trebuie in primul rand sa fie corect structurat, adica sa respecte programa sccolara a anului respectiv, in al doilea rand acesta trebuie sa aiba exercitii pe grade dificultate (de la usoare pana la dificile), si nu in ultimul rand sa fie redactat de catre o editura specializata in elaborarea de manuale de matematica.

Manualul de matematica clasa a 8a coform ultimei programe scolare data de catre Ministerul Educatiei trebuie sa treaca prin urmatoarele notiuni; la algebra (numere reale, functii, ecuatii, inecuatii si sisteme de ecuatii) si la geometrie (relatii intre punct, drepte si plane, proiectii ortogonale pe un plan, calcularea de arii si volume). Atat timp cat un manual are prezente notiunile mentionate, acesta respecta programa scolara.

Daca doriti sa cumparati manuale scolare online, site-ul librariadelfin.ro ofera o multitudine de manuale si multe alte produse scolare avizate de catre Ministerul Educatiei si redactate de catre cele mai cunoscute edituri din Romania (Corint, Paralela 45, Teora, Editura Sigma, etc).

Printre manualele acestora se regaseste si manualul de matematica pentru clasa a 8a, autor Mihaela Singer, editura Sigma, care este unul dintre cele mai folosite manuale de matematica de clasa a 8a din Romania. Manualul este structurat pe unitati de invatare si pe lectii ce fac ca informatia sa fie una continua si inteligibila elevilor, probleme si exercitiile din acest manual ofera material suficient pentru activitatea diferentiata. Cu ajutorul acestui manual profesorul de matematica isi poate desfasura lectia in absenta oricarui material suplimentar. Cand insa dispune de o carte care ofera informatie structurata, atunci isi poate valorifica timpul si energia cu mult mai multa eficienta.

Acesta este doar un exemplu, pe langa acest manual de la editura Sigma exista si alte manuale la fel de bune ca acesta si la fel de practice. Toate manualele de matematica clasa a 8a de pe librariadelfin.ro sunt pe cat de bine posibil structurate, reusesc sa supuna elevii la teste de evaluare la sfarsitul fiecarui capitol, respectiv subcapitol iar exercitiile si problemele acestora vor stimula pe cat de mult posibil elevii. Asadar, alegeti cu incredere librariadelfin.ro pentru manual de matematica clasa a 8a!


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 8.
 
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.