De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

▷ Manuale si culegeri de limba Romana clasa 5 anul 2023-2024

Limba Romana clasa a 5 a - culegeri si auxiliare

Studiul Limbii si literaturii romane poate deveni o activitate distractiva pentru elevi cu gama diversa de culegeri romana clasa 5 de la Libraria Delfin, concepute de profesori cu o bogata experienta didactica dupa structura programei scolare.

 

Culegerile contin texte literare si non literare, din literatura romana si universala, special alese pentru a dezvolta imaginatia, creativitatea si capacitatea de receptare a valorilor estetice, sau exercitii de gramatica, pentru fixarea notiuniilor de vocabular, fonetica, morfologie si sintaxa.

 

O culegere romana clasa 5 include si activitati de grup si proiecte individuale, menite sa incurajeze dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa, sustinerea propriilor puncte de vedere si acceptarea unor pareri diferite de ale lor, argumentarea unei idei si sustinerea acesteia prin argumente expuse intr-o ordine logica pentru a construi o demonstratie coerenta atat oral, cat si scris.

 

Culegeri si Auxiliare pentru Limba si literatura romana clasa 5

 

Gramatica necesita o insusire temeinica a noilor notiuni, de catre elevi si, in egala masura, o intelegere aprofundata a acestora.

 

Libraria Delfin va aduce culegere limba romana clasa 5, Cartea mea de gramatica, de la editura Art, ce propune un demers didactic coerent si eficient care implica o varietate de aplicatii relevante si diversificate, punandu-i pe elevi in situatii de comunicare cotidiene, notiuni teoretice de morfologie si sintaxa, fonetica si vocabular, explicatii detaliate ale celor mai frecvente situatii gramaticale dificile si teste recapitulative.

 

Avand o structura accesibila, cartea poate fi utilizata si in pregatirea individuala de acasa, fiind considerata un ghid usor de utilizat de catre elevi asistati de parinti pentru exersarea si asimilarea cunostintelor dobandite in clasa.

 

Tot de la Editura Art va propunem un alt auxiliar romana clasa 5, Caietul Inteligent. Comunicare, Limba si literatura romana, Clasa V-a, Semestrul 1. Caietul se distinge printr-o serie de elemente inovatoare, precum itemi foarte variati cu alegere duala si multipla, cerinte grupate ce pot fi integrate in testele de evaluare a cunostintelor, designul de tip caiet de lucru care permite lucrul direct pe carte si teste sumative ce pot fi desprinse din volum. De asemenea, cuprinde teste initiale, teste sumative, teste de evaluare finala, precum si variante de subiecte pentru teza.

 

Fise de lucru si teste de lectura si redactare pentru clasa a V-a de la Paralela 45 reprezinta un auxiliar clasa 5 romana care vizeaza dezvoltarea abilitatii de lectura a elevilor, in corelatie cu doua dintre competentele generale din noua programa scolara, Receptarea textului scris de diverse tipuri si Redactarea textului scris de diverse tipuri. Aceasta carte vine in completarea manualului de limba si literatura romana pentru clasa a V-a si ofera un suport excelent pentru elevii care doresc sa atinga performanta si se pregatesc pentru olimpiade sau concursuri scolare.

 

In oferta noastra puteti gasi si caiete de lucru, jurnal pentru vacanta, culegere gramatica clasa 5, carte cu teste de evaluare, care cuprind si exerseaza notiunile din fiecare unitate de invatare pentru aprofundarea cunostintelor.

 

Culegerile si auxiliarele din biblioteca librariei sunt create in conformitate cu programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei.

 

Descopera intreaga oferta pe Libraria Delfin si beneficiaza de preturi promotionale si livrare rapida.

✅ Limba si literatura Romana clasa a 5 a – culegeri si auxiliare complete

Elevii de clasa a V a au la indemana o gama variata de culegeri si auxiliare scolare pentru imbunatatirea cunostintelor de limba romana. In functie de nivelul elevilor, acestia pot apela la auxiliare ce includ teorie si exercitii, caiete de lucru si carti de gramatica.

✅ Culegeri si auxiliare romana clasa a 5 a

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse cele mai noi culegeri si auxiliare scolare realizate pe baza programei scolare aprobate de MEN. Acestea sunt realizate de cei mai cunoscuti profesori din tara, ce au o experienta vasta in domeniul educationat.

✅ In cat timp se pot livra culegerile si auxiliarele de Romana clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite auxiliare, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.