Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Fizica clasa 7 pentru anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Fizica clasa 7

 

Fizica este mai mult decat o stiinta fundamentala care ne ajuta sa intelegem Universul si legile naturii. Fizica este o baza pentru o economie tehnologizata construita din lasere, fibra optica, dispozitive semiconductoare, materiale avansate, si multe alte inovatii.

Asta inseamna ca fizica iti da posibilitatea de a fi prezent la construirea viitorului in aceeasi masura in care te ajuta sa intelegi lumea din jurul tau. Raspunsul unor intrebari fundamentale din domenii diverse ca medicina, stiinta materialelor, industrie in general, afaceri sau politica se afla in principiile si legile fizicii. Fizica te invata cum sa transformi o problema prost formulata intr-una inteligibila pe care sa o rezolvi si apoi sa comunici rezultatele intr-o forma clara.

Manualul este obiectul care face posibila fixarea notiunilor predate de catre profesor. In manual exista repetata din nou informatia transmisa de catre profesor si exercitii si probleme care ajuta elevul sa isi puna la punct noile lectii. Manualul va trebuie sa aiba la inceputul sau sfarsitul acestuia un cuprins care va corespunde programme scolare a anului respectiv.

 

Carte de Fizica clasa 7

 

In cazul unui manual de Fizica clasa 7, acesta trebuie sa prezinta urmatoarele informatii conform programei scolare: fenomene mecanica interactiuni (interactiunea si efectele interactiunii,forta – masura a interactiunii, masurarea fortelor, principiul inertiei, miscarea unui corp sub actiunea mai multor forte, miscarea unui corp pe plan inclinat), fenomene mecanice; lucrul mecanic; energie (lucrul mecanic efectuat de forte constante, puterea mecanica, unitati de masura ale puterii, randamentul, energia cinetica, energia potentiala gravitationala si elastica, energia mecanica, conversarea energiei mecanice), fenomene mecanice; echilibrul corpurilor (miscarea de translatie si miscarea de rotatie a corpurilor nedeformabile, parghia, scripetele, centrul de greutate) fenomene mecanice; statica fluidelor si fenomene mecanice; unde mecanice – sunetul.

Daca doriti achizitionarea unui manual clasa a 7 a Fizica de calitate si la pret avantajos, site-ul www.librariadelfin.ro a pregatit o gama diversificata de manuale si chiar si de caiete de clasa pentru elevi. Edituriile manualelor sunt cele mai bune din Romania, iar autorii acestora sunt foarte cunoscuti, fiind deja specializati pe ceea ce fac.

Pe langa faptul ca manualele de Fizica clasa 7 acestora reusesc sa bifeze toate capitolele si subcapitolele mentionate anterior, acestia va ofera posibilitatea de a achizitiona si un caiet de clasa pentru elevi. Rolul acestor caiete este de ajuta elevii care intampina probleme de-a lungul anului sa si le remedieze, iar pentru elevii care se descurca adecvat, le va aduce noi probleme, exercitii si situatii in care vor avea numai de invatat.

Www.librariadelfin.ro, este printre singurele site-uri din Romania, care se ocupa cu distruibuirea de manuale scolare clasa a 7 a si nu numai de la o asa mare diversitate de edituri, iar acestea sunt si avizate de catre Ministerul Educatiei.

✅ Ce includ manualele de Fizica clasa a 7 a?

Manualele de Geografie clasa 6 includ informatii si notiuni despre marimile fizice scalare si vectoriale, principiul inertiei, actiunii si reactiunii, notiuni despre energia cinetica si mecanica. De asemenea, sunt incluse sectiuni de aplicatii practice, teste de evaluare si probleme..

✅ Manualele de Fizica casa a 7 a in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele in orice mediu.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Fizica clasa 7?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1806 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.