Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Geografie clasa 12 pentru anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Geografie clasa 12

Geografia provoaca si raspunde la intrebari despre lumea naturala si umana, folosind diferite scale de ancheta pentru a le vizualiza din perspective diferite. Dezvolta cunostinte despre locuri si medii din intreaga lume, o intelegere a hartilor si o serie de abilitati de investigare si rezolvare a problemelor atat in interiorul cat si in afara clasei. Ca atare, pregateste elevii pentru viata de adult si pentru ocuparea fortei de munca.

Geografie clasa a 12 a este un accent in cadrul curriculum-ului pentru intelegerea si rezolvarea problemelor legate de mediu si dezvoltare durabila. De asemenea, este o legatura importanta intre stiintele naturale si sociale. Pe masura ce elevii studiaza si invata geografia, ei intalnesc diferite societati si culturi. Acest lucru îi ajuta sa realizeze modul in care natiile se bazeaza reciproc. Ii poate inspira sa se gandeasca la propriul loc in lume, la valorile lor si la drepturile si responsabilitatile lor fata de alte persoane si de mediu. Geografia este subiectul care deschide usa catre o lume dinamica si ne pregateste pe fiecare dintre noi pentru rolul cetateanului global in secolul XXI.

Datorita aspectelor prezentate mai sus, geografia poate fi considerata la fel de importanta ca orice alta materie. Ea se studiaza inca din clasa a 4a, pana in clasa a 12a. Elevii vor avea de invatat o multime de notiuni si de termeni, pe care ii vor folosi de-a lungul vietii. In sprijinul studiului acestor notiuni vine un  manual geografie clasa 12.

 

Manual de geografie clasa 12

 

Conform programei scolare, un manual de geografie clasa 12 va aborda teme precum: Europa si Romania – elemente geografice de baza, Romania si Uniunea Europeana, Europa si Uniunea Europeana in lumea contemporana, elemente de geografie sociala si culturala a Europei si Romaniei si elemente de geografie a serviciilor si administratiei in Europa si in Romania. Prezenta programa scolara pentru Geografie clasa a 12 a este centrata pe atingerea unui sistem de competente generale si specifice corelate cu alte competente din aria curriculara „Om si societate” si cu sistemul de competente-cheie definit in documentele cadru ale Comisiei Europene.

Odata ce manualul urmareste programa scolara prezentata mai sus, urmeaza pasul de achizitionare al unui manual. Pe librariadelfin.ro gasiti manuale geografie clasa 12 redactate de editurile: Humanitas, Didactica si Pedagogica, Corint, Aramis, etc, asadar aveti de unde alege. Fiecare manual este redactat intr-un anumit stil care poate va prinde unor elevi, iar altora nu.

Site-ul librariadelfin.ro, va ofera o gama mare de manual geografie clasa 12 si nu numai avizate de catre Ministerul Educatiei la preturi avantajoase, care respecta programele scolare si sunt clar si corect structurate, astfel incat elevii sa poata invata cu usurinta.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 12

✅ Ce include un manual de Geografie clasa 12?

Manualele se axeaza pe fixarea notiunilor despre Europa si Romania, elemente geografice de baza, Romania si Uniunea Europeana, Europa si Uniunea Europeana in lumea contemporana, elemente de geografie sociala si culturala a Europei si Romaniei si elemente de geografie a serviciilor si administratiei in Europa si in Romania.

✅ Manuale de Geografie clasa a 12 a pentru Bacalaureat

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale de Geografie clasa a 12 a pentru pregatirea probei de Bacalaureat care respecta programa avizata de Ministerul Educatiei.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Geografie clasa 12?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0921 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.