Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Geografie clasa 12 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 6 cărți

Carti Geografie clasa 12

Geografia provoaca si raspunde la intrebari despre lumea naturala si umana, folosind diferite scale de ancheta pentru a le vizualiza din perspective diferite. Dezvolta cunostinte despre locuri si medii din intreaga lume, o intelegere a hartilor si o serie de abilitati de investigare si rezolvare a problemelor atat in interiorul cat si in afara clasei. Ca atare, pregateste elevii pentru viata de adult si pentru ocuparea fortei de munca.

Geografia este un accent in cadrul curriculum-ului pentru intelegerea si rezolvarea problemelor legate de mediu si dezvoltare durabila. De asemenea, este o legatura importanta intre stiintele naturale si sociale. Pe masura ce elevii studiaza si invata geografia, ei intalnesc diferite societati si culturi. Acest lucru îi ajuta sa realizeze modul in care natiile se bazeaza reciproc. Ii poate inspira sa se gandeasca la propriul loc in lume, la valorile lor si la drepturile si responsabilitatile lor fata de alte persoane si de mediu. Geografia este subiectul care deschide usa catre o lume dinamica si ne pregateste pe fiecare dintre noi pentru rolul cetateanului global in secolul XXI.

Datorita aspectelor prezentate mai sus, geografia poate fi considerata la fel de importanta ca orice alta materie. Ea se studiaza inca din clasa a 4a, pana in clasa a 12a. Elevii de-a lungul acestor ani, vor avea de invatat o multime de notiuni si de termeni, pe care ii vor folosi de-a lungul vietii.

Elevii de clasa a 12a, vor avea de invatat conform programei scolare despre: Europa si Romania – elemente geografice de baza, Romania si Uniunea Europeana, Europa si Uniunea Europeana in lumea contemporana, elemente de geografie sociala si culturala a Europei si Romaniei si elemente de geografie a serviciilor si administratiei in Europa si in Romania. Prezenta programa scolara este centrata pe atingerea unui sistem de competente generale si specifice corelate cu alte competente din aria curriculara „Om si societate” si cu sistemul de competente-cheie definit in documentele cadru ale Comisiei Europene.

Odata ce manualul urmareste programa scolara prezentata mai sus, urmeaza pasul de achizitionare al unui manual. Manualele de clasa a 12a de geografie sunt redactate de editurile: Humanitas, Didactica si Pedagogica, Corint, Aramis, etc, asadar aveti de unde alege. Fiecare manual este redactat intr-un anumit stil care poate va prinde unor elevi, iar altora nu.

Site-ul librariadelfin.ro, va ofera o gama mare de manuale de geografie clasa a 12 a si nu numai avizate de catre Ministerul Educatiei la preturi avantajoase, care respecta programele scolare si sunt clar si corect structurate, astfel incat elevii sa poata invata cu usurinta.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 12
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.