Luna Iubirii
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Bacalaureat Limba si literatura romana – modele de teste

  • 14 cărți

Bacalaureat Limba si literatura romana modele de teste

Examenul de Bacalaureat 2021 limba si literatura romana se apropie iar elevii, profesorii si parintii se pregatesc de acest pas important pentru tinerii care finalizeaza liceul. O pregatire cat mai buna la limba romana inseamna nu doar invatarea teoriei, lectura si studiul gramaticii, ci mult mai mult.

In ultimii ani, proba la Bacalaureat necesita pregatirea atenta a modelelor de teste, conform programei scolare. Libraria Delfin propune elevilor o serie de carti pentru bacalaureat limba si literatura romana modele de teste, dintre care amintim

  • Simulare Bacalaureat 2021 - Limba si literatura romana, clasa a XI-a - Toate profilurile - Ed. Delfin
  • Bacalaureat 2021 - Limba si literatura romana - 85 de modele de teste proba scrisa + 30 de modele subiecte proba orala - Profil real si umanist - Ed. Delfin
  • 30 de variante de teste pentru Bacalaureat 2020 - dupa noul model - Limba si literatura romana - Simulare - Recapitularea materiei in teste grila - cu bareme si sugestii de rezolvare
  • Textul nonliterar, Textul literar - Concepte teoretice si fise de lucru, clasele IX-XII - Alina Manea
  • Eseul - Ghid de pregatire practica - Bacalaureat 2020 - Ed. Delfin
  • Simulare Bacalaureat 2020 - Limba și literatura romana, clasa a XI-a - Toate profilurile - Ed. Delfin

Cartile si volumele editate de Delfin sunt realizate conform programei educationale elaborate de Ministerul Educatiei. Reusita la examenul de bacalaureat 2021 depinde de pregătirea riguroasă, înseamnă efort de studiu individual, teste rezolvate si sinteze la limba si literatura romana.

 

Lucrarile special redactate pentri bacalaureat limba si literatura romana modele de teste rezolvari, fac parte din oferta editurii Delfin, avand la baza cele mai des intalnite probleme si teme adresate absolventilor clasei a XII-a, in vederea prezentarii la examenul sub forma de test. O simulare a examenului presupune efortul de a parcurge testele in mod corect si ordonat, intr-o atmosfera similara celei de la Bacalaureat.

 

Pregatirea elevilor la limba si literatura romana nu este completa fara studierea unor auxiliare utile, care urmaresc verificarea cunostiintelor si testarea elevilor in conditii asemanatoare celor de la examen.

 

Testele de antrenament pentru profilul real si uman sunt alcatuite de catre colective de profesori cu mare experienta didactica, care au sintetizat in lucrari de calitate o serie de teste si probe pentru pregatirea la limba si literatura romana. In acest mod, examenul nu va mai fi o surpriza, multe din teste au rezolvari iar elevii care rezolva cat mai multe teste se simt mai bine pregatiti si capabili sa parcurga corect materia si sa ia note maxime la acest important examen de final de liceu – Bacalaureatul. Editura Delfin a publicat an de an teste si sinteze pentru proba la limba si literatura romana. Anul 2021, desi inca atipic, asa cum a fost si 2020, inseamna un examen bazat pe grile. Elevii trebuie sa fie acomodati cu acest mod de verificare a cunostiintelor indiferent de profil  - uman sau real.

 

Testele au fost elaborate de catre autori in concordanta cu materia cuprinsa in noile  cu programe scolare,  aprobate de Ministerul Educatiei, in functie de profil. Proba orala si testele grila trebuie abordate printr-o pregatire eficienta, de calitate, pentru rezultate cat mai bune.

Cartile si manualele auxiliare pentru pregatirea examenului de Bacalaureat, aparute la editura Delfin, va asteapta sa le aprofundati, iar calitatea grafica si redactarea concisa vor fi de ajutor pentru o cat mai buna intelegere.

✅ Carti Bacalaureat Limba si literatura romana cu modele de teste

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de de culegeri si manual pentru pregatire si evaluare a materiei. Volumele din oferta noastra includ modele de teste si rezolvari pentru toate cunostiintele ce sunt evaluate.

✅ Modele de teste si rezolvari – Bac Romana

In functie de notiunile pe care vrei sa le evaluezi pentru proba de Bacalaureat ai la dispozitie o gama diversificata de volume ce ofera un suport real pentru evaluarea corecta a cunostiintelor acumulate si explicatii pentru a intelege pe deplin cerintele din modelele de teste.

✅ In cat timp se pot livra modelele de teste pentru Bacalaureat Romana?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite volume, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1197 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.