Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Simulare Bacalaureat 2021 Limba si literatura romana, clasa a XI-a Toate profilurile - Adrian Romonti

DESCRIERE

Simularea Examenului National de Bacalaureat 2021 pentru elevii claselor a XI-a aduce, la proba scrisa a disciplinei Limba si literatura romana, un element de noutate in ceea ce priveste structura subiectului. Prin ceIe 60 de teste, pe care prezenta lucrare le contine, ne propunem sa venim in sprijinul vostru, al elevilor si al profesorilor deopotriva, atat pentru a va familiariza cu noul tip de subiect, cat si pentru a va facilita orientarea invatarii spre atingerea competentelor de evaluat.

Astfel, parcurgand cele 60 de modele propuse, aveti posibilitatea:

de a va familiariza cu diversele tipuri de texte vizate de Subiectul I (text nonliterar, memorialistic, epistolar, jurnalistic, juridic-administrativ, stiintific, argumentativ);


de a exersa strategiile de intelegere si de interpretare a unui text literar, prin raportare la epoca in care acesta a fost scris, la curentul cultural sau literar, competenta evaluata prin Subiectul al II-Iea;


de a va orienta studiul individual spre a sintetiza cunostintele despre textele studiate, apartinand unor autori canonici, intr-un eseu care vizeazaa aspectele de analiza tematica, structurala si stilistica a operei Iiterare, competenta vizata de Subiectul al III-lea.


De asemenea, toate modelele sunt insotite de sugestii de rezolvare, astfel incat solutiile pe care Ie-am propus sa va permita o autoevaluare obiectiva, prin raportare la exigentele probei din cadrul simularii.

Vezi și alte cărți: Bacalaureat

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1773 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.