Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Matematica clasa 6 Semestrul 1 - 2 anul 2023-2024

  • 7 cărți

Manual matematica clasa 6

Matematica este cu siguranta una din cele mai importante materii, cu ajutorul matematicii elevii isi dezvolta gandirea logica si cea creativa, iti dezvolta capacitatea de analiza si sinteza, te ajuta sa te focusezi pe ceea ce este intr-adevar important, te invata sa fii atent pana la si cele mai mici detalii care iti sunt precizate si nu in ultimul rand iti antreneaza la maximum memoria si gandirea.

Asadar, alegerea unui manual Matematica clasa 6, sau orice alta clasa, trebuie facuta cu mare atentie. In primul rand trebuie sa se tina cont de programa scolara, fiecare manual are fie la inceputul sau la sfarsitul acestuia un cuprins cu toate capitolele prin care va trece elevul de-a lungul anului.

De pilda, pentru clasa a 6 a elevii vor trebui sa treaca prin capitolele urmatoare: multimea numerelor naturale, multimea numerelor rationale pozitive, rapoarte si proportii, numere intregi, acestea fiind pentru algebra, iar la geometrie, dreapta, unghiuri, congruenta triunghiurilor, perpendicularitate, paralelism si proprietati ale triunghiurilor. Acestea ar trebuie sa fie capitolele prezente in orice manual scolar de Matematica clasa 6.

In al doilea rand, dupa ce ati verificat daca programa scolara este in mare aceeasi cu cea prezentata mai sus, urmeaza sa va uitati la autorii si editura manualului. In cazul unor manuale Matematica clasa 6, sunt cateva edituri care se mentin an de an la cel mai inalt nivel, printre care Corint, Didactica si Pedagogica, Editura Radical si Paralela 45. In randul autorilor ce redacteaza manuale de matematica se regasesc Daniela Nitescu, Dorin Lint, Maranda Lint, Camelia Elena Neta, Niculae Ghiciu si multi alti. Prin urmare, orice manual al oricarei edituri mentionate mai sus, vavea cu siguranta unul dintre autorii amintiti adineauri.

Iar in cel de-al treilea rand, achizitionarea manualelor trebuie facuta de pe site-urile ale caror manuale sunt avizate de catre Ministerul Educatiei si al caror cuprins sa corespunda programei scolare. Site-ul www.librariadelfin.ro, dispune de o varietate de manuale de matematica clasa a 6 a, care respecta toate aspectele prezentate in randurile anterioare.

Spre exemplu, manualul de matematica pentru clasa a VI-a (Dorin Lint, Maria Zaharia, Maranda Lint, Dan Zaharia), din punct de vedere al structurii putem spune ca este un manual foarte bine realizat, care trece prin toate capitolele conform programei scolare. Manualul a fost conceput in asa fel incat sa poata fi parcurs integral in aproximativ 75% din numarul total de ore alocate, astfel ramanand aproximativ 25% de ore din numarul total in care profesorul poate fixa si recapitula lectiile pe care le considera mai complexe, crescand in felul acesta nivelul clasei.

Toate manualele ale celor de la librariadelfin.ro de matematica in cazul nostru pentru clasa a 6 a vin la preturi avantajoase si ofera exact ceea ce cauta un profesor, dar si un elev. Aici ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 6.

✅ Manualele de Matematica clasa 6 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Matematica pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 6 a implementata de Ministerul Educatiei.

✅ Manual Matematica clasa a 6 a in format fizic si digital

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Matematica clasa 6 in format fizic pentru semestrul 1 si semestrul 2. O parte din aceste manuale includ si CD cu lectiile din versiunea fizica a manualului si activitati suplimentare.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Matematica pentru clasa a 6 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1297 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.