Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Comunicare in limba romana clasa 2 – manuale scolare 2022-2023

  • 19 cărți

Manual Comunicare in limba romana clasa 2

Educatia este foarte importanta pentru dezvoltarea copiilor, in special daca este introdusa in viata lor inca de la varste fragede, deoarece acestia se afla in etapa de formare a aptitudinilor si deprinderilor, punand astfel bazele in procesul de dezvoltare si conturandu-le gandirea si personalitatea. 

 

Comunicare in limba romana clasa 2 este una dintre principalele materii de studiu pentru aceasta etapa si, pentru ca aceasta sa-si atinga scopul, este necesar ca parintii si profesorii sa aiba o atitudine pozitiva despre lectura, si sa le ofere copiilor carti si instrumente de invatare adaptate nivelurilor lor.

 

Ce se invata la limba romana in clasa 2?

 

In clasa a II-a, atentia este indreptata spre lectura si cultivarea interesului copiilor spre aceasta. Elevii vor deprinde abilitatile de citire lucrand pe texte de complexitate mai ridicata fata de anul precedent, selectate dintr-o varietate de genuri, precum fictiune, non-fictiune si poezie, oferindu-le o imagine ampla a obiectului de studio, dar si prin dezbaterea unor teme care include povestirea orala, dialogul, descrierea personajelor si invatarea de cuvinte noi si sensul acestora. Astfel, Elevii isi extind abilitatile de intelegere in timp ce vorbesc despre ceea ce citesc, si dezvolta idei mai avansate in jurul acelor subiecte.

 

Urmarind programa scolara si manualele necesare pentru comunicare limba romana clasa 2, pana la sfarsitul anului copilul va avea o intelegere aprofundata a textelor, a sensului cuvintelor, si va pune in practica toate notiunile invatate pentru a-si imbunatati abilitatile de comunicare.

 

De asemenea, elevul va invata sa scrie tipuri diferite de propozitii, ceea ce il va ajuta sa se dezvolte, sa utilizeze un vocabular mai extins al verbelor si sa foloseasca adjective pentru a formula un text mai profund si descriptiv.
 

 

Comunicare in limba romana clasa 2

 

Manualele scolare pentru limba romana clasa 2 sunt menite pentru a-i ajuta si orienta pe elevi in activitatea didactica, atat in clasa, cat si acasa, si pentru a-i motiva pe cei mici atunci este cazul. Manualele de pe Libraria Delfin sunt realizate in conformitate cu noua programa scolara, dar se diferentiaza prin continut, pentru a oferi profesorilor libertatea de a alege cea mai potrivita metoda de predare-invatare.

 

Un manual comunicare in limba romana clasa 2 ii va ajuta pe copii in urmatoarele activitati:

 
  • Sa citeasca cuvinte mai complexe, cuvinte cu prefixe si sufixe comune.
  • Sa citeasca o varietate de texte, inclusiv narativ, liric, literar.
  • Sa inteleaga structura unei povestiri, in special scopul inceputului (introducerea textului) si sfarsitului (incheierea textului).
  • Sa descrie personaje, fenomene, evenimente principale, idei sau concepte importante.
  • Sa faca conexiuni intre texte.
  • Sa citeasca cu precizie corecta, ritm, expresie si intelegere.
  • Sa corecteze greselile.
  • Sa scrie corect cuvintele dintr-o, dintr-un si cuvintele care contin m inainte de p sau b.

Limba si literatura romana clasa 2

 

Manualele de comunicare in limba romana sunt necesare in orice scoala, acestea fiind foarte utile in invatarea limbii, a poeziilor, elevii afland prin aceasta modalitate cat de fascinanta este copilaria. Dintr-un manual clasa a 2 a romana elevii pot invata despre farmecul sarbatorilor de iarna, despre anotimpuri, despre litere, cuvinte si silabe, si multe alte teme incluse in programa scolara pentru varsta lor.

 

Oferta Librariei Delfin cuprinde si manuale de limba romana pentru scolile si sectile cu predare in limba maghiara si germana, manuale cu editii digitale, seturi de manuale ce contin ambele volume destinate fiecarui semestru sau seturi cu Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului pentru clasa a 2 a.

 

Libraria Delfin sustine educatia si doreste ca fiecare copil sa aiba acces la materialele scolare necesare. De aceea, va punem la dispozitie o gama variata de manuale romana clasa 2 la cele mai mici preturi de pe piata cu livrare imediata. Toate manualele disponibile pe site sunt avizate de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1842 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.