Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Comunicare in limba romana clasa 2 – manuale scolare 2021-2022

  • 22 cărți

Comunicare in limba romana clasa 2

Copiii, inca de la varste fragede, trebuie sa invete si sa realizeze importanta educatiei in viata lor. Comunicarea si lectura sunt cele mai bune instrumente de predare. Educatia timpurie este fara indoiala o etapa importanta si fundamentala a invatarii, dar este necesar ca parintii si profesorii sa aiba o atitudine pozitiva despre lectura, si sa le ofere copiilor carti si instrumente de invatare adaptate nivelurilor lor.

Ce invatam in clasa a 2 a

Clasa a II-a este un an important in lectura. Acesta este anul in care elevii sunt provocati sa devina cititori mai fluenti. Ei vor invata cuvinte noi, sensul cuvintelor, povestirea orala si dialogul, descrierea personajelor, etc. Urmarind programa scolara si manualele necesare pentru comunicare in limba romana clasa 2, pana la sfarsitul anului copilul va avea o intelegere puternica a textelor, a sensului cuvintelor, si se va folosi de tot ce a invatat pentru a-si imbunatati comunicarea.

Pana la sfarsitul clasei intai, copilul dobandeste capacitatea de a scrie o propozitie coerenta. In clasa a 2 a va invata sa scrie o serie de tipuri diferite de propozitii, pentru a crea un text descriptiv. Manualele de comunicare in limba romana clasa 2 ii ajuta pe elevi sa se dezvolte si sa utilizeze un vocabular mai extins al verbelor, si sa foloseasca adjective pentru a formula un text mai profund.

Elevii de clasa a 2-a continua sa isi dezvolte abilitatile de citire, in timp ce invata cuvinte mai complexe, si reusesc sa absoarba informatii din texte mai lungi si mai riguroase, dintr-o varietate de genuri, inclusiv fictiune, non-fictiune si poezie. Elevii isi extind, de asemenea, abilitatile de intelegere in timp ce vorbesc despre ceea ce citesc, si dezvolta idei mai avansate in jurul acelor subiecte.

Manualele de comunicare in limba romana clasa 2 ii ajuta pe copii sa:

• Citeasca cuvinte mai complexe.
• Citeasca cuvinte cu prefixe si sufixe comune.
• Citeasca o varietate de texte, inclusiv narativ, liric, literar.
• Inteleaga structura unei povestiri, in special scopul inceputului (introducerea textului) si sfarsitului (incheierea textului).
• Descrie personaje, fenomene, evenimente principale, idei sau concepte importante.
• Sa faca conexiuni intre texte.
• Citeasca cu precizie corecta, ritm, expresie si intelegere.
• Corecteze greselile.
• Sa scrie corect cuvintele dintr-o, dintr-un.
• Sa scrie corect cuvintele care contin m inainte de p sau b.

Comunicare in limba romana clasa 2

Lectiile de educatie din clasele primare sunt foarte practice. Acestea implica comunicare, arte si meserii, povestiri, exercitii, jocuri educationale si multe altele. Manualele de comunicare in limba romana sunt necesare in orice scoala, acestea fiind foarte utile in invatarea limbii, a poeziilor, elevii afland prin aceasta modalitate cat de fascinanta este copilaria. Din cartile de romana clasa 2 elevii pot invata despre farmecul sarbatorilor de iarna, despre anotimpuri, despre litere, cuvinte si silabe, si absolut orice este inclus in programa scolara pentru varsta lor.

Cu ajutorul cartilor de romana clasa 2, pana la sfarsitul anului, elevii vor avea capacitatea de a scrie o poveste cu un inceput clar, mijloc si final. De asemenea, ei vor putea sa-si editeze si sa-si revizuiasca scrisul pentru a-l face mai clar, si pentru a corecta erorile in ortografie, gramatica si punctuatie.

Toate manualele de clasa  a 2 a disponibile pe site sunt avizate de Ministerul Educatiei. In plus, pot fi achizitionate la preturi foarte accesibile, fiind printre cele mai ieftine manuale de pe piata. Ne dorim ca fiecare copil sa poata avea acces la manualul care ii va modela viata, de aceea punem mai mult pret pe educatie, decat pe produs.

✅Manuale Comunicare in limba romana clasa 2 semestrul 1 si 2

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale de Comunicare in limba romana clasa 2 pentru semestrul 1 si 2. O parte din manualele scolare includ si CD-uri.

✅Manualele de Comunicare in limba romana clasa 2 in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele atat la scoala, cat si acasa.

✅In cat timp se pot livra manualele de Comunicare in limba romana clasa 2?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.095 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.