Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba engleza clasa 3 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 11 cărți

Manual engleza clasa 3

Manualele de limba engleza clasa 3 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate pe baza programei scolare, si sunt structurate intr-o maniera creativa. Toate manualele sunt avizate de Ministerul Educatiei, si contin toate punctele necesare parcurgerii cu succes a materiei de clasa 3. O parte dintre manualele si cartile de teste de limba engleza clasa a 3 a contin si editie digitala, si le puteti achizitiona de pe site la un pret foarte accesibil.

Manual engleza clasa 3

Manualele de limba engleza clasa 3 sunt interactive si usor de utilizat, si vizeaza in principal imbogatirea vocabularului si aprofundarea notiunilor de gramatica, promovand cititul in limba engleza ca o placere, trezind curiozitatea naturala a elevilor pentru lumea din jurul lor. Mai jos puteti vedea o parte dintre manualele de engleza clasa 3 disponibile la preturi promotionale:

• Smileys 3 - Pupils Book. Manual pentru clasa a III-a - Autor: Virginia Evans, Jenny Dooley
• Limba engleza. Manual pentru clasa a III-a - Alexandra-Eva Ivancu
• Limba engleza de Robert Bondoroi - manual pentru clasa a III-a, semestrul I
• Virginia Evans - Fairyland 3A si 3B, Pupils Book. Manual de Limba Engleza pentru clasa a III-a - Semestrul I si II
• Manual Limba moderna Engleza pentru clasa a III-a semestrul I (contine CD multimedia) - Autor: Elena Sticlea
• Engleza -Welcome 1 SB, Pupil's Book, Manual pentru clasa a III-a - Autor: Elizabeth Gray, Virginia Evans

Limba engleza clasa 3

Interesul elevilor pentru limba engleza este sustinut de imaginile atractive, de activitatile interactive si de episoade de desene animate. In plus, cartile contin sectiuni dedicate sarbatorilor, iar unele pagini contin abtibilduri pentru a fi utilizate in cadrul activitatilor.

Manualul de limba engleza Virginia Evans - Fairyland 3A, ofera elevilor posibilitatea de a participa la conversatii despre subiecte cunoscute, de a invata fraze si simboluri, in timp ce isi dezvolta abilitatile de vorbire, citire, scriere si ascultare, prin intermediul unor activitati interactive. La finalul fiecarul capitol se regasesc teste de evaluare.

Editiile digitale ale manualelor de limba engleza clasa 3 contin elemente audio, ilustratii, elemente video si exercitii interactive. Elevii invata intr-un mod simplu si distractiv cum sa faca introducerea corecta in limba engleza a unui prieten, cum sa vorbeasca si sa puna intrebari despre obiecte si locatii, cum sa descrie anumite persoane si sa vorbeasca despre un membru al familiei, etc.

Manualele de limba engleza, pe langa faptul ca vizeaza aprofundarea notiunilor de gramatica, ajuta elevii sa invete despre tari si origini, sa identifice piese de mobilier, sa vorbeasca despre activitatile pe care le au in perioada sarbatorilor de Craciun sau de Anul Nou, si multe altele. Toate lectiile contin si momente de distractie, in care elevii invata sa cante si sa recite poezii, si sa participe la activitati de grup si jocuri educationale.

Puteti achizitiona de pe site-ul nostru, la preturi accesibile, toate manualele de limba engleza sugerate pentru elevii de clasa 3. Manualele sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si contin toate lectiile propuse pentru nivelul si varsta elevilor de clasa a 3-a.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 3.
Created in 0.105 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.