Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Manual engleza clasa 3 [Semestrul 1 si 2]

 • 23 cărți

Engleza clasa 3

Libraria Delfin va pune la dispozitie manuale engleza clasa 3 disponibile, realizate pe baza programei scolare si structurate intr-o maniera creativa. Toate manualele sunt avizate de Ministerul Educatiei si contin toate elementele necesare parcurgerii cu succes a materiei de clasa 3. O parte dintre manualele si cartile de teste de limba engleza clasa a 3 a contin si editie digitala. Le le puteti achizitiona de pe site la un pret foarte accesibil.

 

Manual engleza clasa 3 semestrul 1 si 2

 

Manualele de engleza clasa 3 sunt interactive si usor de utilizat, si vizeaza in principal imbogatirea vocabularului si aprofundarea notiunilor de gramatica, promovand cititul in limba engleza ca o placere, trezind curiozitatea naturala a elevilor pentru lumea din jurul lor. In oferta Librariei Delfin regasiti o gama diversa de manuale de limba engleza pentru clasa a 3 a de la editurile Aramis, Booklet, Corint, EDU si multe altele.

 

Manuale engleza clasa 3 dispozibile in oferta Librariei Delfin:

 
 • Primul meu manual de engleza. Let's learn English with Dodo - Desina Mihaela Cioflica, Ed. Emia
 • Manual Limba moderna Engleza pentru clasa a III-a semestrul I ( contine CD multimedia ) - Elena Sticlea, Ed. Booklet
 • Manual de Limba moderna engleza pentru clasa a III-a, partea I + partea a II-a ( contine editie digitala ) - Cristina Johnson, Ed. Aramis
 • Tiger Time level 3 Student s Book. Manualul elevului ( with access code to extra material in Student s Resource Centre ) - Mark Ormerod, Ed. Macmillan
 • Manual de Limba moderna Engleza, Clasa a III-a, partea I + partea a II-a ( contine editia digitala ) Colectia Merry Team - Mady Musiol, Ed. Sitka
 • Engleza. Clasa a 3-a, semestrul 2 Manual + CD - Elena Sticlea, Cristina Mircea, Ed. Booklet
 • Limba engleza. Manual pentru clasa a III-a - Alexandra-Eva Ivancu, Ed. Diana
 • Super English 2, manual de Limba Engleza pentru clasele a II-a si a III-a ( contine CD ) - Ed. EDU
 • Engleza Splash! Manual pentru clasa a III-a - Brian Abbs, Ed. Longman Pearson ELT
 • Engleza Firm steps. Manual pentru clasa a III-a - Ecaterina Comisel, Ed. Corint

Manual limba engleza clasa 3 booklet este disponibil in 2 volume, semenstrul 1 si 2, si contine CD multimedia care cuprinde toata informatia din varianta tiparita. Cartea cuprinde teme preluate din viata cotidiana, cum ar fi formule de salut, culorile, numerele de la 1 la 12, exprimarea timpului, casa, familia si cei din jur, scoala, localizarea obiectelor in spatiu, imbracamintea, alimentele si sarbatorile (Halloween-ul, Craciunul si Anul Nou). Versiunea electronica are un design atractiv si usor de navigat, fara sa oboseasca privirea, si contine animatii video, activitati de asociere, de tip adevarat sau fals si de completare a spatiilor libere. 

 

Limba engleza clasa 3

 

Manualul de engleza clasa 3, pe langa faptul ca vizeaza aprofundarea notiunilor de gramatica, ajuta elevii sa invete despre tari si origini, sa identifice piese de mobilier, sa vorbeasca despre activitatile pe care le au in perioada sarbatorilor de Craciun sau de Anul Nou, etc. Toate lectiile contin si momente de distractie, in care elevii invata sa cante, sa recite poezii si sa participe la activitati de grup si jocuri educationale.

 

Interesul elevilor pentru aceasta limba este sustinut de imaginile atractive, de activitatile interactive si de episoade de desene animate. In plus, cartile contin sectiuni dedicate sarbatorilor, iar unele pagini contin abtibilduri pentru a fi utilizate in cadrul activitatilor.

 

Editiile digitale ale manualelor de engleza clasa 3 contin elemente audio, ilustratii, elemente video si exercitii interactive. Elevii invata intr-un mod simplu si distractiv cum sa faca introducerea corecta in limba engleza a unui prieten, cum sa vorbeasca si sa puna intrebari despre obiecte si locatii, cum sa descrie anumite persoane si sa vorbeasca despre un membru al familiei si multe altele.

 

Libraria Delfin va propune o gama larga de manuale de limba engleza sugerate pentru elevii de clasa 3 la preturi accesibile. Manualele sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si contin toate lectiile propuse pentru nivelul si varsta elevilor de clasa a 3-a.

 

✅ Ce includ manualele de Engleza clasa 3?

Manualele de Engleza clasa 3 contin elemente de vocabular (formule de salut, culorile, numerele de la 1 la 12, exprimarea timpului, casa, familia si cei din jur, scoala, localizarea obiectelor in spatiu, imbracamintea, alimentele si sarbatorile) si gramatica. Toate lectiile contin si momente de distractie, in care elevii invata sa cante, sa recite poezii si sa participe la activitati de grup si jocuri educationale.

✅ Manual Engleza clasa 3 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Engleza clasa 3 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus animatii video, activitati de asociere, de tip adevarat sau fals si de completare a spatiilor libere. De asemenea, gasiti si episoade de desene animate.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Engleza clasa 3?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1604 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.