Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Germana clasa 9 pentru anul scolar 2023-2024

  • 12 cărți

Manual Germana clasa 9

Cunostintele de germana te pot ajuta sa iti gasesti un loc de munca la o companie germana, fie in tara ta de origine, fie in alta tara. Cunoașterea limbii germane la un nivel avansat te va transforma intr-un angajat productiv in ochii unui angajator ce deruleaza afaceri pe plan international. Invatarea limbii germane presupune o intelegere mai profunda a vietii, dorintelor, viselor locuitorilor din tarile vorbitoare de limba germana, precum si a societatii lor multiculturale. Intre Germania și numeroase tari de pe mapamond exista acorduri cu privire la programele de schimb pentru elevi si studenti.

Prin urmare, pentru elevii din scolile din Romania, invatarea limbii germane reprezinta o mare oportunitate pentru viitorul acestora. Limba germana este considerata o limba straina greu de invatat, asadar pentru studiul acestei limbi va fi nevoie de manuale cat mai dinamice si cat mai bine structurate. Pentru elevi si student un manual eficient presupune respectarea urmatoarelor criteria pedagogice: selectionarea informatiei cu valoare formativa superioara, accesibilizarea informatiei selectionate printr-o forma de prezentare inteligibila si stimulativa (imagini, tabele, elemente rezumative etc), adaptarea informatiei la situatii formative multiple (deschise in directia educatiei permanente/rolul mediului informal al elevului), asigurarea coerentei pedagogice interne (ordonarea - corelarea, orientarea formativa a informatiei) si externe (in raport cu diferite autoritati, modele, imperative sociale). In concluzie, cartea ocupa si va ocupa un loc important in formarea si deprinderea de noi informatii.

Deoarece, foarte multe manuale incep sa nu mai respecte programele scolare date de catre Ministerul Educatiei, au inceput sa apara din ce in ce mai multe probleme in achizitionarea unui manual bun. Profesorii care au experienta in acest domeniu, aleg sa cumpere manuale redactate de editurile cu cea mai vechime pe piata.

In cazul manualelor de limbi straine, profesorii deobicei aleg manualele care sunt strict redactate de catre editurile straine, pentru limba germana editura Hueber. Spre exemplu manualul Tangram 1A sau 1B. Kursbuch und Arbeitsbuch - Manual si caiet pentru limba germana clasa a IX-a (Limba a III-a)- Rosa Maria Dallapiazza, este unul dintre cele mai utilizate manuale de catre elevii de clasa a 9a, si de adultii care doresc sa invete limba germana. Acesta va ofera lectii foarte bine structurate, majoritatea fiind intamplari de zi cu zi ale tinerilor si un numar vast de exercitii suplimentare de gramatica si fonetica pentru a va putea fixa noile cunostinte si un pret avantajos.

Fie ca doriti sa achizitionati acest manual de limba germana clasa a 9a, sau orice alt manual scolar, librariadelfin.ro dispune de o varietate de carti scolare, avizate de catre Ministerul Educatiei si preturile lor sunt accesibile pentru oricine.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 9.
Created in 0.1202 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.