De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti pentru Chirurgie | Carti medicina de specialitate

  • 93 cărți
Pregătirea examenelor și studiul individual în medicină și mai precis în chirurgie, au nevoie de cărți medicale de specialitate destinate aprofundării noțiunilor teoretice și aplicarea lor în practică. O carte de chirurgie generală nu poate lipsi din biblioteca oricărui medic rezident, de exemplu.
Pe piață găsim multe carti de chirurgie iar librăriile online pun la dispoziția celor interesați cele mai noi apariții de cărți chirurgie generală. Le poți comanda direct pe site și le primești acasă, pentru a nu te mai deplasa să le achiziționezi direct. Chirurgia este tratamentul medical oferit printr-o deschidere în organism. În mod tradițional, această a însemnat realizarea unei incizii mari pentru a efectua procedura, dar progresele tehnologice permit realizarea câtorva incizii mici și utilizarea unor instrumente și camere minuscule.
 
Scopul intervenției chirurgicale variază, dar poate fi recomandat pentru efectuarea sau confirmarea unui diagnostic, eliminarea țesutului deteriorat sau a unei obstrucții, repararea sau repoziționarea țesuturilor sau organelor, implantarea dispozitivelor, redirecționarea vaselor de sânge sau transplantarea țesuturilor sau organelor. Unii oameni optează pentru operație din motive cosmetice.
 
Cărți de chirurgie
Cei care se pregătesc pentru examene de rezidențiat sau urmează o specializare în chirurgie, trebuie să studieze diferite cărți chirurgie generală. Chirurgia a ajuns un domeniu medical căutat și apreciat, iar specialiștii pun la dispoziția celor interesați de Chirurgie o carte care cuprinde cele mai importante noțiuni din domeniu.
 
Cărțile de chirurgie acoperă o gama vastă de subiecte: chirurgie cardio-vasculară, chirurgie laparoscopică, semiologie orală, chirurgie toracică sau ortopedică. Pentru o perspectiva largă și o aprofundare  a tematicii, este recomandat un Compendiu medico-chirurgicale. Această carte chirurgie generală este folositoare inclusive pregătirii examenului de rezidențiat.
 
Cartea de tehnici chirurgicale, în mai multe volume, scrisă de Nicolae Angelescu, se bazează mai mult pe zona aplicativă și practică a chirurgiei generale. Urgențele medico-chirurgicale și nursing-ul în chirurgie sunt alte teme des întâlnite în domeniul cărților de chirurgie.
Specializarea în chirurgie generală înseamnă o perioada lungă de rezidențiat, cere un efort continuu de învățare și perfecționare. Din aceste motive, multe cărți de chirurgie generală nu sunt dedicate doar studenților ci și medicilor, care au ocazia să se informeze cât mai corect despre toate noutățile în domeniu. Chirurgia este și rămâne o specializare de elită, datorită complexității materiei care trebuie aprofundată dar și că urmare a necesității unei practice clinice îndelungate, alături de medici cu mare experiență în chirurgie generală.
 
Despre chirurgie
Procedurile chirurgicale sunt printre cele mai vechi practici medicale. Dar mult timp, acestea au fost și ultima soluție pentru majoritatea pacienților. Înainte că operația să poată deveni un tratament sigur și de încredere, trebuiau depășite trei probleme:
  • Cum să oprești pierderea de sânge, astfel încât pacientul să nu sângereze până la moarte sau să între în șoc
  • Cum să facă față durerii fulminante a intervenției chirurgicale
  • Cum se pot preveni infecțiile care pot pune viața în pericol.
Până în secolul XX, chirurgii au găsit deja soluții pentru toate aceste dificultăți iar chirurgia a ajuns în sine o ramură esențială a medicinei.  Chirurgia rezolva o serie de urgențe medicale pe care alte tratamente nu le pot soluționa.
Created in 0.2006 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.