Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Manuale de Economie clasa 11 pentru anul scolar 2023-2024

 • 8 cărți

Manual de economie clasa 11

Manualele de Economie clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, se pot achizitiona simplu si rapid la preturi foarte accesibile. Toate manualele de economie clasa a 11 a care se regasesc in libraria noastra online, sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei.
 
Un manual Economie clasa 11 are un continut stiintific bine structurat, cu notiuni prezentate intr-o forma atractiva si facila, cu ilustratii care contribuie la o mai buna intelegere a subiectelor. Manualele contin, de asemenea, teste recapitulative si raspunsuri, exercitii, elemente de sinteza si pagini de evaluare. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale:
 • Manual economie - clasa a XI-a - Autor: Georgeta Georgescu, Elena Viorica Mocanu
 • Manual economie clasa 11 - Autor: Dorel Ailenei, Elena Balan
 • Economie. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Maria Liana Lacatus, George Paul Lacatus
 • Economie - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Monica Dudian, Maria Hrisanta Dobre, Delia Tatu, Floriana Pana
 • Economie - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Gheorghe Cretoiu
 • Economie. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Monica Dudian, Mihaela Hrisanta Dobre
 • Economie - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Elena Lupsa, Victor Bratu
 • Economie - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Nicoleta Singureanu, Ortana Moise, Norel Moise, Diana Sodolescu
 • Economie- Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Ilie Gavrila, Dan Nitescu, Paul Tanase Ghita

 

Economie clasa a 11a

 

Aceste manuale de Economie clasa 11 au in cuprinsul lor urmatoarele subiecte: Consumatorul si producatorul si comportamentul rational, Piata, Echilibre si dezechilibre - Cresterea si dezvoltarea economica, si Economia deschisa.

 

Conceptele si mecanismele folosite in manualele de economie sunt prezentate elevilor intr-o maniera care sa aiba legatura cu economia reala, pentru ca acestia sa inteleaga cu usurinta viata economico-sociala, atat de la noi din tara cat si din lume. Continutul unui manual de economie clasa 11 le asigura elevilor cunostintele necesare pentru a intra in lumea afacerilor, si ii ajuta sa-si contureze mai bine personalitatea activa, stimulandu-le interesul pentru economie.

 

Carte economie clasa 11

 

Fiecare carte de economie clasa 11 contribuie la o mai buna dezvoltare a elevilor, deschizandu-le noi oportunitati in viata, oferindu-le sansa sa patrunda in universul minunat al stiintelor economice. Abordarea didactica reuseste prin continutul bine ales al manualelor, sa capteze atentia si interesul elevilor pentru economie intr-un mod original.

 
Fiecare tema din manualele de Economie clasa 11, contine si elemente de sinteza, dictionar, termeni cheie, intrebari si exercitii, care permit elevilor sa asimileze mai usor informatiile si procesele economice. In plus, manualele contin scheme ajutatoare, diagrame, texte de comentat, miniglosare si probleme care se considera a fi foarte eficiente in mentinerea interesului elevilor pentru aceasta disciplina. Elevii vor  dezvolta competente specifice spiritului antreprenorial, fiind invatati sa gestioneze eficient resursele proprii, ceea ce va duce in viitor la o buna gestionare a unei afaceri.
 
Competentele generale promoveaza anumite valori si atitudini, cum ar fi: libertate si eficienta economica, rationalitatea utilizarii resurselor, comportament economic atat responsabil cat si activ.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 11

✅ Ce include un manual de Economie clasa 11?

Manualele de Economie clasa 11 includ capitole care abordeaza Consumatorul, producatorul si comportamentul rational, Piata, Echilibre si dezechilibre - Cresterea si dezvoltarea economica, Economia deschisa.

✅ Ce edituri au publicat manuale de Economie clasa 11?

In oferta Librariei Delfin sunt incluse manuale de Economie clasa 11 de la edituri cu renume, precum Corint, Sigma, Niculescu ori Humanitas.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Economie clasa 11?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1198 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.