De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • ▷ Subiecte si Teste Istorie Admitere Academia de Politie

  • 28 cărți
Admiterea la Academia de Politie include si o proba de istorie. La Libraria Delfin sunt disponibile mai multe carti si materiale pentru istorie Academia de Politie, inclusiv modele de teste din anii anteriori, astfel incat fiecare persoana care se pregateste pentru acest examen sa aiba la dispozitie toate materialele necesare pentru a invata si pentru a reusi sa intre la Academia de Politie.
 
Teste istorie Academia de Politie
 
Cele mai cautate carti sunt cele de teste istorie Academia de Politie deoarece persoanele interesate de acest salt in cariera vor sa isi testeze cat mai riguros abilitatile pentru a intelege unde mai au de lucrat. Aceste teste sunt special concepute pentru diverse sectii si specializari astfel incat elevul sa isi poata testa in mod relevant cunostintele.
 
Cartile sunt concepute tinand cont de programa de bacalaureat si admitere, utilizand informatiile existente in manualele care au primit aprobarea MECT. Testele din carti respecta structura probei si tematica, astfel incat fiecare elev sa inteleaga din timp la ce trebuie sa se astepte. Cele mai multe teste au 30 de intrebari, notate cu 3 puncte. La rezultatul final se adauga inca 10 puncte. Rezultatul final este calculat prin impartirea numarului total de puncte la 10.
Grile istorie Academia de Politie
 
Testele pe care elevii trebuie sa le treaca atunci cand dau admiterea la Academia de Politie sunt sub forma de grila. In cartile care cuprind aceste grile exista posibilitatea testarii pe capitole si posibilitatea testarii din intreaga programa. Pe masura ce elevul invata materia se poate testa la finalizarea fiecarui capitol pentru a determina nivelul de cunostinte la care a ajuns. Daca rezultatele nu sunt satisfacatoare, acesta va relua studiul astfel incat in final, rezultatele sa fie cat mai bune.
O pregatire riguroasa implica atat studiul teoretic cat si studiul practic pe teste. Testele sunt facute de persoane cu experienta, care stiu exact ce anume se cere in cadrul admiterii si care sunt informatiile foarte importante.
 
Sinteze istorie Academia de Politie
 
Inainte de a trece la rezolvarea de teste istorie Academia de Politie, persoanele care se pregatesc pentru acest examen trebuie sa aiba in vedere pregatirea teoretica. Testele nu pot fi rezolvate in absenta studiului aprofundat, motiv pentru care sunt recomandate cartile cu sinteze istorie Academia de Politie. Aceste carti sunt realizate de specialisti pe baza programelor propuse de Academia de Politie si pe baza materialelor sugerate de aceasta in bibliografii. Sunt sintetizate cele mai importante informatii de care elevul are nevoie pentru a promova acest examen si sunt prezentate intr-o forma cat mai usor de inteles si de invatat.
 
Pentru pregatirea in vederea admiterii la Academia de Politie, fiecare persoana interesata trebuie sa se pregateasca riguros, competitia fiind foarte mare. O pregatire optima implica atat studiul aprofundat al suportului teoretic cat si rezolvarea de teste grila. In Libraria Delfin, fiecare persoana interesata de admiterea la Academia de Politie are la dispozitie mai multe carti, orientate spre partea teoretica, orientate spre examinare si testare sau materiale mixte din care sa poata invata si prin care sa poata rezolva in acelasi timp si teste specifice examenului.
 
Libraria Delfin este cea mai mare librarie online educationala, ce ofera o gama completa de carti, teste, culegeri si manuale pentru toate categoriile de varsta.
Created in 0.1575 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.