Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manual Religie clasa 4 | Manuale scolare 2022-2023

  • 9 cărți

Religie clasa 4

Religia este o disciplina care presupune studiul unor aspecte spirituale, atat de necesare pentru a intelege pe deplin societatea din care facem parte.
Ora de religie poate fi perceputa de catre elevi ca una deosebit de relaxanta, pe parcursul careia vor asculta povesti si pilde despre evenimente trecute, pline de insemnatate si avand o incarcatura spirituala mare.

Studiul religiei poate presupune cunoasterea anumitor aspecte ale istoriei, incepand cu vremurile tulburi ale Imperiului Roman, si continuand pana dupa Marea Schisma, eveniment marcant de rascruce al crestinismului.
Din punct de vedere al coeziunii sociele, se spune ca pierderea religiei unui popor, duce implicit si la pierderea identatii nationale a acestuia, de aceea este importanta expunerea copiilor inca de mici la valorile morale promovate de catre aceasta.

Rolul unui manual de religie clasa a 4 a este deosebit de educativ, aceasta disciplina presupune cultivarea unor aspecte morale ale personalitatii elevilor, precum si dezvoltarea unei atitudini orientate catre respectul valorii traditiilor crestine, inclusiv prin incurajarea perpetuarii lor, fapt ce va asigura longevitatea crestinismului ortodox ca religie nationala.

Performantele obtinute de catre elevi in cadrul acestei materii, reflecta gradul lor de implicare in constientizarea si insusirea valorilor morale atat de necesare unei convietuiri armonioase. Insusirea tuturor elementelor din cadrul programei de religie garanteaza dobandirea unor calitati morale care nu vor fi pierdute pe parcursul vietii.
Manualele nepotrivite pot duce la aparitia apatiei in randul elevilor si astfel aceasta disciplina nu isi va atinge scopul de a le insufla acele valori nobile.

Aprobarile obtinute reprezinta garantia respectarii programei scolare, aceste manuale fiind declarate castigatoare ale licitatiei organizate de catre Ministerul Educatiei, aflandu-se de asemenea in conformitate cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a. Certificarile obtinute garantează practic ca aceste manuale pot fi utlizate cu succes atât în școlile de stat, cât și în cele private.

Manualele de religie clasa 4 utilizate împreuna cu caietul elevului, capata o forța sporita în procesul didactic, ajutand la implementarea competentelor necesare parcurgerii cu succes a acestei discipline.
Printre autorii prezenti în cadrul acestei categorii, exista personalitati marcante care au adus o contribuție majora dezvoltarii respectivei arii curriculare, iar dintre acestea putem enumera nume ca: Livia Teodorescu, Iuliana Martin sau Anghel Chirila.

Atât hârtia cât și cartonul utilizate pentru confectionarea paginilor și a copertilor, sunt de cea mai buna calitate, rezistand cu succes uzurii premature, astfel încât manualele vor putea fi folosite de către mai multe generații de elevi.
Elementele chimice utilizate pentru tiparirea și imbinarea paginilor, vor fi în mod obligatoriu non toxice, tinand cont de sensibilitatea crescuta e elevilor aflati la aceasta vârsta. Calitatea continutului este desavarsita, deoarece editurile prezente în aceasta categorie au un renume foarte bun, un exemplu fiind editura Aramis, în cazul careia nu exista manuale care sa conțină greșeli de ortografie sau de tipar.

Va recomandam sa achizitionati manualele de clasa a 4 a comercializate de către Libraria Delfin, deoarece calitatea acestora este desavarsita, usurand atât procesul de invatare câți și cel de predare, implementand cu succes standardele europene cu privire la calitatea invatamantului.
Created in 0.1725 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.