Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Manual Biologie clasa 5 | Manuale scolare 2022-2023

 • 18 cărți

Manual biologie clasa 5

 

Elevii incep in clasa a cincea studiul unei materii deopotriva fascinante si utile, anume biologia.

In continuarea demersului de studiu inceput la explorarea mediului anii anteriori in scoala primara, biologia propune tehnici si metode de cercetare a lumii vii cu scopul de a raspunde interesului elevilor pentru cunoasterea mediului inconjurator.

 

Un manual biologie clasa 5 de calitate este astfel un instrument de reala valoare, ajutand profesorii sa aduca in fata elevilor informatii despre lumea vie, de la alcatuirea celulelor pana la speciile de vietuitoare in mediul lor de viata, urmarind structura definita de programa scolara si aducand pe de alta parte curiozitati la fiecare lectie noua.

 

Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor si profesorilor manuale scolare de biologiei tiparite, unele insotite de manuale digitale biologie clasa 5, de la edituri cunoscute precum All, Aramis, Art Grup Educational, Corint, Editura Didactica si Pedagogica, Intuitext sau Litera.

 

Temele abordate de manuale sunt: plantele si mediul lor de viata, structura si functii, despre sol si substante minerale, grupe de plante, evolutia plantelor, influenta omului asupra vegetatiei. Manualele sunt bogate in imagini cu grafica deosebita, iar unele dintre ele sunt insotite de varianta digitala, ce include continutul variantei tiparite si aduce in plus activitati multimedia interactive de invatare (exercitii interactive, jocuri educationale, animatii, filme, simulari).

 

Alegeti un manual biologie clasa 5 recomandat de Libraria Delfin:

 • Biologie manual pentru clasa a V-a. Contine editie digitala - Ioana Arinis
 • Manual pentru Biologie clasa a V-a. Include editia digitala - Teodora Badea
 • Biologie. Manual pentru clasa a V-a - Irina Pop-Pacurar, Dorina Podar
 • Biologie. Manual. Clasa a V-a - Jeanina Cirstoiu, Alexandrina-Dana Grasu
 • Biologie. Manual pentru clasa a V-a - Adina Grigore, Iuliana-Alina Sprincenea, Florina-Claudia Ghitulescu
 • Biologie, manual pentru clasa a V-a - Silvia Olteanu, Stefania Giersch, Iuliana Tanur, Camelia Manea, Teodora Lazar
 • Biologie, manual pentru clasa a V-a - Atia Mihaela Fodor
 • Biologie manual pentru clasa a V-a. Contine editie digitala - Elena Crocnan
 • Biologie. Manual pentru clasa a V-a - Floarea Dobran 

 

Manualele au structuri diferite si abordari diferite a materiei, insa urmaresc programa aprobata la nivel national. In manualul de biologie de la editura Tamar, ce le are ca autoare pe Monica Popa si Ioana Arinis, fiecare lectie debuteaza cu o secventa de rememorare a notiunilor deja cunoscute, iar manualul se gaseste in format tiparit si digital.

 

Apreciata editura Intuitext propune un manual biologie in editie tiparita si manual digital biologie clasa 5 Intuitext si are o abordare didactica ce pune accent pe descoperirea si explorarea notiunilor noi, sustinand astfel tranzitia de la ciclul primar la cel gimnazial. Manualul este organizat in 7 unitati de invatare, iar varianta digitala contine 50 de imagini, diagrame, desene, 30 de filme si animatii ca suport pentru predare si proiecte, plus 15 simulari, jocuri educative si experimente.

 

Un alt manual de biologie clasa 5 care include suport digital este cel de la editura Sigma. Acest manual scris de un colectiv de 4 autoare este ceva mai condensat, avand 84 de pagini, si este structurat ca un ghid pentru cunoasterea lumii vii.

 

Printre formele de livrare a informatiei si de evaluare, intr-un manual biologie clasa a 5 a se folosesc: relatia comunicare-aprofundare-sinteza-evaluare, consolidarea si evaluarea in mod sistematic, prin intermediul tabelelor, schemelor, schitelor si desenelor, prin teste, intrebari-probleme sau jocuri didactice. De asemenea,  unele contin si sectiune bibliografica pentru aprofundarea cunostintelor. Altele propun realizarea unor lucrari practice, individuale sau in grup.

 

Toate manualele clasa 5 puse la dispozitie de Libraria Delfin sunt avizate de Ministerul Educatiei Nationale.

 

 

✅ Ce includ manualele de Biologie clasa 5?

Manualele de Biologie clasa 5 includ informatii despre informatii despre lumea vie, de la alcatuirea celulelor pana la speciile de vietuitoare in mediul lor de viata, despre sol si substante minerale, influenta omului asupra mediului, si sunt conforme cu programa scolara in vigoare.

 

✅ Manual Biologie clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Biologie clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte dintre aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus activitati multimedia interactive de invatare (exercitii interactive, jocuri educationale, animatii, filme, simulari).

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Biologie clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1688 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.