Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manuale Biologie clasa 5 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 13 cărți

Biologie clasa 5

Librăria Delfin pune la dispoziția elevilor și profesorilor de clasa a V-a 13 manuale școlare din domeniul biologiei, de la edituri cunoscute precum All, Aramis, Art Grup Educational, Corint, Editura Didactică și Pedagogică, Intuitex sau Litera. De reținut faptul că aproape toate aceste manuale de biologie pentru micii elevi de clasa a V-a pot dispune de reduceri de pret ce variază între 5 și 30 de procente.

Majoritatea manualelor sunt publicate recent, în anii 2017 și 2018, astfel că informațiile prezentate sunt actualizate și conforme cu ultimele descoperiri din domeniul biologiei. Desigur, librăria mai are spre comercializare și manuale biologie clasa 5 din alți ani, precum anii 2004 sau 2005.

Manualul de biologie de clasa 5 a de la Editura Didactică și Pedagogică, scos pe piață în 2017, contine toate temele prevazute in programa de biologie pentru clasa a V-a care se parcurg intr-un an scolar. Paginile manualului sunt colorate și pline de informații diverse, nu doar sub formă de texte, ajutand astfel la o parcurgere mai facilă de către elev.
Textul lectiilor contine intrebari care vor ajuta elevii sa inteleaga si sa invete cu usurinta notiunile de biologie. Manualul conține și o variantă digitală, pe CD, pentru o descoperire, observare și întelegere mai reala a cunostintelor stiintifice. Autorul manualului este Elena Crocnan.

Manualul de biologie de la editura Tamar, scris de autorii Monica Popa și Ioana Ariniș este un instrument bun de informare și documentare, atât pentru elev, cât și pentru profesor. Fiecare lectie din noul manual biologie clasa 5 debutează cu o secventa de observare, reflectie si rememorare a notiunilor deja cunoscute. Manualul cuprinde doua variante: o varianta tiparita si una digitala, care se sustin si se completeaza reciproc in demersul didactic. Manualul a fost publicat în 2017 și are 112 pagini.

Apreciata editură Intuitex propune un manual biologie clasa a 5 a dual, ediție tipărită și ediție digitală, adopta o abordare didactica cu accent pe descoperirea si explorarea notiunilor noi, sustinand tranzitia de la ciclul primar la cel gimnazial. Manualul de 104 pagini este structurat in 7 unitati de invatare, varianta digitală contine 50 de imagini, diagrame, desene, 30 de filme si animatii, realizate ca suport pentru predare si proiecte, avand si 15 simulari, jocuri educative si experimente.
Cele doua versiuni formeaza un intreg, iar autorii acestui manual sunt profesoarele Rozalia-Nicoleta Statescu (profesor de Biologie de gradul I didactic) și Viorica Broască (profesor cu o experiență vastă de predare, fiind titular din anul 1990).

Un alt manual de biologie care include suport digital este cel de la Editura Sigma. Acest manual, scris de un colectiv de 4 autoare, este ceva mai condensat, având 84 de pagini si este prevazut ca un ghid pentru cunoașterea lumii vii, răspunzând cu brio interesului elevilor pentru cunoasterea mediului. Manualul propune un demers didactic ce sustine constructia constienta, participativa a invatarii, un parcurs didactic ponderat si flexibil.

Un manual foarte ieftin este cel de la editura Ars Libri, al cărui preț poate fi achizitionat in anumite perioade si cu o reducere de 25%. Este un manual accesibil pentru toate buzunarele, avand inclus și un CD cu varianta digitală a materialelor. Autorii acestui manual de 114 pagini sunt Adina Grigore, Iuliana-Alina Sprincenea și Florina-Claudia Ghitulescu.

Toate manualele clasa 5 puse la dispoziție de Librăria Delfin sunt avizate de Ministerul Educației Naționale.
Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.