Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti Bac Chimie 2022 - 2023 | Sinteze, teste si rezolvari

  • 7 cărți

Gama completa de carti Bacalaureat Chimie 2022 - 2023

Chimia joaca un rol important regasindu-se in marea majoritate a produselor din viata de zi cu zi pornind de la cele alimentare, pana la produsele cosmetice, detergenti, etc. Din toate timpurile, chimia a fost larg raspandita in activitatea omului. Este lesne de inteles de ce chimia este considerata o materie asa de importanta si se studiaza inca din clasa a 7-a. Este materia care printr-un experiment chimic sau printr-o simpla reactie chimica exemplificata practic va reusi sa le castige atentia elevilor, incat sa-si doreasca sa afle cat mai multe informatii despre cum si ce s-a intamplat.
Intelegand astfel ce importanta are chimia, aceasta materie va fi prezenta si la examenul de Bacalaureat. Totusi, este o materie care poate fi pusa la punct doar prin studiul constant si prin rezolvarea de probleme de chimie. De aceea, cartile si culgerile de bac pentru chimie sunt esentiale pentru elevii care vor sustine examenul la aceasta materie.
 
Dintre cele mai bune culegeri de chimie pentru bac putem mentiona urmatoarele auxiliare scolare. Manualul “Teste si probleme de chimie organica”, editura Lucman, autor Laura Stanisteanu este conceput in conformitate cu noua programa scolara si cu structura manualelor de chimie organica. Auxiliarul scolar este extrem de bine redactat si structurat, datorita experientei vaste a Laurei Stanisteanu in acest domeniu. Lucrarea este compusa din mai multe capitole, fiecare test continand 20 de itemi de tip complement simplusi 20 de itemi de tip complement grupat. Sunt concepute 5 teste de evaluare finala si un capitol ce cuprinde probleme de calcul stoechiometric. La sfarsit un capitol cu solutiile testelor si problemelor ofera candidatilor posibilitatea de a se verifica in privinta rezolvarii itemilor.
 
Cartea cu teste pentru chimie “Teste de chimie pentru bacalaureat”, editura All, reuseste sa aduca cele mai dificile teste si probleme in acest auxiliar. Acest manual al editurii All cuprinde 21 de variante de subiecte de chimie organica si 10 variante de subiecte de chimie anorganica si generala, elaborate in conformitate cu programa de bacalaureat. Rezolvarea acestor subiecte permite fiecarui elev sa poata sti care este nivelul sau de pregatire. Punctajul maxim acordat pentru o proba de 3 ore este de 100 de puncte, din care 10 puncte sunt acordate din oficiu. Punctajul fiecarui subiect este precizat la sfarsitul acestuia, iar baremele de corectare si de notare detaliaza punctajul pe itemi.
 
Culegerea pentru bac de chimie organica de la editura Art Group Educational care se numeste “Chimie organica - Bacalaureat, Admitere in facultate sau concursuri scolare” vine in sprijinul elevilor si al profesorilor, pentru pregatirea examenului de Bacalaureat, admiterea la Facultatea de Medicina si Farmacie si pentru diverse concursuri sau olimpade scolare.
 
Cele trei carti bac chimie descrise mai sus le puteti achizitiona de pe librariadelfin.ro, care este una dintre cele mai mari librarii online din Romania. Veti gasi o sumedenie de manuale, carti si auxiliare scolare pentru toate materiile, de asemenea, veti putea citi diverse recenzii la unele produse, iar preturile sunt accesibile.

 

Carti Bacalaureat pentru Chimie – gama completa

Libraria Delfin actualizeaza an de an gama de carti pentru pregatirea examenului de Bacalaureat. In oferta noastra de auxiliare pentru proba de chimie gasiti ghiduri de pregatire, sinteze, teste si rezolvari ale subiectelor pentru fiecare profil in parte. Toate manualele noastre sunt avizate de Ministerul Educatiei!

 

Ghiduri pentru pregatirea probei de Chimie Bacalaureat

In pregatirea examenului de Bacalaureat – proba Geografie au fost publicate noile auxiliare ” Ghid pentru bacalaureat la chimie. Sinteze. Teste. Rezolvari - Ed. Gimnasium” si ” Chimie organica. Teorie si probleme pentru performanta la bacalaureat si admitere - Paraschiva Arsene”

 

 

Teste, bareme si rezolvari examen Bacalaureat Chimie

Pentru evaluarea cunostintelor a fost publicat auxiliarul ” Teste de chimie pentru bacalaureat si admitere la facultate - Tiberiu Ivana” si auxiliarul ” Teste si probleme de chimie organica - Laura Stanisteanu”

 

In cat timp se pot livra auxiliarele pentru Bac Chimie

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

Created in 0.1360 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.