Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Explorator - carti chimie | Librariadelfin.ro

  • 3 cărți
Editura Explorator se ocupa cu redactarea de manuale si auxiliare scolare pentru elevii claselor a I-XII-a. Fiind una din editurile care redacteaza auxiliare scolare si chiar manuale pentru mai multe materii, informatia si modul in care aceasta este prezentata in pagina trebuie sa fie foarte bine planificata. Auxiliarele scolare editura Explorator, in general, sunt unele dintre cele mai cumparate produse ale acestei edituri.
 
In domeniul invatamantului profesional si tehnic lipsa manualelor scolare este cunoscuta si recunoscuta la nivelul intregului sistem. Principalele criterii care trebuie sa fie vizate in alegerea unui manual bun pentru elevi sunt: calitatea informatiei continute, competenta didactica a autorilor, capacitatea continuturilor manualului sau a materialului didactic auxiliar de a stimula motivarea pentru studiu si creativitatea elevilor, pentru dezvoltarea capacitatii lor de comunicare, aptitudinilor si competentelor esentiale pentru progresul scolar si implicit viitorul lor profesional.
 
Auxiliarele curriculare sunt resurse educationale elaborate si utilizate de cadrele didactice si de elevi in procesul didactic, pentru implementarea personalizata, adecvata si eficienta a curriculumului. In aceste resurse curriculare cadrele didactice proiecteaza exprimentarea situatilor de invatare astfel incat dobandirea achizitiilor invatarii de catre elevi sa aiba rol adaptativ, iar diferentele individuale si nevoile elevilor sa constituie repere centrale.
 
Avand in vedere, cat de importante sunt manualele si auxiliarele scolare, achizitia acestora trebuie facuta cu mare atentie. Editura Explorator va ofera manuale si culegeri ce respecta programa scolara conform Ministerului Educatiei, iar prin preturile convenabile pe care vi le pun la dispozitie in raport cu calitatea manualelor, puteti alege cu incredere aceasta editura.
 
Cele mai bune culegeri ale editurii Explorator sunt cele de chimie organica, anorganica si fizica. De exemplu, auxiliarul scolar de chimie organica pentru liceu (sinteze, probleme. teste), autori Elena Alexandrescu, Doina Danciulescu, poate fi achizitionat de pe librariadelfin.ro, unde va sunt si prezentate cateva detalii despre fiecare manual / culegere in parte. De asemenea, pe librariadelfin.ro puteti gasi si culegerea de probleme teste si sinteze Chimie Anorganica si Fizica, pentru liceu si gimnaziu (contine CD), autor Elena Alexandrescu, care este drept cunoscut ca una dintre cele mai bune culegeri pentru liceu si gimnaziu. Aceasta este foarte bine structurata si redactata, astfel incat elevii sa poata aprofunda informatiile invatate intr-un timp cat mai scurt prin intermediul secventelor “Retineti”, unde sunt prezentate cele mai importante informatii referitoare la notiunile chimice studiate si la compusii anorganici studiati, totodata, aceasta cuprinde si notiuni care nu sunt prezavute in programele de chimie in vigoare, dar care sunt intalnite la concursurile scolare de chimie.
 
Librariadelfin.ro, este site-ul de unde puteti achizitiona culegerile prezentate mai sus si multe alte carti. Preturile, promotiile si vanzarile lor anuale, sunt motivele pentru care fac parte top-ul celor mai bune librarii online din Romania.
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.