Activitatea Grup DZC se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

Dragi clienți,

Echipa DZC va mulțumește ca sunteti alaturi de noi si va informam ca toate eforturile noastre sunt concentrate pe onorarea cat mai rapidă a comenzilor dvs. Dat fiind volumul mare ale expedițiilor încredințate partenerilor noștri de curierat este posibil ca produsele comandate in aceasta perioada sa va fie livrate cu o ușoară întârziere, motiv pentru care dorim sa ne cerem scuze. Mulțumim pentru înțelegere și rămânem deschiși pentru a vă furniza toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu statusul comenzilor dvs. 

 

Unde primesc comanda?

Coletul va fi livrat la adresa pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă.
 

Când voi primi comanda?

Termenul de livrare este de minim 24 de ore de la procesarea comenzii, livrarea urmand a fi efectuata in termenul prevăzut de art. 18  din OUG nr. 34/ 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative. In cazuri excepţionale, de exemplu condiţii meteorologice nefavorabile, livrarea in zone greu accesibile sau in perioade foarte aglomerate din an (Black Friday, Crăciun, etc.), livrarea poate suferi intarzieri. Comanda se consideră valabilă numai după ce Societatea confirmă Clientului prin e-mail sau telefon posibilitatea onorării acesteia.
 
 

Cum plătesc?

Plata se face prin ramburs, în momentul în care veţi primi coletul la adresa specificată în formularul de comandă. Acceptăm şi plata în avans, prin transfer bancar sau plata în trezorerie. Pentru aceste opţiuni, vă rugăm  sa nu achitati inainte să ne contactaţi pe e-mail şi telefonic după ce aţi făcut comanda, pentru a vă oferi detalii suplimentare.
 

Există taxe de livrare?

Tarif național: 18.99  lei
 
Pentru localitatile care se afla in zona 2 taxa de livrare este de 19.60 lei. Detalii : https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire.pdf
 
Tarif local BUCURESTI : 14.99 lei
Comenzile care depășesc 300 de lei beneficiază de transport gratuit!