Activitatea Sc. Grup Editorial DZC se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

 

Unde primesc comanda?

Coletul va fi livrat la adresa pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă.
 

Când voi primi comanda?

Termenul de livrare este de maximum 72 de ore de la procesarea comenzii. Procesarea comezii se face în maximum 48 de ore de la plasarea formularului de comandă. În cazuri excepţionale, de exemplu condiţii meteorologice nefavorabile, livrarea în zone greu accesibile sau în perioade foarte aglomerate din an (Inceput de an scolar, Black Friday, Crăciun, final de an scolar, etc.), livrarea poate suferi întârzieri.
 
 

Cum plătesc?

Plata se face prin ramburs, în momentul în care veţi primi coletul la adresa specificată în formularul de comandă. Acceptăm şi plata în avans, prin transfer bancar sau plata în trezorerie. Pentru aceste opţiuni, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail şi telefonic după ce aţi făcut comanda, pentru a vă oferi detalii suplimentare.
 

Există taxe de livrare?

Tarif național: 17.99  lei
 
Pentru localitatile care se afla in zona 2 taxa de livrare este de 19.60 lei. Detalii : https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire.pdf
 
Tarif local BUCURESTI : 12.90 lei
Comenzile care depășesc 300 de lei beneficiază de transport gratuit!