Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Stiinte clasa 11 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 3 cărți

Manual Stiinte clasa 11

Manualele de stiinte clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate pe baza programei scolare, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Toate manualele de stiinte clasa a 11 a, pot fi achizitionate din libraria noastra online, la un pret foarte atractiv. Manualele sunt bine structurate pe capitole si cuprind informatii despre reprezentari ale universului, din istoria cosmologiei, sistemul solar, teoria relativitatii, Big Bang, galaxii, fenomene interpretabile clasic si cuantic, teoria corpusculara, materia - componenta a Universului, legaturi chimice, radioactivitatea, resurse energetice, mediul si viata, populatii si ecosisteme. Fiecare capitol contine la final teste de evaluare, menite sa-i ajute pe elevi sa-si verifice cunostintele dobandite dupa fiecare unitate de invatare.
 
Manuale de stiinte clasa a 11 a
 
Manualele ii ajuta pe elevi sa dezvolte un interes pentru stiinta, respect fata de argumentatia stiintifica, grija fata de mediu, fata de ceilalti si de propria persoana, si flexibilitate in privinta punctelor de vedere proprii. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele de stiinte clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, care pot fi achizitionate simplu si rapid, la un pret promotional:
  • Stiinte. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Liliana Dumitrache - Editura: Corint
  • Stiinte - Manual clasa a XI-a - Autor: Mihaela Garabet, Sanda Fatu, Jeanina Carstoiu - Editura: All
  • Stiinte - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Gheorghe Mohan, Ana-Maria Igretiu, Adriana Ghita - Editura: Corint
Manuale de stiinte necesare elevilor de clasa a XI-a
 
Cu ajutorul manualelor de stiinte clasa 11, elevii vor fi capabili sa asocieze adecvat notiunile, conceptele, si termenii specifici stiintelor cu diverse contexte de utilizare, sa proiecteze sarcini de lucru proprii selectand materiale, aparate si ustensile, sa aplice metode stiintifice in diferite contexte, sa justifice concluziile investigatiilor pornind de la rezultatele obtinute, etc.
 
Manualele sunt concepute in asa fel incat sa stimuleze interesul elevilor pentru stiinta, fiind bogate in activitati atractive, teme si experimente diverse, care vin in sprijinul cunoasterii si al intelegerii. Elevii vor analiza actinuni care au impact negativ sau pozitiv asupra mediului, vor intocmi colaje si postere cu continut stiintific, si vor realiza proiecte individuale, in pereche si de grup.
 
Manualele de stiinte clasa 11 contin definitii, denumiri, legi, teorii, marimi fizice, precum si experimente. Disciplina presupune ca elevii sa foloseasca instrumente si aparate pentru efectuarea operatiilor de masurare, si sa realizeze experimente si investigatii.
 
Astfel, elevii vor invata sa determine punctul de topire a unei substante si a unui amestec de substante, sa separe amestecurile prin decantare, filtrare, distilare si magnetizare, sa efectueze masurari calorimetrice simple, si sa determine punctul de fierbere a apei. Pana la sfarsitul clasei a XI-a, elevii trebuie sa fie capabili sa explice proprietatile unui compus, sa identifice si sa incadreze sistematic anumiti reprezentanti din lumea vie, sa analizeze reactiile cauzale, sa elaboreze algoritmi pentru diverse situatii de invatare si sa inteleaga procesele din mediul natural si artificial.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11
Created in 0.090 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.