Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

Toate, toate Auxiliarele scolare anul scolar 2023-2024

Auxiliare scolare

 

Materialele auxiliare sunt menite sa completeze notiunile predate cu activitati diverse, exercitii si probleme care sa ajute elevul sa asimileze mai bine materia. Conform precizarii Ministerului Educatieil acestea pot fi selectate „in baza libertatii initiativei profesionale, in scopul imbunatatirii calitatii procesului educational”. In concluzie, fiecare profesor alege auxiliarele, iar procesul va fi influentat de stilul sau de predare si de multi alti factori ce tin de elevi sau de colaborarea cu parintii.

 

Ca si in cazul manualelor scolare, si auxiliarele se supun unei metodologii-cadru care reglementeaza utilizarea lor in invatamantul pre-univesitar si unei metodologii privind asigurarea omologarii utilizarii lor. Acestea sunt aprobate de Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie. Pentru acestea se organizeaza concursuri in urma carora se primesc aprobari.

 

Libraria Delfin ofera auxiliare didactice pentru toate nivelurile de studiu, incepand de la prescolari pana la clasa a 12-a. Acestea sunt destinate lucrului la clasa impreuna cu invatatorul sau profesorul, lucrului individual in vacante, pregatirii evaluarilor anuale la clasa ori evaluarilor nationale, olimpiadelor, concursurilor scolare, centrelor de excelenta.

 

Oferta de manuale si auxiliare scolare acopera toate disciplinele, iar acestea provin de la edituri recunoscute la nivel national. Acestea sunt aprobate de Ministerul Educatiei si sunt adaptate programei de studiu, sunt in sincron cu aceasta.

 

Puteti achizitiona auxiliare scolare din oferta Librariei Delfin, unde gasiti unele materiale care sunt atasate manualelor principale si continua abordarea acestora, iar altele au abordare proprie, originala. Toate insa mentin standarde ridicate in privinta continutului.

 

Auxiliarele sunt de mai multe feluri, in functie de materie si de anul de studiu. Majoritatea sunt culegeri de exercitii si probleme, insa puteti alege dintre multe culegeri de lectura, caiete de lucru, caiete de vacanta, carti de lectura, fise de lucru, materiale digitale pe suport CD, materiale pentru profesori.

 

Foarte cautate in categoria de manuale si auxiliare scolare sunt materialele de pregatire pentru evaluarile nationale, fie ele ghiduri sau culegeri cu modele de lucru, exercitii si probleme propuse. Pentru fiecare an terminal, gasiti in categoria fiecaruia cate o sectiune numita Evaluare nationala din care puteti alege dintre multe materiale de pregatire pentru ca elevul sa obtina cele mai bune rezultate.

 

Abordarile auxiliarelor sunt potrivite fiecarui nivel de invatare, iar structura si continutul sunt adaptate varstelor elevilor. Totodata, Libraria Delfin ofera si auxiliare care abordeaza cumulat materie din ciclurile primar, gimnazial, liceal, anume pentru clasele 1-4, 5-8 si 9-12, dedicate separat disciplinelor.

 

O parte din gama de auxiliare didactice se pot achizitiona individual, insa multe dintre materiale se gasesc in pachete pentru diferite materii, fie ca sunt in forma tiparita sau ca CD, fie ca material de suport la orele de curs sau pentru pregatirea examenelor si admiterilor in invatamantul superior.

 

De asemenea, gama de auxiliare online include si o multime de alte materiale didactice ca suport pentru predare la clasa si pentru studiu individual al elevilor. In functie de anul de studiu, sunt disponibile cartonase, jocuri educative, memoratoare, planse, sinteze, ghiduri practice, pachete de premiere, materiale in limba materna, dictionare, atlase, materiale cu propuneri de aplicatii practice. Libraria Delfin ofera o gama larga de manuale auxiliare din care invatatorii si profesorii pot alege pe cele potrivite pentru elevii lor.

✅ Auxiliare avizate pentru toate clasele si materiile

In portofoliul librariei Delfin sunt incluse toate auxiliarele scolare si materialele didactice necesare elevilor si profesorilor. Cu ajutorul auxiliarelor scolare, elevii se pot pregati eficient pentru examenul de Evaluare Nationala sau Bacalaureat. In plus, pe site-ul nostru sunt disponibile in exclusivitate auxiliare scolare publicate de Editura Delfin.

✅ Caiete auxiliare si culegeri pentru fiecare ciclu scolar

Dezvoltarea continua a cunostintelor si a competentelor pentru fiecare ciclu scolar poate fi sustinuta cu ajutorul caietelor special de lucru sau a culegerilor. Aceste materiale didactice sunt realizate cu scopul de a se alinia la standardele europene de invatamant.

✅ In cat timp se pot livra auxiliarele scolare?

Din momentul ce a fost realizata comanda, auxiliarele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1135 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.