Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Limba Romana clasa 7 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 9 cărți

Manual Limba si literatura romana clasa 7

Manualul scolar reprezinta un document oficial de politica a educatiei, care asigura concretizarea programei scolare intr-o forma care vizeaza prezentarea cunostintelor si capacitatilor la nivel sistemic, prin diferite unitati didactice, operationalizabile, in special, din perspectiva elevului /studentului: capitole, subcapitole, grupuri de lectii/cursuri, seminarii; lectii/cursuri, seminarii; secvente de invatare etc.

Structura manualului scolar reflecta dimensiunile functionale evocate, asigurand concretizarea programei prin realizarea, in ordine ierarhica, a urmatoarelor operatii pedagogice: identificarea unitatilor de continut; specificarea experientelor de invatare corespunzatoare.

Elaborarea unui manual scolar eficient presupune respectarea urmatoarelor criterii pedagogice: selectionarea informatiei cu valoare formativa superioara; accesibilizarea informatiei selectionate printr-o forma de prezentare inteligibila si stimulativa (imagini, tabele, indicatori, elemente recapitulative); capacitate de a adapta informatiile la diverse situatii formative multiple (deschise in directia educatiei permanente / rolul mediului informai al elevului); asigurarea coerentei pedagogice interne (ordonarea-corelarea, orientarea formativa a informatiei) si externe.

Manualele de Limba Romana clasa a 7a de pe librariadelfin.ro, respecta in totalitate programa anului scolar, si indeplinesc toate cerintele mentionate mai sus pentru elaborarea unui manul scolar eficient. De asemenea, sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, iar manualele sunt redactate de cele mai bune edituri din Romania (Corint, Humanitas, All). Autorii acestora sunt printre cei mai cunoscuti in redactarea de manual pentru Limba Romana clasa a 7a si nu numai.

Pe langa manual de Limba Romana clasa 7, cei de la librariadelfin.ro, va ofera si posibilitatea de a achiztiona si un caiat de clasa al elevului, care poate fi folosit in paralel cu manualul. In cazul in care va asteptati ca preturile sa fie unele foarte mari, manualele celor de la librariadelfin.ro au preturi avantajoase.

De exemplu, manualul de Limba si literatura romana, pentru clasa VII-a (Sofia Dobra), cuprinde 49 de lectii grupate in trei compartimente propunand studiul integrat al literaturii, 8 unitati care contin cate o sectiune dedicata celor trei domenii tratate la nivelul programei: lectura, elemente de limba romana si comunicarea (scrisa sau orala), secvente intitulate Fisa tehnica, de asemenea si un instumentar, care se constituie intr-un ghid pentru formarea gandirii autonome si a deprinderilor de activitate independent, iar in cadrul lectiilor, activitatile de invatare sunt grupate astfel: Folositi-va cunostintele! Observati! Descoperiti! Exprimati-va parerea! Exersati! Aflati mai mult! Retineti! Amintiti-va!

Prin achizitionarea si unui caiet de lucru auxiliar, elevul va exersa si va trece prin mai multe situatii diferite, astfel reusind sa inteleaga informatia primita, asadar o sa fie mult mai sigur pe el si pe raspunsurile lui.

Combinatia de un manual impreuna cu un caiet pentru clasa, este din ce in ce mai intalnita fiind una foarte eficienta si pentru elevi, dar si pentru profesori.

Www.librariadelfin.ro, pune la vanzare o gama vasta de manuale si caiete de clasa pentru clasa a 7a si nu numai, care se potrivesc oricarui stil de predat.
Created in 0.202 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.