Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manual Romana clasa 7 [Semestrul 1 si 2] Librariadelfin.ro

  • 9 cărți

Manual Romana clasa 7

 

Manualul scolar reprezinta un document oficial de politica a educatiei, care asigura concretizarea programei scolare intr-o forma care vizeaza prezentarea cunostintelor si capacitatilor la nivel sistemic, prin diferite unitati didactice, operationalizabile, in special, din perspectiva elevului /studentului: capitole, subcapitole, grupuri de lectii/cursuri, seminarii; lectii/cursuri, seminarii; secvente de invatare etc.

Structura manualului scolar reflecta dimensiunile functionale evocate, asigurand concretizarea programei prin realizarea, in ordine ierarhica, a urmatoarelor operatii pedagogice: identificarea unitatilor de continut; specificarea experientelor de invatare corespunzatoare.

Elaborarea unui manual scolar eficient presupune respectarea urmatoarelor criterii pedagogice: selectionarea informatiei cu valoare formativa superioara; accesibilizarea informatiei selectionate printr-o forma de prezentare inteligibila si stimulativa (imagini, tabele, indicatori, elemente recapitulative); capacitate de a adapta informatiile la diverse situatii formative multiple (deschise in directia educatiei permanente / rolul mediului informai al elevului); asigurarea coerentei pedagogice interne (ordonarea-corelarea, orientarea formativa a informatiei) si externe.

Orice manual romana clasa 7 achizitionat de pe librariadelfin.ro respecta in totalitate programa anului scolar, si indeplineste toate cerintele mentionate mai sus pentru elaborarea unui manul scolar eficient. De asemenea, manualele sunt avizate de catre Ministerul Educatiei si redactate de cele mai bune edituri din Romania (Corint, Humanitas, All). Autorii acestora sunt printre cei mai cunoscuti in redactarea de manual pentru Limba si literatura romana clasa 7 si nu numai.

 

Limba si literatura romana clasa 7

 

Pe langa manual clasa a 7 a romana, cei de la librariadelfin.ro, va ofera si posibilitatea de a achiztiona si un caiat de clasa al elevului, care poate fi folosit in paralel cu manualul. In cazul in care va asteptati ca preturile sa fie unele foarte mari, manualele celor de la librariadelfin.ro au preturi avantajoase.

De exemplu, manual Limba Romana clasa 7 de Sofia Dobra cuprinde 49 de lectii grupate in trei compartimente propunand studiul integrat al literaturii, 8 unitati care contin cate o sectiune dedicata celor trei domenii tratate la nivelul programei: lectura, elemente de limba romana si comunicarea (scrisa sau orala), secvente intitulate Fisa tehnica, de asemenea si un instumentar, care se constituie intr-un ghid pentru formarea gandirii autonome si a deprinderilor de activitate independent, iar in cadrul lectiilor, activitatile de invatare sunt grupate astfel: Folositi-va cunostintele! Observati! Descoperiti! Exprimati-va parerea! Exersati! Aflati mai mult! Retineti! Amintiti-va!

Prin achizitionarea si unui caiet de lucru auxiliar, elevul va exersa si va trece prin mai multe situatii diferite, astfel reusind sa inteleaga informatia primita, asadar o sa fie mult mai sigur pe el si pe raspunsurile lui.

Combinatia de un manual de romana clasa 7 impreuna cu un caiet pentru clasa, este din ce in ce mai intalnita fiind una foarte eficienta si pentru elevi, dar si pentru profesori.

Www.librariadelfin.ro, pune la vanzare o gama vasta de manuale si caiete de clasa pentru clasa a 7a si nu numai, care se potrivesc oricarui stil de predat.

✅ Ce includ manualele de Limba Romana clasa 7?

Manualele de Limba si literatura romana clasa 7 includ notiuni despre literature prin dezvoltarea cunostintelor legate de textul epic, liric, dramatic si nonliterar dar si notiuni despre partile de vorbire precum substantivul, verbul, pronumele, adjectivul, numeralul, adverbul etc.

✅ Manual Limba si literatura romana clasa 7 in format fizic si digital

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Limba si literatura romana clasa 7 in format fizic pentru semestrul 1 si semestrul 2. O parte din aceste manuale includ si CD cu lectiile prezentate in versiunea fizica a manualului.

✅ In cat timp se pot livra manualele de romana clasa 7?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1633 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.