Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Germana clasa 11 pentru anul scolar 2023-2024

  • 21 cărți

Limba Germana clasa 11

 

Toate manualele de germana clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, pot fi achizitionate simplu si rapid, la un pret foarte atractiv. Manualele de limba germana pot fi achizitionate din libraria noastra online. Acestea sunt realizate in conformitate cu programa scolara in vigoare si avizate de Ministerul Educatiei.

 

Un manual germana clasa 11 este conceput in asa fel incat sa ajute elevii sa dezvolte competente de receptare si de interactiune. Pana la sfarsitul anului scolar, elevii vor fi capabili sa produca, atat oral cat si in scris, mesaje corecte in limba germana, si sa foloseasca in mod adecvat modalitati si tehnici de comunicare in aceasta limba straina. Manualele ajuta elevii sa constientizeze rolul limbii germane, iar continutul extrem de atractiv, le stimuleaza interesul pentru aceasta disciplina.

 

 

Manuale de limba germana clasa 11

 

Cu ajutorul manualelor sugerate de programa scolara, elevii de clasa a XI-a vor fi capabili sa faca schimburi de informatii in limba germana, sa ofere si sa solicite instructiuni, sa descrie persoane si locuri, sa realizeze prezentari atat orale cat si scrise, sa foloseasca formule de politete, sa completeze formulare si chestionare, si sa realizeze CV-uri si procese verbale. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre titlurile de manuale limba germana clasa 11 manualele de limba germana clasa a 11 a, disponibile in libraria noastra online, care pot fi achizitionate la un pret promotional:

  • Limba germana Deutsch International L3 - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Jurgen Weigmann, Karl Heinz Bieler, Sylvie Schenk
  • Manual pentru limba germana clasa XI-a, Limba 2 - Autor: Hedwig Bartolf
  • Limba germana pentru clasa XI-a- Manual filiera teoretica (Deutsch Mit Spass) Limba 1 - Autor: Ida Alexandrescu
  • Manual pentru limba germana, clasa XI-a Limba 2 (Maria Cucu-Costeanu)

 

Carte de germana clasa 11

 

Un manual de germana clasa 11 contine fragmente si texte de informare, exercitii si tabele, precum si teste de recapitulare si evaluare. Manualele sunt structurate pe unitati de invatare, care asigura elevilor posibilitatea de a comunica in diferite situatii.

Astfel, elevii vor fi capabili sa solicite si sa ofere informatii generale in limba germana, sa utilizeze formule adecvate in cadrul unei conversatii, sa ceara permisiunea unei actiuni, sa formuleze un accept sau un refuz si sa exprime atitudini emotionale.
 
Elevii vor invata, de asemenea, elemente de constructie a comunicarii, cum ar fi: familii de cuvinte si campuri lexicale, sinonime, omonime, antonime, paronime, substantivul, adjectivul, numeralul ordinal si cardinal, numerale, pronume personal, posesiv, nehotarat, etc. Elementele de sintaxa cuprind informatii despre topica propozitiei principale si secundare, concordanta modurilor si a timpurilor, propozitii relative si circumstantiale de timp, loc, mod si cauza, constructii infinitivale, exprimarea opozitiei si a progresiei proportionale, precum si vorbirea directa si indirecta.
 
La Germana clasa 11, elevii vor efectua exercitii de selectare de detalii specifice dintr-un text, exercitii de analiza, exercitii de completare de texte si de formulare de intrebari si raspunsuri, si vor realiza proiecte de grup, in perechi si individuale. Programa prevede ca toti elevii sa participe la discutii, dialoguri, conversatii libere sau dirijate, la jocuri de rol, dezbateri si simulari de interviuri.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11
Created in 0.0985 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.