Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Manuale de Germana clasa 4 pentru anul scolar 2023-2024

 • 8 cărți
 • Filtre:

 • Editura

 • An publicare

  • 2021 (1)
  • 2017 (3)
  • 2016 (1)
  • 2012 (1)
  • 2008 (1)
  • 2003 (1)

Manual Limba Germana clasa 4

Depinderea limbii germane presupune un anumit grad de efort pentru elevi, deoarece expunerea la elementele aceste limbi straine este foarte limitata. Exista totusi surse din care elevii pot asculta conversatii in limba germana, dar cele mai frecvente sunt din afara scolii, cum ar fi canalele online si posturile de televiziune.
Cea mai buna metoda de a invata o limba straina este in cadrul unei scoli in care se efectueaza cursuri organizate si acreditate, iar manualele de buna calitate pot influenta pozitiv procesul didactic.

Un manual germana clasa 4 este conceput special pentru a fi pe înțelesul elevilor de primara, adaptat la nivelul de cultura al acestora, de aceea expresiile uzuale vor fi simple și amuzante făcând referire la situații ce pot apărea în viața de zi cu zi.
Aceste manuale de limba germana clasa 4 sunt aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, privind clasele a 3-a si a 4-a.

Activitatea profesorilor și procesul de invatare al elevilor presupune utilizarea unor manuale de calitate care sa conțină ilustratii cu personajele familiare copiilor, cu care aceștia sa poată interactiona la nivel imaginar, dezvoltandu-le astfel creativitatea.
Modalitatile de invatare vor fi bazate pe exersarea pronuntiei și pe dezvoltarea vocabularului, ceea ce va însemna ca elevii își vor însuși mult mai rapid notiunile de baza ale limbii germane și vor ajunge rapid la o gama de competente care sa le permita sustinerea unui dialog simplu sau redactarea unei scrisori.

Aceasta gama de manuale limba germana clasa 4 contribuie pe deplin la modernizarea invatamantului european și presupune includerea informatiei pe un suport digital de forma unui compact disc care va fi necesar atât profesorilor pentru facilitarea procesului de predare, cât și elevilor în procesul de studiu individual.
Pentru a combate analfabetismul functional, manualele trebuie să fie concepute într-o maniera care sa incurajeze si sa stimuleze atât imaginația cât și plăcerea de a învața.

Editurile promovate de către Libraria Delfin sunt de renume, iar acest aspect poate garanta o calitate înaltă a continutului, ceea ce înseamnă ca nu vor exista greșeli de ortografie sau de tipar, iar informațiile inutile vor fi eliminate complet.
Printre editurile care sunt prezente in aceasta categorie, putem mentiona: Stika, și Gama. De asemenea, in biblioteca librariei se regasesc si manuale digitale germana clasa 4.

Hârtia utilizata pentru tiparirea paginilor este de cea mai buna calitate, ajutand la eliminarea surplusului de greutate al manualelor, astfel încât elevii vor transporta mai ușor în ghiozdan cărțile primite, având un rol major în dezvoltarea armonioasa a unui spate sănătos.
Copertile sunt confectionate dintr-un carton rezistent la rupere, astfel încât paginile vor fi protejate impotrtriva uzurii pentru un termen cât mai îndelungat.
Fonturile utilizate sunt de mărime potrivita, pentru a putea fi citite cât mai ușor de către elevii de clasa a 4-a, iar culoarea acestora nu va cauza oboseala oculara.

Recomandam folosirea unor manuale de calitate pentru invatarea limbii germane, deoarece acest proces poate fi unul deosebit de dificil și de durata indelungata, presupunând un efort susținut atât din partea elevilor cât și din partea profesorilor. 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale pentru clasa 4.
Created in 0.2412 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.