De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de limba Franceza clasa 6 anul scolar 2023-2024

  • 9 cărți

Manual Franceza clasa 6

Limba franceza, dupa limba engleza, este cea de-a doua limba care se studiata in cadrul invatamantului gimnazial, asadar aceasta materie, ar trebui sa fie tratata cu seriozitate. In zilele noastre este mai mult decat necesar sa stii o limba straina sau chiar mai multe, deoarece vei fi pus in situatia in care va trebui sa folosesti o alta limba decat cea natala. Prin urmare, fie ca este limba franceza, engleza, germana sau orice alta limba, cunoasterea oricarei limbi te va ajuta de-a lungul vietii enorm.

Manual franceza clasa 6 este mijlocul prin care elevii isi invata si fixeaza noile informatii pe care le dobandesc de-a lungul anului scolar. Totodata pentru profesori, manualul reprezinta unealta cea mai importanta dupa planul de desfasurare al lectiei, deoarece totul se invarte in jurul acestuia, si mai exact in felul in care este structurat si conceput.

Un manual bun trebuie sa umareasca programa anului scolar respectiv, iar eventual in cazul in care au aparut ceva modificari, acestea sa fie regasite si in manuale. Pentru un manual limba franceza clasa 6, structura acestuia trebuie sa prezinte notiuni despre: salutul si prezentarea, familia, meseriile, sanatatea, casa, scoala, viata la ferma, vremea, activitatile cotidiene si activitatile de timp liber (toate acestea ajuta la imbogatirea vocabularului), iar la gramatica substantivul, adjectivul (calificativ, posesiv, demonstrativ), pronumele interogativ, verbele pronominale uzuale de grupa I, verbele uzuale din grupele I, II, III, la indicativ prezent, viitorul apropiat, imperativul, expresiile verbale impersonale uzuale, adverbul, prepozitiile si conjunctiile uzuale. De asemenea, intelegerea textului scris: texte care ii ajuta pe elevi sa isi dezvolte abilitatile de receptare a mesajelor in diferite contexte de comunicare.

Site-ul www.librariadelfin.ro, are o multime de manuale de limba moderna 2 franceza clasa 6 si alte limbi straine, toate detinand avizul Ministerului Educatiei. Manualele de Limba franceza clasa a 6 din punct de vedere al structurii si al programei pentru anul respective, in cazul nostru clasa a 6, sunt puse la punct si vizeaza toate capitalole si subcapitolele pe care un manual bun ar trebui sa le aiba.

Manualele de Fanceza clasa 6, pe langa faptul ca respecta programa scolara, vin la pachet si cu o multime de exercitii interactive, prin care elevul este supus sa isi foloseasca pana si cele mai nefolosite cuvinte din vocabular invatat pe parcursul anilor anteriori pentru un progress cat mai bun.

Au contracte cu cele mai mari si cunoscute edituri de manuale de limba moderna 2 franceza clasa 6, printre care Express Publishing, Cavallioti, Hueber, Longman Pearson ELT si Didactica si Pedagogica. In cazul preturilor, manualele de limbi straine pentru clasa a 6a de pe librariadelfin.ro, au preturi avantajoase si o multime de reduceri.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 6.

Manualele de Limba Franceza clasa a 6 a sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de limba franceza pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 6 a implementata de Ministerul Educatiei.

Manualele scolare in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele in orice mediu.

In cat timp se pot livra manualele de franceza pentru clasa a 6 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1397 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.