De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Matematica clasa 3 Semestrul 1-2 anul 2023-2024

  • 18 cărți

Manual matematica clasa 3

Manualele de matematica pentru clasa a treia sunt realizate pe baza programei scolare si sunt avizate de Ministerul Educatiei. O parte dintre acestea sunt insotite de varianta digitala, CD-ul avand  continut similar cu cel al variantei tiparite si in plus fata de continutul manualului au multe activitati interactive de invatare, filme, simulari si jocuri educationale care ofera elevilor posibilitarea sa asimileze informatii in mod distractiv.

 

Matematica clasa 3 manual in format fizic si digital

 

Materialele sunt structurate in asa fel incat sa capteze atentia elevilor si sa le faciliteze invatarea prin simplitate si activitati interactive. Mai jos puteti vedea o parte dintre manualele de matematica recomandate de Libraria Delfin:

  • Matematica. Manual pentru clasa a III-a - Dumitru Paraiala, Viorica Paraiala, Cristian-George Paraiala
  • Set Matematica - Manual pentru clasa a -III-a Semenstrul I si II - Rodica Chiran, Ada-Mihaela Radu
  • Manual Matematica - Clasa III - Semestru I – Mirela Mihaescu
  • Matematica. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I  - Doina Cindea, Elena Niculae, Gabriela Barbulescu, Olguta Calin
  • Matematica - Manual pentru clasa a III-a, semestrul al II-lea - Dora Macean, Corina Istrate, Manuela Koszorus, Nicoleta Todoran
  • Matematica - Manual pentru clasa a III-a - Alexandrina Dumitru
  • Matematica - Manual pentru clasa a III-a - Anina Badescu

Acestea ajuta elevii sa isi dezvolte structuri cognitive, sa devina mai flexibili in gandire, mai independenti si mai creativi. Sunt centrate pe rezolvare de probleme, cu cerinte avand grade diferite de dificultate, oferind astfel o sansa de reusita pentru elevi de toate nivelurile. Manualele sunt structurate in unitati de invatare si ofera elevilor contexte de familiarizare cu notiuni noi, de exersare, de consolidare a abilitatilor, activitati interactive, teste de evaluare si autoevaluare a propriilor capacitati.

 

Elevii vor invata, printre altele, despre numere naturale 0-10.000 (formarea, scrierea, citirea, compararea ordonarea acestora) si operatii matematice cu ele (adunare cu si fara trecere peste ordin, scadere, inmultire, impartire, ordinea efectuarii operatiilor), elemente de geometrie (puncte, linii, unghiuri, patrat, dreptunghi, cerc, triunghi, axa de simetrie, perimetru, corpuri geometrice), fractii (ce este o fractie, doime, treime, patrime, comparare si ordonare fratii, probleme care se rezolva cu metoda grafica), unitati de masura (metru, litru, kilogram – cu multipli si submultipli; unitati de timp, monede si bancnote).

 

In manuale digitale clasa 3 matematica semestrul 1 si 2 se folosesc animatii foarte atractive la fiecare unitate de invatare. Notiunile de matematica sunt explicate si prezentate vizual - metoda vizuala de invatare contine sublinieri si evidentieri ale subiectelor importante, fiind astfel mult mai usor pentru elevi sa parcurga materia cu succes. In plus, jocurile disponibile pe CD si in cartile de matematica le ofera elevilor posibilitatea de a exersa notiunile invatate.

 

De asemenea, unele pachete educationale propuse de Libraria Delfin contin si materiale concepute dupa model francez, cu foarte multe elemente inovative. Altele sunt construite pe baza metodei deductiei si invatarii prin descoperire, sau pun accent pe formarea de capacitati, pe lucru in echipa, creativitate si mai putin pe acumularea de informatii.

 

Noile propuneri de manual matematica clasa 3 si manual digital matematica clasa 3 indeamna elevul sa participe activ pe tot parcursul materiei, oferindu-i astfel sansa sa se dezvolte, sa se joace si sa se distreze, sa descopere si sa evolueze, dar mai ales sa invete.

 

Materialele pot fi achizitionate individual doar pentru semestrul 1 sau 2, sau la set pentru ambele semestre, dupa caz cu sau fara CD continand varianta digitala. Oferta Librariei Delfin include si manuale de matematica pentru clasa a treia in limba germana.Manualele de matematica indeamna elevul sa participe activ pe tot parcursul materiei, oferindu-i astfel sansa sa se dezvolte, sa se joace si sa se distreze, sa descopere si sa evolueze, si mai ales sa invete. Toate aceste manuale pentru a clasa 3, si multe altele, pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la preturi foarte accesibile.

✅Manuale scolare matematica clasa 3 semestrul 1 si 2

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale de matematica clasa a 3 a pentru semestrul 1 si 2. O parte din manualele scolare includ si CD-uri.

✅Manualele de matematica in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele atat la scoala, cat si acasa.

✅In cat timp se pot livra manualele de matematica clasa a 3 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1749 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.