Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 3 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 19 cărți

Manual matematica clasa 3

Manualele de matematica clasa 3 disponibile pe site-ul nostru, pot fi achizitionate simplu si rapid, la cele mai avantajoase preturi. Fiecare manual matematica clasa 3 este realizat pe baza programei scolare, si este avizat de Ministerul Educatiei. O parte dintre manualele de matematica clasa a 3 a contin si varianta digitala, CD-ul avand un continut similar cu varianta tiparita. In plus fata de exercitiile si punctele existente pe orice carte de matematica clasa 3, pe CD sunt multe activitati interactive de invatare, filme, simulari si jocuri educationale, care ofera elevilor posibilitarea sa asimileze informatii intr-un mod distractiv.

Manuale de matematica clasa a 3 a

Manualele de matematica clasa 3 urmaresc in mod fidel programa scolara, si sunt structurate in asa fel incat sa atraga elevii, sa le capteze atentia si sa le sporeasca invatarea prin simplitate si activitati interactive. Mai jos puteti vedea o parte dintre manualele de matematica clasa a 3 a disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale:

• Set Matematica - Manual pentru clasa a -III-a Semenstrul 1 si Semestrul II - Autor: Rodica Chiran, Mihaela Ada- Radu
• Manual Matematica - Clasa III - Semestru I - Editura: Intuitext
• Matematica. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I (contine ed. digitala) - Autor: Doina Cindea, Elena Niculae, Gabriela Barbulescu, Olguta Calin
• Matematica - Manual pentru clasa a III-a, semestrul al II-lea (carte + CD) - Dora Macean, Corina Istrate, Manuela Koszorus, Nicoleta Todoran
• Matematica - Sa invatam rapid. Manual pentru clasa a III-a (Gheorghe Schneider)
• Matematica - Manual pentru clasa a III-a (Alexandrina Dumitru)
• Matematica-Manual pentru clasa a III-a (Anina Badescu)

Manual Matematica - Clasa III - Semestru I ajuta elevii sa isi dezvolte structuri cognitive, sa devina mai flexibili in gandire, mai independenti si mult mai creativi. Realizat pe baza programei scolare, manualul este centrat pe rezolvare de probleme, pe cerinte cu grade diferite de dificultate, oferind astfel o sansa de reusita pentru fiecare elev. Manualul are 6 unitati principale de invatare, si este structurat in asa fel incat sa ofere elevilor contexte de familiarizare cu notiuni noi, de exersare, de consolidare a abilitatilor, activitati interactive, si teste de evaluare si autoevaluare a propriilor capacitati.

Editiile digitale contin animatii foarte atractive, dar care respecta pasii propusi ai disciplinei. Notiunile de matematica sunt explicate si prezentate vizual. Metoda vizuala de invatare contine sublinieri si evidentieri de obiecte si de subiecte importante, fiind astfel mult mai usor pentru elevi sa parcurga materia cu succes. In plus, jocurile disponibile atat pe CD cat si in cartile de matematica, le ofera elevilor posibilitatea de a exersa notiunile invatate.

Matematica. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I cu editie digitala, este o carte matematica clasa 3 castigatoare in urma evaluarilor MENCS 2015, aprobata prin Ordinul ministrului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, si este realizata in conformitate cu programa scolara. Manualul cuprinde notiuni de recunoastere a numerelor naturale, si a fractiilor subunitare sau echiunitare, comparare a numerelor, efectuare de adunari si scaderi, inmultiri si impartiri, unitati de masura, figuri geometrice, etc. In paginile acestui manual se regasesc rubrici precum: lucru in perechi si in echipe, exercitii, recapitulare si autoevaluare. Manualul are 5 unitati principale de invatare, unitatea 5 avand elemente intuitive de geometrie, recapitulare si evaluare.

Manualele de matematica indeamna elevul sa participe activ pe tot parcursul materiei, oferindu-i astfel sansa sa se dezvolte, sa se joace si sa se distreze, sa descopere si sa evolueze, si mai ales sa invete. Toate aceste manuale pentru a clasa 3, si multe altele, pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la preturi foarte accesibile.

✅Manuale scolare matematica clasa 3 semestrul 1 si 2

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale de matematica clasa a 3 a pentru semestrul 1 si 2. O parte din manualele scolare includ si CD-uri.

✅Manualele de matematica in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele atat la scoala, cat si acasa.

✅In cat timp se pot livra manualele de matematica clasa a 3 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.