Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

Culegeri Matematica Clasa 7 [Auxiliare scolare 2022]

Intr-o prezentare generala, Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor, un numar insemnat de culegeri matematica clasa 7.

 

Seria de lucrari prezente la noi pe site, destinată clasei a VII-a, respectă toate cerințele programei  scolare in vigoare referitoare la competente generale, competente specifice si continuturi, oferind sugestii metodologice dintre cele mai atractive. Astfel ca, respectand programa scoalara, fiecare capitol cuprinde: un text teoretic succint cu notiuni si relatii, teoreme, propozitii, metode (reguli de calcul, algoritmi de lucru etc), insotite, evident, de exemple si modele de rezolvari; activitati de consolidare a invatarii, pentru lucrul la clasa si pentru acasa, care grupeaza tipuri diverse de exercitii si probleme pe trei niveluri progresive: intelegere;- aplicare-exersare;- aprofundare si performanta; utilizarea algoritmilor si conceptelor matematice de baza in activitatea practica; si evaluari ale progresului invatarii prin aplicatii conforme cu standardele Ministerului Educației și Cercetării.

 

Alegand un auxiliar matematica clasa 7 regăsit in libraria noastra online sunt destinate tuturor elevilor indiferent de nivel, deoarece au grade diferite de abordare. Structura de bază a celor mai multe dintre ele este formată dintr-o parte succint teoretică, urmată de una practică, ce include exerciții foarte variate si grupate pe niveluri de dificultate, probleme cu un pronuntat caracter aplicativ, subiecte pentru teza, subiecte pentru concursuri si olimpiade scolare, fise de evaluare care pot fi detasate pentru a fi pastrate in portofoliul elevului, solutii cu explicatii detaliate etc. 

 

Enunturile si solutiile prezente in fiecare auxiliar au fost redactate cu grija, de unii dintre cei mai profesionisti si pasionati profesori din tara, care de-a lungul anilor au cizelat competentele matematice ale multor intelectuali cu care azi ne mandrim. In redactarea solutiilor, s-a avut in vedere ca, inclusiv, parintii sa poata intelege si a ajuta in pregatirea copiilor pentru concursurile scolare, folosindu-se de acest auxiliar.

 

Varietatatea gamei noastre va permite sa alegeti cea mai buna carte de matematica de clasa a saptea in functie de nevoile copiilor dumneavoastra. Acestea contin titluri sugestive care va pot ghida alegerea. Astfel, fie ca doriti doar o culegere matematica clasa 7 cu  exercitii distractive specifice concursului Cangurul sau oricaror alte olimpiade/concursuri, pentru a exersa cunostintele acumulate din clasa a V-a pana pe a VII-a sau a va pregati, temeinic, pentru o viitoare participare la un concurs, fie ca doriti o culegere doar cu exercitii de algebra sau una doar cu probleme de geometrie, fie ca doriti un auxiliar pentru exersarea notiunilor invatate in semestrul I sau in semestrul al II-lea al clasei a VII-a, Librăria Delfin  va raspunde oricaror cereri.

 

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca  unele dintre culegerile de clasa a VII-a vin si in sprijinul profesorilor cu o gama diversa de sugestii metodice de predare si invatare diferentiata, precum si posibilitatea de a elabora planuri de predare-invatare-evaluare in functie de nevoile reale ale elevilor.

 

Prin încercari constante de rezolvare, elevii vor întelege notiunile dificile de la scoală, iar matematica nu-i va mai intimida, ci, ba din contra, le va trezi o placere nebanuita. Prefera sa alegi doar auxiliarul de clasa a VII-a potrivit pentru acesta!

 

 

✅Culegeri matematica clasa a 7 a – auxiliare avizate

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de culegeri matematica pentru clasa a 7a. In oferta noastra sunt incluse auxiliare pentru pregatirea examenului de Evaluare Nationala, olimpiade si concursuri.

✅Exercitii, probleme si teste matematica clasa a 7 a

Pentru a intelege algebra si geometria de clasa a 7 a, elevii pot alege dintre zecile de culegeri de matematica pentru semestrul 1 si 2. Cartile din oferta noastra sunt realizate pe baza programei scolare.

✅In cat timp se pot livra culegerile si auxiliarele de matematica clasa 7?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite auxiliare, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1135 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.