Editurile lui Florar
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Valeriu - carti scolare | Librariadelfin.ro

  • 35 cărți

Editura Valeriu se axeaza pe redactarea de carti pentru Bacalaureat si Evaluare Nationala. De asemenea, editura Valeriu este una ditnre editurile care a publicat cele mai noi manuale de matematica de pe piata.

 

Printre noile aparitii de manuale revizuite si adaptate conform programei scolare si tendintelor examenului de Evaluare Nationala se regaseste manualul de “Matematica, exercitii si probleme pentru clasa a VII-a, semestrul I”, autor Delia Schneider. Cartea incepe cu teste de evaluare initiala. La fiecare tema din programa sunt date principalele elemente de teorie si un numar mare de exercitii si probleme, organizate pe trei nivele de dificultate si finalitate: exersare si consolidare, aprofundare, excelenta, pentru activitatea la clasa si in afara clasei. Lucrarile mai contin variante de teza si un set de probleme pregatitoare pentru concursurile scolare.

 

Tot printre cele mai recente manuale de matematica se enumera si cartea de “Matematica - Exercitii si probleme pentru clasa a X-a. Profil stiinte ale naturii – revizuita”, autor Virgiliu Schneider. In lucrarile din aceasta serie, modul de organizare a materialului ajuta elevii sa se poata pregati singuri si sa-si poata efectua tema, fara a fi asistati. Elementele de teorie sunt urmate de exercitii si probleme propuse, organizate pe trei nivele de dificultate si finalitate: exersare si consolidare, aprofundare si excelenta. Grupele de probleme au una-doua probleme rezolvate ca model, in care sunt prezentate metodele de lucru si pasii care trebuie parcursi in rezolvare, celelalte fiind propuse elevilor. Iar  la sfarsitul fiecarei teme din programa scolara exista cate un test de evaluare si la sfarsitul fiecarui capitol sunt teste recapitulative.

 

Editura Valeriu ofera elevilor ghiduri la matematica pentru examenul de Evaluare Nationala sau Bacalaureat cu o structura moderna si o prezentare a informatiilor cat mai prompta. Ghidurile de matematica pentru examenul Evaluare Nationala sunt compuse din doua parti, in prima sunt recapitulate notiunile din programa de examen iar in partea a doua elevii vor putea rezolva o suta de teste.

 

Ghidurile pentru examenul de Bacalaureat au aceeasi structura ca si cele pentru Evaluare Nationala, mai exact contin o prima parte prin care se recapituleaza materia din programa de examen (elemente de teorie si exercitii si probleme de tipul celor date la examene) si o parte cu variante din anii urmatori si dupa modelul variantelor oficiale. Fiecare test care are rezolvari complete este urmat de un test asemanator, pe care elevii il vor rezolva singuri folosind modelul.

 

Datorita incercarii de a moderniza manualele, editura Valeriu va incepe sa fie din ce in ce mai achizitionata in special de catre profesorii de matematica. Manualele si ghidurile editurii Valeriu se pot cumpara online de pe librariadelfin.ro la preturi promotionale.

✅ Despre editura Valeriu

Editura Valeriu s-a specializat pe redactarea de carti si manuale pentru examenele nationale. Este una dintre editurile care a publicat cele mai noi manual si ghiduri de matematica.

✅ Manuale si culegeri de matematica editura Valeriu

Editura Valeriu ofera manuale si culegeri de matematica revizuite si adaptate conform programei scolare si tendintelor examenelor de Evaluare Nationala si Balacaureat.

✅ Noutati de la editura Valeriu

Pe librariadelfin.ro gasesti cele mai noi carti si manuale publicate de editura Valeriu. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in literatura si oferim o colectie impresionanta de titluri.

✅ In cat timp se pot livra cartile de la editura Valeriu?

Din momentul ce a fost realizata comanda, volumele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1508 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.