De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Manuale de Informatica clasa 11 anul scolar 2023-2024

 • 12 cărți

Manual informatica clasa 11

 

Manualele de Informatica clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si aprobate prin ordinul Ministerului Educatiei si Cercetarii. Toate manualele de informatica necesare elevilor de clasa a 11 a, pot fi acizitionate din libraria noastra online, la un pret foarte accesibil. Disciplina informatica se refera la folosirea de aplicatii si informatii pentru crearea de alte aplicatii.

 
Calculatorul este un instrument important de integrare in grupuri, de comunicare si de informare. In clasa a 11-a programa prevede ca elevii sa isi extinda notiunile invatate in clasele anterioare, tocmai din acest motiv manualele pornesc progresiv, prin recapitularea materiei din anii anteriori.
 

Capitolele care se regasesc intr-un manual informatica clasa 11 sunt bine stucturate, si contin subiecte precum: Alocarea dinamica a memoriei, Liste liniare, Metodele Divide et Impera, Backtracking si Greedy, Programare dinamica, Grafuri neorientate si orientate, Arbori, Aplicatii practice ale grafurilor, Subprograme, Tablouri bidimensionale, Siruri de caractere, Structuri de date neomogene, Recursivitate si Probleme.

 

Informatica clasa a 11 a

 

Un manual de informatica clasa 11 este conceput in asa fel incat sa ajute elevii sa exprime un mod de gandire creativ pentru a structura si rezolva probleme, sa constientizeze impactul economic, social si moral al informaticii, sa recurga la concepte si metode informatice de tip algoritmic specifice pentru a aborda o varietate de probleme, sa-si stimuleze interesul fata de informatica, stiinta si cunoastere in general, si sa manifesteze initiativa in abordarea de sarcini variate.

Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele de informatica clasa a 11 a, disponibile pe site-ul nostru la un pret promotional:
 • Manual informatica - clasa a XI-a (intensiv) - Autor: Mariana Milosescu
 • Informatica. Manual pentru clasa a XI-a. Profilul real, neintensiv (Pascal si C++) - Autor: Sorin Tudor
 • Informatica - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Mariana Milosescu
 • Tehnologia informatiei si a comunicatiilor Manual pentru clasa a XI-a Sisteme de gestiune a bazelor de date - Autor: Daniela Oprescu, Liana Bejan
 • Informatica. Varianta C++. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Oprescu Daniela, Liana Bejan Ienulescu
 • Informatica - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Monica Tataram, Corina Achinca, Mioara Gheorghe, Constanta Nastase
 • Tehnologia informaiei si a comunicatiilor TIC 3 - Sisteme de gestiune a bazelor de date - Manual clasa a XI-a - Autor: Mariana Pantiru
 • Tehnologia informatiei si a comunicatiilor. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Oprescu Daniela, Liana B. Ienulescu
 • Informatica. Varianta Pascal. Manual pentru clasa XI-a - Autor: Daniela Oprescu, Liana Bejan Ienulescu
Aceste manuale informatica clasa 11 au un continut bogat, cu informatii utile si notiuni bine definite, care contribuie la o invatare facila a materiei propuse. Elevii vor invata sa rezolve probleme cu caracter practic,  subprograme predefinite de prelucrare a sirurilor de caractere, reprezentarea in memorie a grafurilor, structura si modul de definire al subprogramelor, variabile locale si globale, aplicatii cu subprograme recursive, mecanisme de implementare, modelarea unor algoritmi si implementarea acestora, etc. In plus, elevii care prezinta un anumit interes pentru grafica pe calculator, pot invata, daca doresc, sa realizeze prezentari in PowerPoint, Flash sau alte programe.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11

✅ Ce include un manual de Informatica clasa 11?

Manualele de Informatica clasa 11 includ capitole despre Alocarea dinamica a memoriei, Liste liniare, Metodele Divide et Impera, Backtracking si Greedy, Programare dinamica, Grafuri neorientate si orientate, Arbori, Aplicatii practice ale grafurilor, Subprograme, Tablouri bidimensionale, Siruri de caractere, Structuri de date neomogene, Recursivitate si Probleme.

✅ Ce edituri au publicat manuale de Informatica si de Tehnologia informatiei si a Comunicatiilor clasa 11?

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Informatica clasa 11 si de Tehnologia informatiei si a Comunicatiilor publicate de Niculescu, All, Corint, Didactica si Pedagogica si nu numai.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Informatica clasa 11?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1743 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.